Şimdi Ara

UPS Kargo Ürünümü Başka Birisine Teslim Etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilinen bir firmadan telefon aldım. Yasak olabileceğini düşündüğüm için adını paylaşmak istemiyorum. Ürün tarafıma Ups kargo ile 09.06.2020 tarihinde teslim edilecek gözüküyordu. Fakat ürün 08.06.2020 tarihinde saat 13:22'de hiç tanımadığım Sabri Karabayram adlı kişiye teslim edilmiştir. Adı ve soyadı benimkinden farklı. Kargo şirketini arayıp şikayetimi belirttim. Kargo şirketi 1 hafta oldu hala geri dönüş yapmadı.

    Satıcı firmaya durumu belirttim. Satıcı firma kargo firması ile sürekli konuştu. Kimlik ve imza örneğide yolladım. Ürünü benim teslim almadığım belli. Fakat kargo firması 1 hafta sonunda bugün satıcı firmaya ürünü müşterinin bir akrabasına verdiklerini belirtti. Bu kişi benim akrabam değil. Kargo firmasının ürünü bu şekilde başka birine teslim etme hakkı var mı? Bu kişinin akrabam olduğunu iddia ediyor. Yani iftira atıyorlar. Sorunum çözülmezse nasıl bir yol izlemeliyim.

    Edit: 12 gün bekledim. Her aradığımda satıcı firma ile düzgün bir şekilde konuştum. İşimi halletmediler. En son bağırıp çağırınca ve artık mahkemeye gidip hem kargoyu hem sizi şikayet edeceğim deyince yeni ürünü gönderdiler. Bağırıp çağırmadan iş yaptırmak zor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DİSC0VERY -- 4 Temmuz 2020; 21:52:34 >







  • Bu omurgasiz şerefsizler benim de kargomu 'kendi aldi' diye sisteme girmiş en sonunda gidecem şubeye girisecem hepsine yeter artik 1 parça kargoyu getirmekten aciz firma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • harbiden yuh artık ya bu kadarda olmaz.

    ülke insanıda iyice kaypak oldu sana ait olmayan hiç tanımadğın birinin kargosunu neden alırsın.

    UPS Türkiye ve USA ya yazın bence, şubenin müdürü ilede görüşün konunun çözümü için tüm mercilere başvuruda bulunduğunuzuda söyleyin.
  • Satıcı firma ile görüştüm. 12 gün sonra yeni ürünü gönderdiler. Ama ups suçunu hala kabul etmiyor. Ürünü benim amcama verdiklerini söylemişler. Bende madem amcama verdiniz. Amcamın soyadı neden farklı diye sordum. Cevap veremediler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.