Şimdi Ara

Üretim Hatası Çiziklere Sebep Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.5 yıl önce Teknosadan satın aldığım Pavilion dv-5 1020et model notebokta ekranı kapatınca menteşenin karşılığına gelen bölgede hatalı üretim yapılmış.. Kapak kapatılınca karşıya sürtünüyor, menteşenin orta bölümünde sayısız çizik oldu.. Gözle görülüyor elini sürtünce hissediliyor..İlk başta umursamadım ama artık aşırı oldu sinir bozuyor.. Acaba bu cihazı garantiye verebilirmiyim?? Verebilirsem ne tür bi muamele ile karşılaşır makine.? Teşekkür ederim...



  • normalde lastikler var sürtünmesini önleyen
    resimle gösterebilirmisiniz
  • Benim Pavilionda hoparlör kısımınların boyasında paslanmaya benzer renk atmaları oluştu. Servise verdim, 30 iş gününde parçası gelmediği için para iadesi aldım. Şimdi Toshıba kullanıyorum, aynı sorun bende de var. Ama Toshıba benim gördüğüm çizik ve tahrişleri maalesef göremiyor. Sen şanslısın, hemen pavilion servisine cihazını ver, Hp bu tür sorunları garanti kapsamında gideriyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 4 Ocak 2010; 12:56:33 >
  • Imzamdaki Lenovo da da benzer bir problem mevcut , gerek kasanin mentesesiz yapisi gerekse ekran yan citalarinin ortasinda lastiklerden bulunmamasi kasanin cesitli bolgelerinde parlamalar meydana getirdi ve gercekten sinir bozucu... Servise versem sonuc alir miyim arkadaslar?
  • Aynı sorun benim DV5-1040et modelinde de vardı. Burduk yere dokunmatik tuşların orasında ve ekranın alt kısımlarında çizikler oluştu. Pek önemsedeim ama çizikler arttıkça rahatsız etmeye başlamıştı. Adaptörün 3.kez bozulmasıyla para iadesi talebiyle laptopu iade ettim. Paranın yatmasını bekliyorum. HPnin böyle sorunlu bir alet yapmasını beklemiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.