Şimdi Ara

UPLOAD HIZI SAÇMALIĞI (TTNET, SUPERONLINE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bulunduğum bölgede fiber altyapısı yok ve adsl olarak hizmet alıyorum. Twitch tv den yayın yapma v.s. işler için en az 2 mbps upload hızına ihtiyaç duyuyorum fakat gelgelelim ki TTNET ve Super Online' ı aradığımda böyle bir paketin olmadığını söylüyorlar. Anlamadığım bu alanlar nasıl alıyorlar?

    Adsl olarak 2 mbps upload hızı alabileceğim herangi bir firma şirket kurulus yok mu bu ulkede ?

    Şuan ttnet kullanıyorum ve 8 mbps download 600 kbps upload hızım var download dan memnunum fakat upload hızı cok kotu :S



  • 2 Mbps upload hızı istiyorsanız 24 Mbit Hiper hıza geçmeniz gerekir ama fiber alt yapısı olmadan o hızada geçme şansınız yok. Belki 16 Mbit olan ADLS veya yalın paketlerde 2mbps olabilir bir onlara bakın. Ama sadece upload paketi istiyorsanız öyle bir şansınız yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    2 Mbps upload hızı istiyorsanız 24 Mbit Hiper hıza geçmeniz gerekir ama fiber alt yapısı olmadan o hızada geçme şansınız yok. Belki 16 Mbit olan ADLS veya yalın paketlerde 2mbps olabilir bir onlara bakın. Ama sadece upload paketi istiyorsanız öyle bir şansınız yok.

    16 mbps ye gectiğimdede sabit kalıyormus upload hızı, hipernet altyapısı yok malesef sokağın 500 metre otesinde var fakat bulundugum yerde adsl altyapısı var. Altyapı basvurusu falan yapsam getirirler mi acaba :S
  • drag1o kullanıcısına yanıt
    Tek kişinin başvurusu ile getireceklerini sanmam çünkü kendileri projeleri içerisinde sizin bölge varsa o zaman getirmekteler. Hatta sizin bölgeye fiber filan yetirdiklerinde olurda apartman yöneticiniz saçmalayıp bizim binaya koymayın derse koymuyorlar ve sonradan koydurmak isterseniz koymayız diyorlar ve o zaman hiper net kullanmak zorunda kalıyorsunuz.

    Gerçi fiber binaya kutu koymalarıda fiber alacağınız anlamına gelmiyor. Bizim şehir de fiber kutusu konmuş binalarda bile garip şekilde fiber değil hiper net var
  • 2Uploadı 2033 tanımlıyorlar 1024 ten 2048 tanımalsalar içim yanmıyacak yahu
  • Tekno moomce kullanıcısına yanıt
    benimki 2047 olarak tanımlı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KuzeyRüzğarı

    benimki 2047 olarak tanımlı hocam

    şanslısın
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hocam adsl paketlerinin tamamında upload hızı 800 Kbit diye biliyorum. Sadece tam sınırsız paketlerde 1024 tanımlıyorlar.
  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    2 Mbit upload istiyorsa 24 Mbitlik pakete geçmesi gerektini ve bunun içinde bölgesinde Fiber altyapının olması gerektiğini dile getirmiştim. Sanırım o kısmı görmediniz.
  • "Belki 16 Mbit olan ADLS veya yalın paketlerde 2mbps olabilir bir onlara bakın." Şu cümlenize istinaden cevabımı verdim. Yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakmayın.
  • Hangi partide var bu internet problemlerin çözümü... AKk kaldıracağız, Sözde hız değil gerçek hızı sunacağız, Uploadlar 5 Mbit olacak diyen bir parti varmı? Şu anda düşünebilirim aslında
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet_alp

    Hangi partide var bu internet problemlerin çözümü... AKk kaldıracağız, Sözde hız değil gerçek hızı sunacağız, Uploadlar 5 Mbit olacak diyen bir parti varmı? Şu anda düşünebilirim aslında

    he ya valla bari bi boğa yarasınlar :D
  • Devir cloud devri ben bir video çekiyorum en küçük boyutu 5-10 Gb 5 dakikalık şeyin 4K falan.Vimeo ya yüklemeye kalksam 1 ay veriyor şaka gibi.Drive a birşey yükleyim diyorum hafta veriyor.
    En son okuduğum haberde TTNET müdürü bu yaz upload hızlarını yükselticeklerini söylemişti umarım yaparlar ve bari upload kotalı olmaz!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.