Şimdi Ara

Urbanears Plattan Almayı Düşünüyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batgyro

    ben de dnr da denedim bana gore urbanears daha bass agirlikli.ben rock muzik dinledigim icin tercih etmedim.ama ses seviyesi yeterliydi disaridaki sesleri duymadim.kulakligi s3 te lg optimus black te ve sony nwz b172 de denedim bana gore tek eksisi sesi biraz bogmasi ve malzeme kalitesinin digerlerine gore dusuk olmasi.tabi su an inanilmaz bir indirime girmis begendiyseniz kacirmayin.ses yuksekligi yeterliydi benim icin.

    UrbanEars larda ses boğması ? çok ilginç , sizin telefon bozuk olmasın
  • Arkadaşlar Vatan Bilgisayar İzmir Mavişehir mağazasında tüm modelleri 200 lira civarında iken pumkin diye geçen turuncu modeli fiyatsızdı. Merak işte baktırdığımda sistemde 99 lira gözüktü. Satıcılar dahi çok şaşırdılar ama olan olmuştu. Anında kaptım bitane ve evet verdiğim paranın hakkını fazlasıyla alıyorum şuan :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elpueblos

    Arkadaşlar Vatan Bilgisayar İzmir Mavişehir mağazasında tüm modelleri 200 lira civarında iken pumkin diye geçen turuncu modeli fiyatsızdı. Merak işte baktırdığımda sistemde 99 lira gözüktü. Satıcılar dahi çok şaşırdılar ama olan olmuştu. Anında kaptım bitane ve evet verdiğim paranın hakkını fazlasıyla alıyorum şuan :))

    Hayırlı olsun. Balkabağı rengi oluyor o, Türkiye'de kimse o rengi kolay kolay almaz zaten o nedenle bu fiyatı normal :) Urbanears firması renk ve tasarıma göre fiyat biçiyor, çok tutulan renkleri pahalı satarken tutulmayan renkler indirimli fiyatlarıyla raflarda bekliyor. Bunun sebebi de hitap ettikleri temel kitle olan iPhone, iPad, iPod kullanıcıları.

    Bende D&R'dan 85 TL'ye Plattan Plus almayı düşünüyorum, Denim rengi (Kot desenli) dışarıda hoş görüneceğinden değil ama en ucuz Plattan Plus olduğundan dolayı ilgi alanıma girdi.

    Audiophile değilim ama tüm seviyelerde berrak bir ses duymak istiyorum. Vay efendim bas derin değilmiş falan demem yani Sesi olması gerektiği gibi versin bas yırtılmasın mid boğulmasın tiz tırmalamasın yeter




  • Turkcell'den faturaya ek almayı düşünüyorum tavsiye varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony mdr zx 110 mu yoksa bumu ??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.