Şimdi Ara

Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn - Duyuru Fragmanı | PS5 & PC Games


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    Rebuilt and enhanced for PS5 consoles and PC – Until Dawn invites you to relive the nightmare, and immerse yourself in a gripping slasher horror where every decision can make the difference between life and death. Coming to PS5 and PC in 2024. #ps5 #ps5games #pcgames #untildawn #stateofplay May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information.
    https://www.youtube.com/watch?v=pnbxcNmUcQo

    -


    PS5 konsolları için yeniden düzenlenip iyileştirilen Until Dawn'da kâbusu yeniden yaşayın. Yaşam ile ölüm arasındaki çizgide, alacağınız her kararın fark yaratacağı sürükleyici bir slasher korku deneyiminde kaybolun.


    Oyuna Genel Bakış

    Sekiz arkadaş, bir yıl önce aralarından iki kişinin kaybolduğu izbe mekâna döner ve korkunun kan dondurucu pençesine düşer. Dağ tatilleri, kaçışı olmayan bir kâbusa dönüşecektir.

    Yeniden düzenlenmiş bu etkileyici korku klasiğinde korkularınızla yüzleşip Şafağa Değin kimin sağ kalacağını belirleyin.


    Kült korku yeniden

    Çarpıcı görsellerle baştan sonra yeniden tasarlanmış bu sürükleyici korku hikâyesinde kaybolun. Film gibi sinematografi, rafine oynanış mekanikleri ve dahasıyla güçlendirilmiş bu oyunun gözlerden uzak, hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı dağ ortamında heyecan dolu bir keşfe çıkın.


    Herkesin kaderi sizin elinizde

    Hayden Panettiere ve Brett Dalton gibi yıldızlarla dolu bir kadronun canlandırdığı dokuz eşsiz karakteri kontrol edip kendi hikâyenizi oluşturun. Dinamik animasyonlar ve ayrıntılı yüz yakalama performanslarıyla hangi karakterin neyden etkilendiğini ve grup içinden kimin hayatta kalmaya uygun olduğunu öğrenin.


    Dehşet hiç bu kadar güzel durmamıştı

    Attığınız her adımda nefesinizi kesecek, zengin ve detaylı ortamları keşfedin. Yeni görsel iyileştirmelerle baştan aşağı yenilenmiş orijinal oyun, son görsel teknolojilerle kâbuslarınızı gerçeğe dönüştürüyor.


    Yeni nesil için yeniden tasarlandı

    Yeni toplanabilir nesneler, araştırılacak yepyeni ortamlar ve yeniden düzenlenmiş anlatım sekanslarıyla sır, artık eskisinden de derin. Yeni ve sürükleyici üçüncü şahıs kamerasıyla aksiyonu daha yakından hissedin. Yepyeni oyun müzikleri ve elden geçirilmiş ses efektleriyle sonuna kadar soluksuz bir serüven sizi bekliyor.


    -


    Çıkış Tarihi: TBA 2024

    Tür: Korku

    Dağıtıcı: Sony Interactive Entertainment

    Geliştirici: Ballistic Moon


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/446796-until-dawn

    https://www.metacritic.com/game/until-dawn//


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 1 Şubat 2024; 16:34:13 >







  • -UE5'te yeniden oluşturuldu 

    -Yeni/geliştirilmiş animasyonlar 

    -Yeni yerler, etkileşimler ve koleksiyonlar

    -Yeni aydınlatma ve ışın izlemeli karakter gölgeleri

    -Yeni üçüncü şahıs kamerası

    -Tempest 3D ses, uyarlanabilir tetikleyiciler, dokunsal geri bildirim



    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEShinobi602 (@shinobi602) on Xtwitter
    Until Dawn Enhanced Edition | Details -Rebuilt in UE5 -New/improved animations -New locations, interactions & collectibles -New lighting & ray-traced character shadows -New third person camera -Tempest 3D audio, adaptive triggers, haptic feedback ➡️ https://t.co/9qZi7ajmzF
    https://twitter.com/shinobi602/status/1752913114419384669
  • Until Dawn bile geliyor. BloodBorne bekleyenlerin gözleri yaşlı kaldı hala. :)

  • Fena durmuyor

    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇECycu1youtube
    Until Dawn Remake vs Original Early Graphics Comparison | PS4 vs PS5 Original was captured on PS4. Kanał GRANALIZA po polsku: https://www.youtube.com/channel/UCD595AzU-cjds_slXwNHgeA Cycu1 Bilibili official Channel: https://space.bilibili.com/3537123885975590 Consider supporting my channel for cool bonuses: https://www.youtube.com/channel/UCD3rfp47a3xZuqHhllcIvIA/join Looking good quality gameplay for your own videos? Consider subscribing my other channels to be up to date! Cycu1 Xbox Archive https://www.youtube.com/channel/UCp-l2UOAGLVCHDUACpOPa0Q Cycu1 PlayStation Archive https://studio.youtube.com/channel/UCWdvw2QgaRXOK76mwOTaLPA Cycu1 Nintendo Archive https://studio.youtube.com/channel/UCtiv_Y4j86czF9lfk5KsQ-g Looking for gift cards? PSN: https://amzn.to/3eFkAjM Xbox: https://amzn.to/3gzvsl8 Nintendo eShop: https://amzn.to/2TRMbqf Looking for RTX Graphics Cards? Check on Amazon: https://amzn.to/3dzcGYZ Follow me on Twitter: https://twitter.com/Cyckiewicz Find me on Facebook: https://www.facebook.com/Cycu1YT/ Cycu1's friends: Jabcook: https://www.youtube.com/user/jabcook Easy Unboxing: https://www.youtube.com/channel/UCGvEuEUcKuP2yj5xSLRTrxQ Quick Expert Reviews https://www.youtube.com/channel/UC88hzx1yvz8nm3lPPRq3R6A FA Gamez: https://www.youtube.com/user/MrXboxgamer007 #UntilDawn #PS4 #PS5 #PS4Pro #PS5Pro
    https://www.youtube.com/watch?v=pTGLmSGXOrE
  • Ps4 neslinde en çok sevdiğim oyunlardan biriydi.İlk defa oynarken başından kalkamamıştım sonra defalarca bitirdim keyifle.PS5 için remake gereksiz diye düşünsemde geldiği gibi alıp keyifle oynarım.

  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

    Ben de oynarım ama day1 almam sanırım, ilk oyunu platin kasmıştım 2-3 kere bitirmiştim çok güzeldi.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt

    Ben büyük ihtimal alırım gibi.İlk bitirdiğim zamanı hala hatırlıyorum gerilerek oynamıştım.The Quarry çıkacağı zaman Until Dawn tadı alırım diye çok beklemiştim hatta ama yanından bile geçemeyecek kadar kötü yapımdı bana göre.

  • Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇE
    Until Dawn [PS5 ANA KONU] - TÜRKÇEBallistic Moon (@ballistic_moon) on Xtwitter
    🔪🗻💀⌛️#wishlist 🔪🗻💀⌛️ https://t.co/uWdBuo4hki #ps5 #UntilDawn2024 #UntilDawn #BallisticMoon #games
    https://twitter.com/ballistic_moon/status/1780175173582209409
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.