Şimdi Ara

Umarım ilk 5 e falan giremeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kupadan falan mümkünse erken elenelim. %95i çöplerden oluşan takimimiz da kendini bir halt zannetmesin. Artik seneye de avrupaya gidecegimizi sanmiyorum ki insallah gidemeyiz yine 6'lar yeyip geliriz. Galatasaray açık ve net süper ligin en azimsiz takimidir. En kotu demiyecegim fakat Bruma Sneijder ve Muslera olmasa Adanaspordan falan daha kotudur ilk 15'e giremez. İsterseniz abartiyor deyin ama boyle. Selcuk(Allahin belasi) Sabri Josue(Allahin belasi) Hakan DeJong Semih gibi adamlarla top oynanmaz.FUTBOL YÜRÜYEREK OYNANMAZ. Butun mac yana ve geriye pas ver sonra milyonlarini al ne guzel hayat. Umarim dursun riekerink ve bu çöpler hep beraber defolup gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Birader biz bu takımın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmayacak mıyız? Kadro kötü diye takımın yenilmesini istemek nasıl bir taraftarlıktır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek isteğim var, şu riva ve florya arazileri satıldıktan sonra gelecek parayı iyi değerlendirecek birileri olsun. Yoksa halimiz daha beter olur...

    Benim bu sezonlardan umudum yok, şampiyon olsak bile Hamza hocanın şampiyonluğundan farklı bir tablo oluşturmaz.
  • Dostum zaten 3 büyükler demek 3-4 yıldız oyuncuyla ayakta kalan anadolu takımı demektir. Cafcaflı teknik direktörler olması başlarında ve yüksek taraftar desteği sadece hakem baskısında fayda sağlayıp az çok başarı getiriyor yoksa futbol olarak anadolu takımları sağlam takımlar.


    Bkz, Gs- Bruma-Sneijder-Muslera ipten alır.
    Bjk- Queresma-Atiba-Talisca
    Fb- Skrtel-Kjaer-Lens


    Bu üçlüleri çıkart hepsi patlar adım gibi eminim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

    Birader biz bu takımın iyi gününde de kötü gününde de yanında olmayacak mıyız? Kadro kötü diye takımın yenilmesini istemek nasıl bir taraftarlıktır?

    hocam bakın geçen sene riekerink kötü oyunla 2 kupa aldı. Şımarttılar adamı göndermediler de. Düşünmediler ileride ne olur diye. Ondan önceki sene de Hamza Hamzaoğlu kötü oyunla şansa şampiyon oldu . Şampiyon takım şampiyon kadro diye transfer yapmadı sonraki sene 6. olduk. Bu sene de alınacak şansa bir başarıda ( şansa diyorum çünki takımda ruh yok azim istek yok her başarı şansa olur bu halimizle ) yine riekerink ve dursun yönetimi şımarır kendilerini bi halt sanırlar. Demek istediğim bu senede sabır edelim başarısızlıkla geçirelim seneye vizyonu olan bir yönetim kendi gibi hedefleri olan istekli genç dinamik azimli bir kadro kursun. Her şey Galatasaray'ın iyiliği için. İmkanım olduğunda her zaman maçına yine gidicem takibi bırakmıcam formasını alıcam maddi manevi her türlü desteği biziz bu takımın.




  • Matheson kullanıcısına yanıt
    Birader adamın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Memnun değilsen uzatmazsın olur biter. Bunun için illaki başarısız olmasına gerek yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriği okumadım zten böyle başlıkla konu açanın içeriğini de okumam. Yav he he.
  • Görürsünüz sezon sonunda.
  • her sene muhakkak 1 kere açılan standart konu başlığı.
  • yenerbalcı kullanıcısına yanıt
    Saydığın her oyuncuya en az bir kez "İşe yaramaz" lafı kullanıldığını gördüm bu forumda, özellikle;

    Babel,Aboubakar,Demba ba, G. İnler yazarken neyin kafasındaydın merak ediyorum.


    Gel gelelim psikolojinin bozuk olduğunu düşünüyorum, durduk yere insanların fikrinden hoşlanmayıp "nerenizle izliyorsunuz" şu forumdaki troller nasıl bir ailede yetişmiş acaba, sıfır saygı, hiçbir fikre katlanamıyorsunuz direkt bir hakaret etme çabası, direkt bir ben haklıyım karşımdakini aşağılamalıyım çabası, bu kadar trolü barındanda hata.
  • Silah zoruylamı izletiyolar size futbolu anlamıyorumki. İnsan keyif almadığı şeyi niye takip eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın dediği gibi taraftarlık senin anlayışına göre sadece kazanınca yanında olmak.Evet yönetimin ve oyuncuların hareketlerini tasvif etmediğimiz oluyor lakin ben Galatasaray lı doğdum Galatasaray lı öleceğim böyle. Lüzumsuz eleştirilerin sana kalsın Galatasaray ın sefası ve cefasında yanında olacak çok taraftarı var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım dersini alsın diye bir kulvarda başarısız olmasını istemek tamam da sen bildiğin GS kevgire dönsün istiyorsun.
  • Zaten kadro yapısına bakarsak ilk 5 çok büyük başarı olur.
  • Umarım gökten kemik yağmaz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.