Şimdi Ara

üniversite affına sende destek ver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkdaşlar üniversite öğrencileri için af çıkması amacıyla yürütülen bir çalışma var. her ne sebeple olursa olsun üniversiteden ilişiği kesilen öğrenciler için af çıkması amacıyla kurulan www.af2007.com sitesine üye olarak sizde destek olabilirsiniz. bakın genelde af diyince herkesin aklına tembel öğrencilerin tekrar okula dönmesi geliyor. ama durum böyle değil. şuanda 1.000.000 insan af bekliyor. lütfen sizde destekleyin. mecliste 4 tane tasarı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scudman -- 17 Aralık 2007; 10:21:11 >



  • sizin başınıza böyle bir durum şuana kadar gelmemiş olsa bile yarın öbür gün böyle bir durumla karşılaşabilirsniz. yada bir yakınınızın başına böyle bir durum gelebilir. lütfen destek olun.
  • 1 milyon mu? yanlış yazdın galiba
  • Sağda solda sürtüp üniversite hayatını knight online veren öğrenciye af verilecek en son şeydir. Ya düşündükçe çıldırıyorum biz üniversiteye girmek için bir tarafımızı yırtıyoruz adamlar okuldan atılıyor...
  • yanlış yazmadım. daha dün başbakan dedi 1.000.000 diye.

    af bekleyen herkes sağda solda gezip, ders çalışmayanlar değil. siteye girip bak. ne durumda olan insanlar var. bir kısmı dediğin gibi, bir kısmı harç parasını denkleştiremeyip atılmış, bir kısmı hastalıktan devam edememiş falan.
  • Üniversite yan gelip yatma yeri değildir.Çalışıp geçseydin okulunu.En azından adam olup ülkeye katkın olurdu.Af ile okulu geçip bi yerlere gelemezsin.Bomboş diploma olur elinde.
  • kardeşim, zaten dediğin durumda olanlar içindeğil bu af. tembel tenekeler için istediğin kadar af getir yine aynı hikaye değişen bişey olmaz. kanun zaten bir sene ve sınav hakkı veriyor. bu bir sene içerisinde sınavlarda başarılı olamazsan, okuldan tamamiyle ilişiğin kesiliyor ve işin bitiyor. niye sadece tembellik olarak algılıyorsunuz bu durumu. hasta olan, harcı yatıramayan binlerce insan var. onlar niye aklınıza gelmiyo. 1.000.000 kişi var diyorum bu affı bekleyen. herkesi aynı kefeye koymak haksızlık. girip bakın siteye (üye olmak şart değil) görün neler yaşamış insanlar.
  • http://www.af2007.com/news.php?item.115

    http://www.af2007.com/news.php?item.54

    http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=277311/Erdogan-dan-ogrenciye-af-mujdesi

    eğer bu konu hikaye olsaydı, dört parti kanun teklifi vermezdi bu konuyla ilgili, başbakan ve cumhurbaşkanı desteklemezdi. buyrun bakın linklere. akp li 100 milletvekili şimdiden desteklemeye başladı bile.




  • gelmesin af...liselerde o hayatımızı harcıyoruz,nerde bi sosyopat manyak varsa afla okula alıyorlar....
  • pkk lılara af gelecek bunu nasıl önleyecekler?
  • kardeşim, pkk şerefsizleriyle bu konunun ne alakası var allah aşkına. nasıl bir bağlantı kurdunda yazdın bunu buraya.

    diğeride üniversite affıyla, hapistekilere çıkarılan affı birbirine karıştırıyo.


    arkadaşlar bu teröristler yada hapistekiler için değil çeşitli sebeplerle okullarından atılan yada okullarını bırakmak zorunda olnalar için sınav hakkıdır. hepsi bu. konuyu olup olmadık taraflara çekmeyin yav. ne alaka teröristler. ne alaka hapistekilerrrrrrrr!!!!!!!!!!
  • 1 milyon öğrenci af bekliyor peki bunların kaçı bu affı hakediyor? sadece % 0.1 i ki onlarda ekonomik nedenlerden dolayı veyahut mecbur kaldığından okulla ilişkisi kesilenler. Sen okumamak için elinden geleni yap, kendini kapı önüne koydurt sonra affedin beni de. Bir öğrencinin bu devlete maliyeti ne kadar haberin varmı? Tepkim genel af çıkmasınadır. O birmilyon kurunun içindeki yaşları ateşten koruyabilirlerse tabiki desteklerim ama genel bir af çıkarsada kusura bakmayın kurunun yanında yaşta yansın derim. Kişisel fikrimdir
  • zaten sınav yapılacak başarısız olnalar elenip gidecek. ve bu haktan yararlanamayacak.
  • Konu başlığını üniversite affına destek olarak değiştirirseniz yanlış anlaşılmaların önüne geçilir
  • 4 tasarı var ama iş AKP'e bakıyor gene
  • Birde Oo ense yapacaklarına diye baslayan cumle kuran arkadaşlar , universiteyi kazanmak icin yine bir tarafını yırtmış arkadaş(;
    madem kazanmmanın bu kadar zor oldugunu biliyorsun en azından kostek olma negatif yorum yapıp
    Emin ol tıp fakulteleri senden kat-kat zeki ama binbir turlu sebepten (harctan-saglık problemine) okulla ilişigi kesilme seviyesine kadar gelmis insanlarla dolu

    Forum işte eli klavye tutan yazıyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: scudman

    kardeşim, pkk şerefsizleriyle bu konunun ne alakası var allah aşkına. nasıl bir bağlantı kurdunda yazdın bunu buraya.

    diğeride üniversite affıyla, hapistekilere çıkarılan affı birbirine karıştırıyo.


    arkadaşlar bu teröristler yada hapistekiler için değil çeşitli sebeplerle okullarından atılan yada okullarını bırakmak zorunda olnalar için sınav hakkıdır. hepsi bu. konuyu olup olmadık taraflara çekmeyin yav. ne alaka teröristler. ne alaka hapistekilerrrrrrrr!!!!!!!!!!

    kardeş bu af okula silah sokmak örgüt üyesi olup okulda yangın kavga vs.. çıkarmak gibi suçlardan okuldan atılan binlerce öğrenciyi kapsıyormu kapsamıyormu? yani o çeşitli sebeplerin arasında neler var maddi durumdan başka?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rally2003

    Üniversite yan gelip yatma yeri değildir.Çalışıp geçseydin okulunu.En azından adam olup ülkeye katkın olurdu.Af ile okulu geçip bi yerlere gelemezsin.Bomboş diploma olur elinde.

    istersen bi bak neden atılmışlar calışmamaktan mı sen ce adamın 1 tane ders bıraksın okuldan atılıyo diger taraftan adamın 10 tane alttan dersi var dewam edio haksızlık deil mi yani 10 dersten 1 tane dersten kalman yan gelip yatman anlamına gelmez aksine cok calıskan bi ogrenci oldugun anlamına gelir
  • ülkeyı bölmeye çalışmışsa,hocasını dövmeye çalışmışsa,okula yasak olan madelerı getırmışse,bıçak,sılah kullanmışsa,arkadaşlarını yada hocalarını tehdit emişse,butun yıl yan gelip yatmışsa,teröre karışmışsa ne affı beklıyor. o kadar..
  • disiplin cezaları hariç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.