Şimdi Ara

Üniversitede Bölümü Bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba ben 22 yaşında şehir ve bölge planlama 3. sınıf öğrencisiyim.Fakat bölümden zerre haz etmiyorum acayip yıpratıyor bilen bilir projeleri hayat enerjisini emiyor insanın ve bu sene de sınıfta kalma ihtimalim yüksek oranda var.Bu sene tekrar sınava girip hukuk veya psikoloji okumayı düşünüyorum sizce doğru bi karar mı olur?Fikrinize ihtiyacım var açıkcası.



  • Hocam mevcut bölümün hakkında bir bilgim yok. Ama psikoloji bölümünü kesinlikle tavsiye etmem(rehberlik ve psikolojik danışmanlık 1.sınıf öğrencisiyim). Psikoloji ilgili isen çok severek okuyabileceğin bir bölüm ama iş imkanı olarak hiç iyi değil. Çünkü ülkemizde psikoloji bilimine hiç değer verilmiyor. Ben de bölümümü bırakmayı düşünüyorum. Zaten bakarsan son yıllarda hem devlette hem özelde psikoloji bölümü açıldı iş imkanı iyice kısıtlandı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: john ciga

    Hocam mevcut bölümün hakkında bir bilgim yok. Ama psikoloji bölümünü kesinlikle tavsiye etmem(rehberlik ve psikolojik danışmanlık 1.sınıf öğrencisiyim). Psikoloji ilgili isen çok severek okuyabileceğin bir bölüm ama iş imkanı olarak hiç iyi değil. Çünkü ülkemizde psikoloji bilimine hiç değer verilmiyor. Ben de bölümümü bırakmayı düşünüyorum. Zaten bakarsan son yıllarda hem devlette hem özelde psikoloji bölümü açıldı iş imkanı iyice kısıtlandı.

    Evet psikolojiye ilgim var.Fakat iş olanakları da önemli benim için.Senin dediğin gibi meslek hayatı sıkıntılı diyen duydum.Bu yüzden hukuk da düşünüyorum okula devam zorunlulugu yok hukugun yani hem okuyup hem kendımı geliştirebileceğim bi bölüm gibi geliyor bana




  • birden konuyu kendim açmışım gibi hissettim bende 3.sınıfım bırakacam ygs lys kasıyorum sevdiğim bölüme gidecem bence okunur tabi ama istediğin bölüme de bağlı .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ?ıbbi Atık !!

    birden konuyu kendim açmışım gibi hissettim bende 3.sınıfım bırakacam ygs lys kasıyorum sevdiğim bölüme gidecem bence okunur tabi ama istediğin bölüme de bağlı .

    Tek sıkıntım yaş sorunu benim.Hem küçüklerle okuyup hemde yaşıtlarının iş güç sahibi olması psikolojik olarak ne kadar etkiler bilmiyorum.
  • 22 yaş ne yaptın sınıftamı kaldın geçmi kazandın. Şimdiye mezun olmuş 2. üniversiteyi okuyor olurdun. 1 seneden bir şey olmaz o 1 senede daha çok ygs lys kas git ing öğren
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.