Şimdi Ara

uPlay Hatasi Acil Yardımcı Olabilir misiniz ? Biraz uzun ozete bakabilirsiniz ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oncelikle selamun aleykum . Ben gecen gunlerde bi kac oyun için uPlay hesabi aldim . (Watch Dogs 2 ve Assassins Creed Unity oyunları) .

    İlk olarak Watch Dogs 2 yi indirdim . Oyuna girdiğimde garip bi olayla karşılaştım . Oyun ici menu olsun oyunun kendisi olsun xbox joystigine Gore ayarli ( mesela cikis yaparken onaylıyosan entera bas der falat bende A ya basın falan diyo) ve karakter oyun icinde surekli saga doğru gidiyo . İsin garip yani klavye oyun icindr isliyo fakat xbox ile klavye karisikligi oluyo sanirim .
    Hic bi sekilde pc ye xbox kolu falan baglamadim xbox u tanimam yani .

    Sonra sinirlendim Assasins Creed Unity indirdim. Ayni sorun bunda da var karakter surekli saga ilerliyo . tuslar kisminda oyunu ogretirken xbox tuslari gosteriyo . Ama her hangi bi tusa basili tuttugumda klavye tuşları olarak gösteriyo . Watch Dogs un aksine bunda kosarken hareket ederken falan saga gitmiyo benim istediklerimi yapiyo az cok oynanigo yani . neyse konumuza donelim . Ayarlara girebiliyorum . fakat mesela fare hassasiyeti surekli otomatik saga doğru gidip artiyo oyundaki karakterin saga gitmesi gibi yine bu konuda da watch dogsun aksine bisey watch dogs 2 de menude asagiya yukariya bile gidemiyorum.

    Kisacasi ve ozet : Oyunlar xbox a gore ayarli ama klavye dr isliyo ikisi karışıyor dolayisiyla , bunu sadece klavyeye nasil dondurebilir bu sorunu nasil çözebilirim . Yasayan var mi veya nasıl çözdüler çok acil yardim edin lutfen hesaplara para da verdiğimiz icin bosa gitsin istemiyorum .
    Buraya bakicam fakat isteyenler daha basit ulasmalari için ; keremulker.iletisim@gmail.com ile mailime de mesaj atabilir . Simdiden yardımlariniz icin tesekkut ederim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Steam uzerinde diger oyunlarimda falan sorun da yok. sadece uPlay uzerinden indirdigim oyunlarda bu sorun var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.