Şimdi Ara

Uluslarası Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zorlu .Nakliyat taşıma Ltd. Şti. Ulaştırma bakanlığı onaylı Yurtiçi ve Yurtdışına Ev ve ofis eşyası taşıma belgesi olan C3 yetki belgeli olup, Türkiye'nin yurtiçinde ve yurtdışına ev eşyası taşıyabilen ender firmalarından birisidir. Bu belge ile Türkiye den tüm dünyaya evden eve eşya taşıma hizmeti verebilmektedir.

    Firmamız, Yurt içinde başta Şehirler arası nakliyat Ankara olmak suretiyle, İstanbul, İzmir, Adana, G.Antep, Diyarbakır, Bursa, Erzurum, Denizli, Çorum, Konya, Kayseri, Kırıkkale, Hatay, Antalya, Marmaris, Bodrum ve Samsun'da Şehir içi evden eve hizmeti vermekte olup. Ankara'dan bütün Türkiye geneline, bütün 81 vilayetten diğer illere topyekün ve Parça eşya taşıma hizmetini de eksikliksuz sunmaktadır.

    Firmamız Taşıma firmaları arasında gelişen teknolojiyi en çokca kullanan alan kişi potansiyeli bakımından Türkiyecin en iyi firmaları arasındadır. Ev taşıma işi, zahmetlı olduğu kadar da zor bir iştir. Nice emeklerle çalışıp kazanılmış olduğumız eşyalarımızı profesyonel ve işinin uzmanı olan firmalara taşıttırmalıyız. Biz zorlu nakliyat istanbul olarak bunun bilincindeyiz sizin ve eşyalarınızın kıymetini biliyoruz. Gerek taşınma öncesi gerekse taşınma sonrası verdiğimiz kaliteli hizmet sayesinde bu işin uzmanı olduğumuzu her seferinde ispatlıyoruz.

    Önce evde bulunan ufak dekor eşyaları, aksesuarlar, ve bunlargibi eşyalar birer birer toplanıp paketlenir. Sökülmesi gereken eşyalar (mobilya ve beyaz eşyalar gibi ) demonte edildikten sonra ambalajlanır. Ambalaj malzemelerinin temiz ve kaliteli olmalıdır. Bir taraftan da paketlemesi ve ambalajı yapılmış eşyalar, kamyona yüklenmeye bkatiyenr yükleme isi bittikten sonra son kontroller yapılır ve araç hareket eder. Yeni adrese gelindiğinde eşyalar dikkatli bir biçimde yüklemeyi icra eden elemanlar tarafınca indirilmeye başlar

    Eşyaların kamyondan boşaltma işi devam ederken şirket elemanlarından bir yada iki tanesi, eve taşınan eşyaları paketlerinden açıp yerleştirmeye bkatiyenr, vaziyet bu yolla devam eder kamyonun boşaltılmasıyla eşyaların montaj’da yapılmış olarak bu is tamamlanır. Varsa bir eksiğimiz tamamlanması için eşya sahibine evini denetim edilmesi söylenir. Varsa bir kusur yapılır. Yoksa helalleşerek evden ayrılır. Hepsi bu kadar. Hadi şimdi sizde numaralı telefonumuzdan bizi arayın zorlu evden eve nakliyat eşya taşıtmanın ilavetenlığını sizde yaşayın.
    Uluslarası Nakliyat


    Uluslarası Nakliyat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorluevdeneve -- 19 Ocak 2019; 16:56:1 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.