Şimdi Ara

Uncharted 3 multiplayer klan [TURK] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.112
Cevap
3
Favori
58.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 3 kez ust uste derken,kisa sure icinde demek istiyordur belkide.
  • Ben yanlış yazdım. 70 metededen uzakta 3 tane adam vur diyor. üst üste demiyor. pardon..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostEagle

    quote:

    Orijinalden alıntı: PracticeMan
    bende acemiyim daha dün açtım o booster ı , oyunun Türkçesi çıkınca çok rahat anlarız artık çözeriz .

    bu arada hepsisony halen preorder açmadı oyuna, bayramda elimizde olsa bari

    dostum uc2 de kaç gün kala açmışlardı acaba preorder ı

    uc2 zamanında Turk store olmadığından kaçak yollarla gelen NTSC oyun almıştım o yüzden bilemiyorum ama COD MW3 e preorder açmışlar, sanıyorum ki fiyatı belirleyemediler ama bence 140 dan aşağısı olmaz oyun
  • oyunda tek yumruk yapma hareketi çok zorlaşmış yada ben mi beceremedim. Blindfire yapıyorum sonra yumruk atıyorum inmiyor. Oyunda HP yüksek ondan mı acaba ?
  • Oyunda ki level sistemi Unc2'deki gibimi devam ediyor.Ayrıca u2de level 80 için 365 milyon $ küsür para gerekiyordu tam bir eziyet. 3cü seride level sistemini 2ye göre daha değişik yaparlar umarım.
  • level olayı dediğin gibiydi ama henüz bizde bilemiyoruz. Ben dün 15 level aldım ama bilirsin ki ilk levelleri almak çok basittir bakalım umarım her level için 15 milyon $istemezler, zaten uncharted 2 de çömez işiydi o level olayı çünkü 60 a kadar vardı, baktılar ki herkes 60 oldu hemen 80 e yükselttiler ama cidden çok zor bir miktar ile yeni levelleri koydular 15 milyon $istiyordu şaka gibi. Bakalım bekleyip göreceğiz, zaten oyun çıktığı ilk hafta son levele yükselen çok fazla kişi olur tahminimce
  • Ben çıkdığı hafta alıcam uzun sürede oynıcam eklerseniz sevinirim facebook sayfasınada istek attım

    PSN:Senakar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dehard

    Ben çıkdığı hafta alıcam uzun sürede oynıcam eklerseniz sevinirim facebook sayfasınada istek attım

    PSN:Senakar

    Merhaba

    Oyuncu kartlarını oyun çıktıktan sonra ilk sayfaya yükleyeceğim. Birazdan facebook dan ekliyorum seni.
  • Silah sesleri ve booster'lar önceki betada daha çok hoşuma gitmişti şahsen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PracticeMan

    virgil süper oldu level olayı ben 35 olurum oyun çıkana kadar şuan 15 level im, ama oyunu oynayanlar manyak derecede iyiler acemi yok online da hepsi usta işimiz zor.

    Raif aga akşam oynarız ;)

    bu arada betadan kalma map lerin grafikleri gerçekten oyuna yakışmıyor ama çöl haritaları mükemmel çok çok iyi , sprint olayına da el atmışlar düzeltmişler oyun güzelleşmiş biraz daha ama halen hantal yapısını korumuş o kısmı kötü

    Aynen ve şaşırdıgım başka bir konu ise bilmiyorum dikkat ettiniz ama millet en az 2,3 kişi birden dalıyor sana..Kesinlikle tek gezmiyorlar.Bir oyunda power play sırasında villainler görünür olmuştu hero lara..5 tane adam bir arada duruyorlardı resmen.Uncharted 2 kim kime dum dumaydı yani UC3 ezber bozmaya devam ediyor..

    efektler çok hoş olmuş..Desert village daki kum fırtınası,ekranın kararması filan..Hasta oldum resmen ki bence full sürümde daha da iyi oalcaktır.

    Uncharted 2 den sonra bence çok farklı..ve alışmak zaman alacak ama bu oyun UC2 multisinden farklı olarak gerçekten eglenceli ve sürükleyici..UC2 de 3,4 oyun yaptıktan sonra kusacak gibi oluyordun..UC3 multi de farketmiyorsun bile saatler nasıl geciyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: V

    Bide oyunun ortasinda cikan olunca yerine baskalari join olabiliyor,onceki oyundaki cok buyuk eksiklikdi ii olmus duzelttikleri.

    Abi bide etraf yemyesil oluyor,iskelet oluyor dusmanlar filan 1-2 kere denk geldi ama anlamadim ne oldugunu,sanirim dost dusman karisiyor.

    V,

    Medal Kickback opsiyonlarında '' Throw a Cursed idol '' diye bir kickback secenegi var.Onu alırsan oyun icinde 7 madalya aldıktan sonra kullanabiliyorsun.Bir kere dalgasına almıştım ben..Plunderdaki altın top / treasure benzeri bir şey işte atıyorsun duman cıkarıyor,yanından gecenler iskelet oluyor...sacma birsey bence de ama komik oluyor işte dost düşman millet birbirini indiriyior filan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 4 Ekim 2011; 16:24:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xavi666

    Oyunda ki level sistemi Unc2'deki gibimi devam ediyor.Ayrıca u2de level 80 için 365 milyon $ küsür para gerekiyordu tam bir eziyet. 3cü seride level sistemini 2ye göre daha değişik yaparlar umarım.

    Yeni çıkan bütün oyunlarda (Resistance 3 dahil) bu level atlama sistemi kolaylaştırıldı.ND'nin bunu gözardı etmiş olmasına ihtimal bile vermiyorum.Mutlaka level atlama kolaylaştırılmıştır..

    5 saatlik gameplay den sonra 29 levelim şu an..sanırım 450.000 Exp puanım var.Artık hesabını siz yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PracticeMan

    oyunda tek yumruk yapma hareketi çok zorlaşmış yada ben mi beceremedim. Blindfire yapıyorum sonra yumruk atıyorum inmiyor. Oyunda HP yüksek ondan mı acaba ?

    UC2 de blindfire yaparken tek kurşun atıp yumruk atınca indiriyordun..bunda bir kaç tane isabet ettirmek gerekiyor yoksa ölmüyor adamlar.Bir de yumruk atma daha zorlaştırılmış.İnsanlar UC2 de yumruk oalyıncan şikayetçiydi zaten bunu düzeltmeleri iyi olmuş.
  • Adamlar 3 günde haritalarıda öğrenmiş. Ben sersem sersem dolaşıyorum çoğu haritada
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

    quote:

    Orijinalden alıntı: V

    Bide oyunun ortasinda cikan olunca yerine baskalari join olabiliyor,onceki oyundaki cok buyuk eksiklikdi ii olmus duzelttikleri.

    Abi bide etraf yemyesil oluyor,iskelet oluyor dusmanlar filan 1-2 kere denk geldi ama anlamadim ne oldugunu,sanirim dost dusman karisiyor.

    V,

    Medal Kickback opsiyonlarında '' Throw a Cursed idol '' diye bir kickback secenegi var.Onu alırsan oyun icinde 7 madalya aldıktan sonra kullanabiliyorsun.Bir kere dalgasına almıştım ben..Plunderdaki altın top / treasure benzeri bir şey işte atıyorsun duman cıkarıyor,yanından gecenler iskelet oluyor...sacma birsey bence de ama komik oluyor işte dost düşman millet birbirini indiriyior filan



    evet eglenceli oluyor aslinda




  • Arkadaşlar ben ve Yusuf bir kaç gündür team objective oynamak için baya cebelleştik fakat karşımıza gelen takımlar oldukça iyi ve takım oyununu benimsedikleri için fail üstüne fail oldu.. Fakat dün gece itibariyle PSN'imizde online ve iyi oynadıklarını düşündügümüz arkadaşlarımızı davet edip (oyun beta oldugu içinmidir bilinmez 5 kişi olunca oyun bulmak çok çok zor oluyor bazen.. neyse..) team objective oynamaya başladık. Nasıl olduysa 1 maçı kazandık :) ben dedim tamam oldu bu iş fakat daha sonra şunu anladım ki kimse team objective ne oldugunu görevlerin nasıl yapıldıgını bilmedigi için kalabalık nerde orayada dalın şeklinde maçları kazanmışız... Ben ve Yusuf skypeden konuştuumuz için görevleri takip edip bak bu round şu diger round bu gibi oyunu çevirmeye çalıştık... 2 kişinin irtibatta olması maçları kazandırmaya yetmiyor. Bu yüzden bize 2 ya da 3 kişi kendinden emin haritaları az çok bilen her akşam 20.00 sularında online olan oyunda konuşabilmek adına mikrofonu olan herşeyden önemlisi takım oyununu bilen birde en az 15 lvldan yüksek takım arkadaşı lazım.. Lütfen bu saymış oldugum niteliklere ve donanıma sahip degilseniz ben katılabilirim demeyin çünkü hatırlarsanız eventlar düzenledigimiz zamanlarda aynı sorunu yaşamıştık. Okudugunuz ve katılımınız için şimdiden teşekkürler...






  • quote:

    Orijinalden alıntı: euzun72

    Adamlar 3 günde haritalarıda öğrenmiş. Ben sersem sersem dolaşıyorum çoğu haritada

    Kale gibi olan yer haric haritalar cok karisik degil aslinda,haritalari ezberlemek icin biraz coop oynamak lazim ilk baslarda ama maalesef bu beta da coop koymamislar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xleonhart

    Arkadaşlar ben ve Yusuf bir kaç gündür team objective oynamak için baya cebelleştik fakat karşımıza gelen takımlar oldukça iyi ve takım oyununu benimsedikleri için fail üstüne fail oldu.. Fakat dün gece itibariyle PSN'imizde online ve iyi oynadıklarını düşündügümüz arkadaşlarımızı davet edip (oyun beta oldugu içinmidir bilinmez 5 kişi olunca oyun bulmak çok çok zor oluyor bazen.. neyse..) team objective oynamaya başladık. Nasıl olduysa 1 maçı kazandık :) ben dedim tamam oldu bu iş fakat daha sonra şunu anladım ki kimse team objective ne oldugunu görevlerin nasıl yapıldıgını bilmedigi için kalabalık nerde orayada dalın şeklinde maçları kazanmışız... Ben ve Yusuf skypeden konuştuumuz için görevleri takip edip bak bu round şu diger round bu gibi oyunu çevirmeye çalıştık... 2 kişinin irtibatta olması maçları kazandırmaya yetmiyor. Bu yüzden bize 2 ya da 3 kişi kendinden emin haritaları az çok bilen her akşam 20.00 sularında online olan oyunda konuşabilmek adına mikrofonu olan herşeyden önemlisi takım oyununu bilen birde en az 15 lvldan yüksek takım arkadaşı lazım.. Lütfen bu saymış oldugum niteliklere ve donanıma sahip degilseniz ben katılabilirim demeyin çünkü hatırlarsanız eventlar düzenledigimiz zamanlarda aynı sorunu yaşamıştık. Okudugunuz ve katılımınız için şimdiden teşekkürler...






    Adamlar goz actirmiyor,grup halindeler,K/D 2 den asagi degil hepsi pro zaten,bende cok ugrastim ama mumkunu yok alimiyorsun maci,cok iyi takim oyunu oynamak lazim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: V

    quote:

    Orijinalden alıntı: xleonhart

    Arkadaşlar ben ve Yusuf bir kaç gündür team objective oynamak için baya cebelleştik fakat karşımıza gelen takımlar oldukça iyi ve takım oyununu benimsedikleri için fail üstüne fail oldu.. Fakat dün gece itibariyle PSN'imizde online ve iyi oynadıklarını düşündügümüz arkadaşlarımızı davet edip (oyun beta oldugu içinmidir bilinmez 5 kişi olunca oyun bulmak çok çok zor oluyor bazen.. neyse..) team objective oynamaya başladık. Nasıl olduysa 1 maçı kazandık :) ben dedim tamam oldu bu iş fakat daha sonra şunu anladım ki kimse team objective ne oldugunu görevlerin nasıl yapıldıgını bilmedigi için kalabalık nerde orayada dalın şeklinde maçları kazanmışız... Ben ve Yusuf skypeden konuştuumuz için görevleri takip edip bak bu round şu diger round bu gibi oyunu çevirmeye çalıştık... 2 kişinin irtibatta olması maçları kazandırmaya yetmiyor. Bu yüzden bize 2 ya da 3 kişi kendinden emin haritaları az çok bilen her akşam 20.00 sularında online olan oyunda konuşabilmek adına mikrofonu olan herşeyden önemlisi takım oyununu bilen birde en az 15 lvldan yüksek takım arkadaşı lazım.. Lütfen bu saymış oldugum niteliklere ve donanıma sahip degilseniz ben katılabilirim demeyin çünkü hatırlarsanız eventlar düzenledigimiz zamanlarda aynı sorunu yaşamıştık. Okudugunuz ve katılımınız için şimdiden teşekkürler...






    Adamlar goz actirmiyor,grup halindeler,K/D 2 den asagi degil hepsi pro zaten,bende cok ugrastim ama mumkunu yok alimiyorsun maci,cok iyi takim oyunu oynamak lazim.

    işte o yüzden kendine güvenen iyi oynayan adam arıyoruz




  • Ben gelirdim ama aksamlari Mustafa,Virgil ile filan oynuyorum ben,onlarlarda katilirsa gelirim
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.