Şimdi Ara

Ünisite hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzre 4-5 sene önce açılan özel yurt- apart karışımı birşey işletme açıldı. Sanırım sadece edirnede varmış şuan başka şehirlerede açılacak diyorlar. Daha önce kalanlar veya bu sene kayıt yaptıran yada kayıttan vazgeçen varsa sebepleri neler ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • edirneyimi kazandınız ?

    ben edirneyi kazandım bu sene devlet yurdu olarak en kötü yurt çıktı gibi ranzalı, odada çalışma masası yok gibi şuan için yurt apart arıyorum ama ünisiteyi eski biri hiç önermedi .
    https://forum.donanimhaber.com/unisite-edirne-ogrenci-yurdu--128195160
    burda bir arkadaş yazmış
    bende ne yapacağımı bilemedim.
  • Ben intennetteki yorumlara pek aldırış etmedim gittim direk yerinse gördüm. Apart veya ev düşünüyordum bende başka kalınacak yerlerede baktım kayıt zamanı için bi hayli grç olmış kalan yerler ya bodrum katı yada hala tadilatta olan yerler açıksası orda oturup ders çalışmayı bırak boğukluğunsan uyunamaz bile. Ünisite dediğin yer otel aslında fakat müşterilerinin hepsi öğrenci gibi düşün ,yemek konusuna grlince ben yemeğe kaydolmadım odamda mutfagım oluyor zaten elimden geldiğince kendi yemeğimi kendim yaparım , zor geldği zamanda kafeteryadan ücreti karşılığınsa yine yemeğini yersin. Anlattığı kadar olumsuz ,kötü biyer değil bence belki tek kötü yanı ücreti olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.