Şimdi Ara

upgrade ama fena kafam karıştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amd tabanlı bi upgrade yapmak istiyorum, x2 destekli anakart,amd 3800+ x2 işlemci ve ekran kartı almayı düşünüyorum bugün. Yalnız şu an kullandığım sistemde 2 ide hdd + 2 writer var ve genelde baktığım anakartlarda tek ide kanalı var,tv kartı ve pci adsl modem kullandığım için en az 2 pci yuvası da şart. Şu an kullandığım kasa Aopen H600b ve güç kaynağı tagan easycon 430w.Overclock falan yapmayı da düşünmüyorum,bilg.ı evde yokken download için açık bırakıyorum,ısınma vs. gibi problemler de yaşamamak lazım.


    Bu yukarda yazdığım donanımları kullanabileceğim 150-200 ytl civarında beni uzun süre idare edecek ve sorun çıkarmayacak stabil bi anakart önerebilirmisiniz? (aslında ekran kartı tavsiyesi de lazım malum teknolijiden uzun bi süre uzak kalınca bu kadar ürün ve yeni teknoloji bolluğunda insanın fena kafası karışıyor :) )



  • sistemi yeniledim;

    amd x2 3600+,asus m2n4 sli anakart ve palit 8600 gt sonic aldım,ilk başta pci adsl modemim çakışma yarattı,devamlı mavi ekran çıkıyodu ama şu an external modem taktım sorun yok gibi bakalım :ok:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.