Şimdi Ara

Üniversite için İtalya mi Amerika mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi uzun bir aradan sonra bir yol ayrımına geldim, 2 seçeneğim var.


    Birincisi:

    Amerika'da küçük suburban bir kasabada (NYC ve Philly'e bir buçuk iki saat uzakta ama orada olan bir tanıdığım 7 8 aydır daha gidemediğini söyledi) kalbur üstü bir liberal art college. Avantajları, asla para sıkıntısı cekmeyecegim, muhtemelen bursumdan para artacak. Amerika'da olacağım, derslerimi seçme şansım daha geniş olacak vs.


    İkincisi:

    Roma Sapienza Üniversitesinde uygulamalı bilgisayar bilimi. Avantajları, Roma gibi bir şehrin ortasında olacağım, yeni bir dil öğreneceğim. Amacım her şekilde yüksek lisans vs Amerika'ya gitmek ama Avrupa'da bir üniversite hayatının bana büyük bir entelektüel derinlik katabilecegini düşünüyorum. Ayrıca sapienza her ne kadar imkan bakımından Amerika'daki liberal artin çok altında kalacak olsa da dünya çapında daha prestijli bir üniversite. Ayrıca 3 senede bitiyor burası, bu da avantaj bana gore.


    Buranın en büyük dezavantajı ise ben sonunda her türlü Amerika'ya gitmek istiyorum ve bu gecikecrk, burs çıkması çok yüksek ihtimal olsa da çıkmazsa ilk sene için belki 200-300k TL bir masraf olacak (açıkçası bu baya düşük bir ihtimal ama var) ve son olarak alanım olan yapay zekada bir startup kurmak ya da iyi stajlar yapmak istiyorum ki Amerika'da imkan daha fazla bu konuda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ya ne amerikası git fortif ehliyeti al meslek öğren

  • Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt

    Seçim yapmak çok zor hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.