Şimdi Ara

Upload Hızım Aşırı Düşük!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, aylardır düşük upload hızıyla dosya yüklemelerimi gerçekleştiriyorum. Paketim özel devre 100/20mbit. Arıza kaydıyla ilgili olan süreci defalarca başa sararak yaşadım. Ancak sorunu asla çözemedik.

    Speedtest üzerinden test yaptığım zaman yerel kablonet sunucularına tam 20 mbit upload alabiliyorum ancak avrupa serverlerinde durum 7-10mbite kadar düşüyor. Dosya yüklemesi yapmam gereken server Almanyada bulunuyor. Buraya ise gerçek zamanlı olarak yaklaşık 3mbit ile upload yapıyor. Arıza tespitine gelen arkadaşlar bina tesisatında bir şey olmadığını, Türkiye dışı olan hızların da kendilerini ilgilendirmediğini söylüyor.

    Anlamadığım nokta zaman zaman 20mbit hızı yakalıyorum, aha bu sefer düzeldi diyorum, çok geçmeden eski haline geri dönüyor. Google Driveye yüklemelerim de yaklaşık 5mbit hız civarında oluyor.

    Durum bilgisayarımdan mı kaynaklanıyor yoksa hatta mı problem var çözemedim. Şikayetvar, btk vs. bütün şikayet mercilerine yazdım ancak kablonetten hala elle tutulur düzgün bir sonuç alamadım.

    Kontrolünü yapmam gereken, sıkıntının kaynağını net olarak saptayabileceğim bir yöntem var mı?








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.