Şimdi Ara

Upload hızım yavaşladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4 gündür upload hızı 6,7 kb yi geçmiyor. 2 mb sınırsız aboneliğim var. sürekli torrentle bişeyler indiriyorum bilgisayar hep 24 açık oluyo. daha önce böyle bişey başıma gelmemişti. virus programlarından fazla anlamam mccafee var avg indirdim taratınca bişey bulmuyo.

    download hızıda eskisi gibi deil. Yardımcı olubilirseniz detay belirterek forumda hijack le alakalı bişeyler gördüm ama anlamadım. Wİn7 64bit işletim sistemim.
    teşekkürler..



  • Arkadaşım öncelikle cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. dün gece upload download hızı normele döndü fakat sabah bilgisayar açıp kapayınca tekrar yavaşladı seeds ve peer baya yüksek 300lerde aynı dosyayı yüksek hızda veri alışverişi yaparken birden düştü.8 aydır bilgisayarım devamlı açık ama ben böyle bişey yaşamadım. sanki bilgisayardan veri çalınıyor gibi hisssediyorum acaba bu mümkün mü? Firewall ayalarından felan da hiç anlamam. ttnet i aradım virus taratmamı istedi ve ttnet sitesinden hız testi yapmamı istedi. sonra nasıl bi faydaları dokunacak bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.