Şimdi Ara

UPS kargo güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burnumdan fitil fitil getiren bir firma, UPS! eğer ilk başta bilmiyorsanız kendinize vay be ürünlerim UPS'le geliyor,güvenlidir falan filan... sonra anlıyorsunuz.
    Benimde vatandan %25 indirimdeyken UPS'le yollamışlar, 9 gün sonra ilçeme ulaştı arkadaşlar siteye giriyorsunuz numara takip falan aracın nerde olduğunu görebilyorsunuz. sonrada güvende sanıyorsunuz, ama hepsi hikaye.

    Adamlar kolileri 2 gün boşu boşuna depoda beklettiler, birde üstelik telefon açıp verilen adreste kimseyi bulamadık teslimatcılar geri depoya götürmüşler dediler, yalan veya akıllılar başka adrese gitmişler, yani anlatsam bitmez, sonradan evimden çok uzak olmasına rağmen kendim gidip kendim aldım.

    Bu arada depoya girince Vatan kolilerini gördüm. varya içim gitti kutuyu sağa sola atmışlar heralde bilmiyorum koli başı boş sağda solda diğeri birsürü kolinin üstünde tozdan birşey gözükmüyor, düşünün artık 2700TL'lik ürünler var o 2 kolide içimden kendimi parçalıyordum . e tabi o parayı bulmak benim için çok büyük bir zahmet oldu.

    Kesinlikle UPS kargoya güvenmeyin. O yurt dışındaki UPS kargolarla hiç alakası yok on üzerinden eksi 10 veririm.

    Saygılar.







  • Bende bir arkadaşın gönderdiği ürünü 11 gün sonra alabilmiştim. Bulunduğum yerde şubesi yok. En yakın şube 30 km mesafede. Cebimi arayıp yol tarifi vermeme rağmen bulamamışlardı. En son iade edin ülkede başka kargo firmalarıda var dediğimde evi bulabilmişlerdi. Uzun lafın kısası güvenilir.
  • Telefon açtığımda şikayetimi ilettim, ama yüzüme kapattılar terbiyesizler sonra hiç telefona bakmadılar. evde şahsen bulunup kuryeciler gelipte evde bulmaları için evde bekledim 24 saat ama telefon açıp evde kimseyi bulamadık kuryelerinizi depodan almalısınız dediler
  • Çok kötü. Bide üstüne pişkinler. Kitapyurdu.com'dan ben yıllardır kitap alırım, hep yurtiçi olmadı aras' la eve mi kargolatırım. Dün dur bi değişiklik yapıp UPS vereyim dedim, demez olaydım.

    Sürat kargodan tutun bütün kargo şirketleri adresimde bir sorun yaşamamalarına ragmen bu arkadaşlar yaşamış, üstelik bulunumadı diyip bırakmışlar, yoldan bi insana bile arkadşa şu adres neresi diye bile soramamışlar neyse saat başı hatta dk başı bakıyorum online olarak nerede olduğuna hala dağıtımda yazıyor.

    Neyse saat 6 oldu bi baktım eksik adres bilgisi girilmiş 12:20 saatli olarak, e be kardeşim madem eksik adres var 12:20de girdiğin bilgiyi neden saat 18 'de yayınlıyorsun? Neyse lanet olsun dedim gittim kar kış girdim, ben bukadar dağınık bir kargo şirketi görmedim.

    Bizim bakkal niyazinin dükkanı bile bundan daha derli toplu. Hatta niyazi amcayı bırak benim odam bile daha derli toplu! velhasıl kelam girdik benim kargom vardı adres bulunamamış dedim onu alıcam dedim, pişkin gibi bi özür bile dilemediler, akşam akşam söve söve eve geldim, sizi seçen top olsun.




  • memnun kalmadım kullanmayın bence bu kargo şirketini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.