Şimdi Ara

ÜNİVERSİTEDE ETKİNLİK YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkdaşlar. Beni bir üniversite öğrenisiyim. Ve burada aktif olmak istiyorum etkinlik gezi vs filan. Etkinlik yapmak için maddi kaynaklara bağlı olduğu için. Hani zarara girmeden ne gibi etkinlik yapabilirim. Ve bu arada yaptığı etkinlik gezi vs faaliyetlerde bulunan ve üni öğrencileri tarafından rağbet görülen arkadaşlarda etkinliklerinizi de yazar msınız? Teşekkürler



  • Önce Topluluk kur,kendin gibi arkadaşlar edin,zamanla toplantılarla neyi nasıl yapacağını kararlaştırsını ve yapacağınız etkinliklere sponsor bulun .
    Diyelim ki şehrindeki bir firmaya gezi düzenlenecek bunun için bir yemek işletmesiyle anlaşarak geziye katılan öğrencilere kumanya dağıtabilirsin.,Ayrıca başka firmalardan destek bularak gezi araçlarını bile ücretsiz bulabilirsin.
    Aynı şekilde şehrindeki Gençlik ve Spor bakanlığı bünyesindeki Gençlik merkezleri üniversite öğrencilerine topluluk kuruyor ve çoğu etkinlik masrafın Devlet tarafında karşılanıyor.
  • Öncelikle teşekkürler. Bunun hakkında bilgim vardı gençlik merkezi imiş sponsor falan. Siirt üniversitesindeyim ve burda aktif insan bulmak çok zor bnm sizden isteğim. ne yapmalıym neler yapmalıyım. ne yapsam öğrencilere rağbet görülürüm
  • biri yardımcı olabilirimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.