Şimdi Ara

Uncharted 2 xbox 360 a doğru !!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakkagan

    Arkadaş başlığa baya heyecanlı bir şekilde "Uncharted 2 xbox 360 a doğru !!!! " yazmış ama haberin dalga amaçlı olduğunu öğrenince ben zaten biliyordum diyerek biraz çevirmiş gibi geldi. Ondan söyledim

    arkadaşım o yazıyı dikkat edersen 19.00 da yazdım o zaman işyerindeydim tam yazdığım sırada patron geldi hadi çıkıyoruz dedi sonradan lavaboya gitti bende yazdığım konuya tekrardan bakınca link koymayı unutmuşum onun için link ekledim bişeyde yazamadım çıkmak zorunda kaldım sonradan evde yazıp açıklamasını yaptım kaz la mazla alakası yok ing. diyorsan süper değil ama çat pat biliyorum ben zaten konuyu böyle açtım ki herkez baksın diye !!!

    not: sokaktaki ps3 ve xbox oynayan kişiye sorsan uncharted ın xbox a çıkmayacağını bilir .....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakkagan

    İngilizce'yi çatpat biliyorsun ama sanırım Türkçe'yi hiç bilmiyorsun Herkez değil herkes yazılır. Amacım seni aşağılamak değil öğren diye söylüyorum.

    Neyse üstteki yazımı da dalga geçmek için yazmamıştım. Uncharted'ın xbox'a çıkmayacağını biliyorsan ne mutlu sana.

    eyw. sağol arkadaşım yanlız tr yi bu forumda herkes z senin gibi mi konuşuyor biliyorsun artık bizim dilimiz heryöne çekiliyor (bitanem birtanem birşey bişey ne oldu noldu vb.gibi) sonuç da artık herkez s söylediği gibi yazıyor yani nasıl kolayına gelirse
    veya yeni nesilde msj laşma gibi (glmdin mi ? nrdysen falan filan...) yani anlatmak istediğim böyle küçük ayrıntılarla mutlu olma rahat ol ... bırak herkaz s istediği gibi konuşsun

    not: tabii senin için sakıncası yoksa




  • nese boşverin onu bunuda ...

    acaba oyunun xbox versiyonuna ait ss'ler ne zaman gelir

    Zaaaa:D:D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozigamer -- 8 Ocak 2010; 17:59:01 >
  • Bizim meshur bir lafimiz vardir "kirk firin ekmek yemen lazim"(run fatyy run ) diye bilmem anlatabildim mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 8 Ocak 2010; 21:03:31 >
  • insanin oyun konsolunun bozulmasi iyi bisey degil. hele o konsola gercekten bagli iseniz. 3K gormus biri olarak iyi bilirim.

    arkadas her ne kadar her xbox konusunda curuk konsol bozuk aman 3k gormeyinde vs diyoduysada basina gelen hic iyi bisey degil.

    konsolun hata orani diye sacma sapan otup durmayin bana 40gblik ps3lerin %40i hatali aciklamalarini bulup koydurtmayin tinky winky gibi mosmor olursunuz ama sizde edep arlanma utanma olmadigi icin mide bulandirici msjlari atmaya kaldiginiz yerden hicbisey olmamis gibi devam edersiniz. o yuzden merak eden arasin bulsun okusun bilgilensin cahil kalmasin...

    sonucda elektronik alet bozulunca bozuluyor iste. sari isigi gordun mu isterse konsolun hata orani %00000000.1 olsun ister %9999999.9 olsun bozulunca adamin elinde patlayi veriyor.

    genede gecmis olsun kotu bi durum...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Ocak 2010; 3:37:29 >
  • .:BBR:.
    Sana Sesleniyorum. 40GB PS3üm var . Tek bir hata görmedi. XBOX alsamda öyle olur. Konsolu kullanmasını bilirsen NE 3K verir ne 5K ne 10k .
    Sabahtan akşama kadar konsolu açik birak sonra 3k verdi de. Xbox Çürük değil. xbox oynayanlar deli. İnsan bir ara verir Dinlensin. 3 saat oyna 1 saat ara.
    Gel sonra 3k verdi de . Diyebilecekmisin???. PS3de böyle birşey yok. İstersen 10 gün açik birak. (Ben Full oyun indirirken psnden açik birakiyorum ) Gidersen kapali biryere koyarsan 3 kverir istesende istemesende. PCde öyle. sıcak yerde yanar parçalar.3K verdiyse makinenin suçu yoktur.Tamamen sizin sorununuz.
    Siz o hale getirdiniz. Araliksiz oynamadan Önce düşüncektiniz
    Saygilar
    not: PS3 fanboyluğu yapmadım
  • boyle bise söz konusu olamaz sony icin..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.