Şimdi Ara

Üniversite mezuniyet ne zaman E-Devlet'e düşer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu haziranda okul bitti sınavlarımı verdim, ancak mezuniyetle alakalı bir bilgi verilmedi. Yaz okulu vs falan var herhalde.

    Bir an önce askere gitmek istiyorum ama E-Devlette halen öğrenci olarak gözüküyorum. Mezuniyet ne zaman sistemde görünür bilgisi olan yardım edebilirse memnun olurum.

    Teşekkürler.




  • Okulunuzda nasıl işliyor bilmiyorum ama benim okulumda tüm notlar kilitlendikten sonra mezuniyet işlemlerinin başlatılması için danışman hocaya haber vermek ve/veya site üzerindeki bir linkten google doc doldurmak gerekiyordu. Hoca işleme soktuktan bir sonraki fakülte toplantısında mezuniyetiniz onaylanıyor, bir süre sonra bu onaylama okulun sitesinde yayımlanıyor, ondan da bir süre sonra bu bilgi devletin sistemine düşüyordu. Tüm bu işlem bizde 1-1.5 ay gibi bir süre alabiliyordu sanırım(tam olarak hatırlamıyorum açıkçası.) Tabii, her okulun süreci farklı olacaktır onun için mezuniyetin nasıl işlediğine dair okulunuzun sitesine bakmanız veya danışman hocanıza mail göndermeniz en sağlıklısı olacaktır, sizde böyle bir sistem yoksa da ne kadar zaman sonra e-devlet'e düşeceğini bölümünüzdeki mezunlar dışında en iyi danışman hocanız bilecektir.Mezunlardan bilgi almak istiyorsanız da okulunuzu ve bölümünüzü paylaşmanız yardımcı olacaktır.





  • teddybear01 kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için geçte olsa teşekkür ederim, forum bildirimine şimdi düştü ancak görebildim.

    Aynı sorunu yaşayanlar için yazıyorum.

    Aynı gün okulla iletişime geçtim ve bana ilgili mail adresi verdiler ve sorunumu izah edip mail gönderince 3-4 saat içerisinde geri dönüş yapıp beni mezun ettiler, herhangi bir form doldurmadım, sanırım okuldan okula değişiyor.

    Hemen mezun olmak isteyenler olursa okulla iletişime geçmesini tavsiye ederim. Yakında askere gidiyorum kalın sağlıcakla 

  • 1 seneniz daha harcanmış oluyor sevinecek ne var anlayamadım ama hayırlısı olsun.Yolunuz açık olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.