Şimdi Ara

unworthy thor vs wonder woman (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O hızı ne kadar sürdürebilir ve kaç kere bu hızı kullandı?

    Birde WW'nin kondisyonu ne durumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thoru öldürecek kadar yeterli süre o hızı kullanabilir. Hunter zolomona gözleri kapalıyken felan vuruyordu :D

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thor'u öldürmeye fiziksel gücünün yetmeyeceğini düşünüyorum. Ama hızına bir şey diyemem :D
  • Bence öldürebilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Dediklerin çok soyut şeyler ve bir süru hata var.Benim yazdığım mesajdaki her şeyi ben featlerle gösterebilirim.(internet hızım yeterli olsaydı.Featleri aldıgim sitedeki featleri açamıyorum.)

    Fakat yazdıklarından bazılarına cevap vereyim.

    Thor savaşmayı seven kibirli bir karakter fakat ne kadar böyle olursa olsun hiç bir zaman dövüş yetenekleri gösterilmedi varsayımlara göre konuşuyorsun(kısa bir tüyo eğer bir karakteri çizgi roman sayfalarında tekme atarken görüyosan bunun dövüş bilgisinin olduğünu anlayabilirsin.Dövüs bilgisi zayıfsa tekme attıgı gösterilmez.)

    Thor fiziksel kuvvet bakımından hulk civari seviyesindedir.Hep öyle gösteriliyor.Kendini tutuyor mu tutmuyor mu orası da kesin değil.(fiziksel kuvvetinin kullanması konusunda ben tutmadıgını düşünüyorum.Hulku fiziksel kuvvetiyle yenebilecek olsa yener.Fakat yenemiyor)Bir de sanki ww tüm gücünü sakınmadan kullanan birisi.O da sınırlıyor bircok durumda kendisini.

    Ww ye yarı tanrı demissin.İstersen bi babalarının güc seviyelerine bakalım.Odin in galaktik gösterimi bile sınirlı iken güneşe düşup ölebilecek karakterden dayak yerken.Yada jane foster ile başa baş savaşan bi seviyede iken zeusun universal featleri var.Ww nin bizzat supermana ne yapıyorsun zeusa fiziksel olarak zarar veremessin demişligi var.Dc zeus odinden katbekat daha güçlü bir skyfater.Gaea hakkında pek bir bilgim yok.

    Hız konusunu ise dc severler kaçış yolu olarka kullnilmıyor.Hiç runner ile thanosu karşılaşmasını gördün mü?Thanosla dalga geciyor.Marvel hızlı karakterler kullanmıyor ve kullandıkları nadır hızli karakterlerden biri de(barry allen kadar hızlı değil bu arada) thanos seviyesinde birini maymun edebiliyor.Marvelcıların hızı dikkate almaması bunun çok çok önemli bir detay olduğunu değistirmez.Eğer ww vs thor savaşı yazar etkisiz bir savaş olursa yani bu 2 karakteri gerçek hayata koyup savaştırirsak büyük ihtimal thor ww yi görme bile göremeyecektir.

    Boğazını kesen tacı idi doğruluk kementi değil.Ayrıca supermanin düsünuldügu gibi büyuye cok bir zaafı yok.Bunu kanıtlayacak onlarca feat bulabilrsin internette.

    Yine soyut olarak konuşuyorsun.Thorun büyü gücu ile öne çıkma gibi bir olayı yok.Büyü ile alakası olan bir feati varsa bekliyorum.Fakat wonder woman içlerinde doctor fate ve zatanna olan bir ekip arasinda bile büyü iletkenliğini yapan karakter.Hatta kendisi bile şaşıriyordu bu duruma.Bu ne seviye bir büyü gücü barındırdıginı gösteriyor zaten.En önde olduğu alandir hız konusu ile birlikte buyü gücü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 22 Eylül 2018; 22:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Thor'un annesi WW'nin babasını döver

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçi gaea elder god olan değil mi.Güclü o aynen.Fakat dc zeus inanılmaz bir seviyede.Bilemicem bi konusunu açsak iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Aynen Elder God. DC Zeus'u alır bence . Açın isterseniz konusunu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Dostum, Thor, Diana'ya göre çok daha uzun süre yaşamış biri. Bu bile Diana'dan çok daha bilgili olduğunu gösterir neredeyse her konuda.

    Thor'u fiziksel olarak Hulk civarında göstermek senin düşüncen. Thor'un çok daha üst seviyede fiziksel ve dayanıklılık gösterileri var. İngilizcen varsa pekala görebilirsin.

    Zeus'u evrensel yapan birkaç kişi. Bir kere evrensel oldu diye hep mi evrensel oluyor? Odin'in de evrensel gösterileri var. Set ile olan savaşında galaksiler yok oluyor, savaşın etkisi başka düzlemlerde hissediliyor. Surturun her şeyi yakabileceği söylenen ateşi absorbe edebiliyor ki o karede ya evrensel gösterildi ya da çokluevrensel. Yani Dc Zeus evrenselde, Odin değil diyemezsiniz. Eğer genel kanı hakkında konuşacaksak Marvel Odin için Dc Zeustan daha güçlü olarak bahsediliyor forumlarda. Odin'in Jane Foster ile savaşını gösteriyorsan eğer Set ile savaşına, Infinity ile olan savaşına bak. Ayrıca Jane Foster ile savaşırken olan hikayede bir şeyi atlıyorsun. Mjolnirin içinde Fırtına Ana hala yaşamakta. Hatta Jane diyor ki, eğer bilmeseydim onu kesinlikle mjolnir gülümsüyor derdim. Ki Mighty Thor #704-705 hangisi tam emin değilim orada Mjolnir parçalanınca içindeki Fırtına Ana serbest kalıyor ve Foster'ı canlandırmaya yardımcı oluyor. Yine aynı seride, Shi'ar tanrılarıyla Thor'un mücadelesinde bunu tekrar görebilirsin. Yani Mjolnirin içinde Odin dengi bir tanrı var. Odinle çarpışmasını sağlayan şey Fırtına Ana. Gaea ise Odinden daha güçlü olsa gerek. Sanırım daha güçlü.

    Runner evet dalga geçiyor ama kendisi Uzay Taşına sahip. Bir nevi ışınlanıyor gibi oluyor. Runner belki Barry seviyesinde hızlı değil ama ondan çok daha güçlü. Kendisi evrenin ölümsüzlerinden. Doğuştan kozmik güçlere sahip, güç seviyesi belki Thanos'tan da yüksek. Öyle olmasaydı Thanos zaten fiziksel gücüyle onu alt ederdi. Silver Surfer, Thanos'tan güçsüz ama hızının ya da güçlerinin ona bir yardımı olmadı. Görülemez diye bir şey var mı bilemem. Her savaşında kullanıyor mu bu hızını? Ve ne kadar hızlı kalabiliyor. Uzun süre dövüşmesi halinde kalp krizi geçirebilecek bir karakter Diana. Ve Thor'un dayanıklılığı Diana'nın daha üzerinde. Diana'dan zarar görmesi için uzun bir zaman gerekir.


    Thor elinde Mjolnir olmadan, sadece içindeki güce erişerek Durok denen bir karakteri öldürebiliyor. Silver Surfer, Durok'u yenmeyi başaramamış onu uzak geleceğe götürmüş. Thor hem babasından hemde annesinden gelen büyü gücü ile Diana'dan üstündür.




  • Beyler uzun zamandır böyle seviyeli ve çok zevk alarak okuduğum tartışma görmedim :D (tabi çoğu tartışmadan lezzet alıyorum ancak kendimin dahil olduğu tartışmalar oluyordu bunlar) hadi devam edin

    Bu arada Gaea >> Zeus > Odin.

    Ben böyle düşünüyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de hocam şu Thor'un yenip ss i yenemediği adam kimdir necidir açıklarmısınız

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard

    Beyler uzun zamandır böyle seviyeli ve çok zevk alarak okuduğum tartışma görmedim :D (tabi çoğu tartışmadan lezzet alıyorum ancak kendimin dahil olduğu tartışmalar oluyordu bunlar) hadi devam edin

    Bu arada Gaea >> Zeus > Odin.

    Ben böyle düşünüyorum
    Şu yoruma sonuna kadar katılıyorum hocam :D
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    hocam ss'in yenemediği kişiyi thor yeniyorsa bu thorun büyük featlerinden biri olduğu kesin gibi bir şey oluyor. ss sürgün modunda iken bile asgard da thoru yeniyor :D

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shrimp6

    Gerçi gaea elder god olan değil mi.Güclü o aynen.Fakat dc zeus inanılmaz bir seviyede.Bilemicem bi konusunu açsak iyi olur.
    dc zeus inanılmaz seviye de değil :D İnanılmaz seviye olması için lt gibi filan güçlü olması lazım en azından ben öyle düşünüyorum :D
  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Runner gücuyle değil sadece hızi ile dalga geciyordu thanosla hiç savaşmadan etrafında dönüyordu.Bunu belirtmek istemiştim sadece.

    Bu arada odinin evrensel olduğuna kesinlikle katılmıyorum.Odini evrensel gösteren bir kaç evrensel saldırı tanklamıs olması veya savaşının yüksek ölcüde zarar vermesi mi.Hatırlatayım superman brainaca vurduğunda tum çoklu evrenlerde brainaclar hissediyordu.Yada emperor jokeri tankladigiında multiversal bi dayanıklılık.Odinin evrensel yapan featlerden superman de bile fazlasıyla var.Nasil bunlara bakıp superman evrensel diyemiyorsak odine de diyemeyiz.Lütfen genel gösterimlere bakalım.Genel gösterimlerinde odinin herald seviyesi ve altındaki karakterlerden defalarca zarar almıslıgı var.Bu baglamda galaktik-multi galaktik üzeri bir seviye olmasının imkanı yok.Fakat zeus çok daha üst seviyede.Genel gösterimlerinde bu tarz saldırlardan hasar almadigi gösteriliyor.Şahsen dc zeusun marvel odinden 10larca kat güclü olduğunu düsünüyorum.Bir de senin odin için söyledigin featlerin hangi zamanda gectigi de muhim.Benim odin için söylediklerim yakın zamanda gerçekleşen şeyler.

    Bir de sen örnek verirken eski gösterimlerini de baz alıyorsun.Ben özellikle ww nin yakın zaman gösterimlerine dikkat etmeye çalısiyorum.

    Might thoru bende okudum.Spoiler çeviri sağolsun baya okudum hatta.Bazı gösterimlerin dengesiz olduğu bir seri idi.Genel olarak güzel ama.Senin mantıgının doğru olduğunu düşunmüyorum.Sonuçta savaşan thor(jane foster).Fırtına ana phoenix force a korku veren bir karakter.Madem o dövüşüyor galaktik bir tehtit olan diyarlar savaşını kısa bir sürede bitirmesi gerekmez mi phoenix force yi korkutan bir kudretin.Bu yüzden odin büyusü sayesinde mjolniri tutan jane fosterin da tıpkı thor kadar kudretli oldugunu düsunüyorum.Dolayısiyla savaşan da o idi fırtina ana degil.Fırtına ana gücün kaynağı diyebiliriz.

    Thorun ıcindeki güç muhabbeti ise ayrı bir konu.Karakterin sahip olduğu potansiyel ile ilgili.Onu ayrıca tartısmalıyız.

    2 karakterin de çizgi romanlarda resmedilişine bakarsak.Biri hulk ile sürekli didişiyorken dığeri ise shazamın,supergirlin,green lanternların olduğu bir dünyada kontrolden çıkmiş supermani durdurmanın en büyük umudu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Lt nin seviyesi inanılmaz değil.Lt milyon sayıda bir çıkan inanılmaz ötesi kuvvetli bir varlık.Kozmik yargıç adam skyfather veya herald seviyesi karakterlerin konusulduğu bir konuda adının gecmesi ona hakaret bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    Evet etrafinda dondu ve sonra geldi Thanosun oturdugu koltugunu parcaladi. Thanosun cihazlari Runnerin hizini takip edebiliyordu.



    Katilmayabilirsin dostum benim Zeusun evrensel olduguna katilmiyorum. Brainacin hissetmesi vurusun gucunu degil her Brainacin, ana Brainiaca bagli oldugunu gostermez mi? Emporer Jokeri okumadim, bakarim ama. Vurusunun gucu ne duzeyde bilmek icin. Supermanin boyle gosterileri DCnin reklam yuzu olmasindan dolayi. Superman asla yenilmez, Superman asla ölemez cunku o Superman. Bunun sebebi de Supermanin, ABD'nin yikilmaz ve her ulkeden guclu oldugunun simgesi olmasidir. Supermanin o gosterilerine bakicam.



    Genel gosterim.diyorsun dostum tamam da sanki Zeus her seferindr evrensel gosterildi. Zeus bir kere mi iki kere mi evrensel gosterildi? Odinde iste Zeus kadar gosterilmistir. Bence Zeus onlarca kat guclu degildir. Genel gosterilerde (feat) Odin daha ustun olarak gosteriliyor kanisi var. Odinin, Surturun alevinden hic zarar gormemesi sanirim 2010 sonrasi.



    Dostum Thorun, Duroku oldurmesi 2004-2005 olmasi lazim. Thor: Ragnorak hikayesinde var.



    Serilerde bircok mantik hatasi var. Mesela Odin, Firtina Anayi yeniyor. Firtina Ana, Phoenixi korkutuyor. Firtina Anayi yenen Odin, Jane ile kapisiyor. Odinin kardesi Serpent "Korkunun Kendisi" adli seride Odinin dengi gosterildi ve dunyadaki tum kahramanlarka oyuncak gibi oynadi. Ama Mighty Thor serisinde ise Disi Thor, Serpent ile savasabiliyor vs. Yani bu seriyi ornek gostermek cok saglikli degil. Ama gostereceksekte Firtina Ananin diyarlar savasini umursamadigini soyleyebilirim. Neden umursasin ki? Bu Firtina Ananin savasi degil ve kendisini tutsak eden Odinin diyarini neden kurtarmak istesin. Kendisi uc dort kez ortaya cikti. Shi'ar tanrilariyla olan mucadelede bir kuyruklu yildizi yutmustu. Midasin kizi var, babasinin kanindan elde ettigi zehirli kursunla Thoru vurmustu, Thorun vucudu altina donusuyordu o esnada ortaya Jane Foster gibi gorunerek Thorun hayatini kurtardi. Sonra Jane Fosteri canlandirmak icin ve benim dusuncem Thorun Odin ile olan savasinda. Bunlarin hepsinin ortak noktasi Jane Fosterin hayatiydi. Firtina Ananin Foster disinda umursadigi bir sey yok gibi gozukuyor. Odin ile olan savasinda Firtina Ana savasiyor gibiydi.



    Thor'un gucu icinde ya da disinda kendi gucu. Ne yukseltme almis ne de bir esya. Ha ama yinede ayri tartisilabilir.



    Thor, Chaos War serisinde Glory adli bir yaratikla savasti. Bu karakter saydiklarindan daha ustun bir guce sahipti. Thor yeri geldi Silver Surfer ile carpisti. Yeri geldi tanrilarla carpisti. Thor saydiklarindan daha guclu karakterlerle de savasti. Surekli Hulk ile didismesi onun seviyesinin o oldugunu gostermez ki.



    Aslinda Supermani durdurabilecek karakterin Hal ya da Barry olmasi lazim bence. Hal en guclu yesil fener, iradesi guc yuzugunun protokolunu tanimamis biri. Barry ise Speed Force kullanicisi. Harika Kadin Supermanin dengi midir sanmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • :D bu tartisma uzun sure bitmez zaten :D



    Bence Gaea>Odin>=Zeus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizcem olmadigi icin cok bilgim yok. Yenemedigi bilgisini de comicvinede karakterin tanitim sayfasinda gordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.