Şimdi Ara

Ürkmeye Hazır Olun ''Spawn''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Ürkmeye Hazır Olun ''Spawn''


    Yeni ve ürkütücü bir "Spawn" filmi için çalışmalara başlandı.Çizgi roman ustası Todd McFarlane'in internet üzerinden yaptığı açıklamaya göre, "Spawn" karakteri üzerine yepyeni bir projenin çalışmalarına çoktan başlandı. Yaklaşık sekiz senedir ana hatlarıyla birlikte McFarlane'in zihninde duran hikaye, şimdi senaryoya aktarılıyor. Bunun bir devam filmi olmayacağını belirten Todd McFarlane, yeni "Spawn"un hikayesinin özgün olacağını ve yaşça büyük bir kitleye hitap edeceğini belirtiyor. Daha önceki röportajlarında bu projesinde Leonardo DiCaprio'yu oynatmak istediğini belirten McFarlane, "Spawn, tüyler ürpertici olacak!" diyor.







  • efsane geri dönüyor
  • Süper kahraman filmlerinin revaçta olduğu bir dönemde bunu yapmamaları saçmalık olurdu zaten.
  • Hobaaa adamım benim ya, süper bir haber! En sevdiğim kahramanlardan biridir, The Darkness ile birlikte
  • filmi vardı zaten.bi 10 sene olmuştur heralde.siyah birisi oynuyordu spawn ı.yeniden çekilmesi güzel olur.
  • Geç kalınmış bir proje...
  • +1 şuana kadar başlamadıkları hata olmuş
  • Bir türlü sevemedim süper kahraman filmlerini.
  • Süper kahraman filmlerini sevmem ama nedense Spawn'ın bende büyük bir etkisi var. Gelirse iyi eder.

    DiCaprio iyi bir seçim değil kanımcam sert yüzlü bir eleman gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ağustos 2009; 23:03:52 >
  • Zamanı geldide geçiyor bile. İkincisinide güzel olurdu aslında tam şeytanla kapışma olayına geldiklerinde bitmişti ilk fim
  • DiCaprio olamaz arkadaşlar, çünkü Spawn, daha doğrusu insan hali olan Al Simmons siyahidir çizgi romanda. Ancak Spawn gücünü kullanarak kılık değiştirebiliyor hikayede, ve sarışın bir gence dönüşüyor. DiCaprio en fazla o oğlan olabilir
  • gerilim filmi olursa güzel olabilir.
  • Aynen geç bile kalmıştı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sofinindünyası

    gerilim filmi olursa güzel olabilir.

    Gerilim olacağı kesin zaten.
  • bu karekterin hikayesini bimliyorum.Bizi yazabilir mi
  • Spawn, eski adı ile Al Simmons, CIA'in gizli işlerinde tetikçi olarak görev yapmaktadır. Bir gün hayatına artık düzen koymak istemesi sebebiyle patronuna tetikçilik işinden vazgeçmek istediğini söyler. Patronu onu son bir görev yapması şartı ile bunu kabul eder. Fakat bu son görev onun hayatına mal olur. Çünkü görev yapmak için gittiği Kuzey Kore'de iş ortağı ve patronu tarafından diri diri yakılır. İşte o anda bir ses duyar: Yeniden dünyaya dönmek istemez misin?

    Al Simmons dünya'ya tekrar dönebilmek ve çok sevdiği karısını tekrar görebilmek için ruhunu şeytana satar. Spawn özel güçlerle donatılmıştır ve üzerinde çok sağlam ve pelerinli kostümü vardır. Bu kostumün 9999 numarasından başlayıp her kullanışta bir miktar azalan bir sayacı vardır. Ve bu sayaç 0 olduğunda Spawn cehenneme geri dönecek ve oradaki orduyu komuta edecektir. Fakat Spawn'ın asıl amacı kendisini mezara yollayanları bulup intikamını geri almaktır.

    Alıntı

    ________________________________________________________________________


    Güçlerinin çevirisini yapalım bakalım wikiden:

    * Vücudu çok kalın ve ağırdır, necroplasma ile doludur. Bu ona insanüstü bir kuvver ve dayanıklılık verir. Spawn'ın regeneration/yani iyileşme gücü vardır, en ölümcül yaraları dahi bir kaç saniye gibi inanılmaz bir hızda iyileşir. İç organları vardır, ama tam olarak çalışmıyorlardır. Bu yüzden bunların zarar görmesi veya yok edilmesi Spawn'ı çok da etkilemez. Çünkü bu organlar, Spawn yaralarını iyileştirdiğinde tekrardan oluşurlar. Hayat Ağacı'nın meyvesinden yediğinde ise güçleri neredeyse Tanrısal boyuta ulaşır.

    * Simbiyotik bir kostüm giyer, ama hüküm Spawn'dadır. Çiviler, zincirler ve kurukafalar sinir sistemine bağlı olan bu organizmanın birer parçasıdır ve Spawn'u o baygınken bile savunmaya devam ederler.

    * Kostümün asıl kaynağı, Spawn'ın vücudundaki necroplazmadır. Spawn bu enerjiyi kendi yeteneklerini güçlendirmek için kostümünden çekebilir; ki böylece sınırlı olan kaynağını harcamamış olur. Kostümü ayrıca fiziksel dünyadan emeceği kötü enerji ile de beslenebilir, bunu vahşi hayvanlardan, özellikle de leş yiyen böceklerden çekebilir. Fiziksel güçlerinin bir kısmını aslında kostümünden alır, sinir sistemine olan bağlantısından ötürü, Simmons şeklini değiştirebilir, çivilerinin yönünü, zırhının kalınlığını, veya bir savaş baltasına dönüştürebileceği pelerinini. Pelerini çok etkili bir defansif silahdır, savaş esnasında inanılmaz bir şekilde saldırır, düşmanın organlarını ayırır, veya dürterek veya kışkırtarak düşmanı silahından ayırır.

    * Spawn'ın inanılmaz derecede sihirli güçleri vardır, ancak kaynağı sınırsız değildir, okuyuculara 9:9:9:9 şeklinde başlayıp, güçlerini her kullanışında giderek azalan bir sayaç şeklinde gösterilir. Bu nedenle, Simmons öncelikle kostümünün doğal yeteneklerini ve silahlarını kullanmayı, sihirli güçlerine tercih eder. Simmons bu sihirli yetenekleri çok özel durumlarda kullanır; ölüleri canlandırmak, nekroplazmik alev topları fırlatmak, teleport olmak, şekil değiştirmek ve hastalıkları iyileştirmek gibi. Spawn, cennetten bir silah ile kafası gövdesinden ayrılmadıkça ölümsüzdür.

    * Simmons yüksek derecede eğitim görmüş bir askerdir, her türlü ateşli silahlar ve yakın dövüş tekniğinde uzmanlaşmıştır. Bu yüzden, güçlerinden önce, silahları kullanmayı dener.

    * Spawn'un "hissetmek" veya "görmek" diyebileceğimiz bir gücü vardır; mutsuzluğu, acıyı ve nefreti hissedebilir; ki bu bazen bir hediye, bazen de bir cezadır onun için. Her zaman tetiktedir, birilerinin ölümü veya onlara yapılacak saldırı daha bilinçaltındayken bile bunu hissedebilir.

    * Spawn'un içinde 6.000 civarı kayıp ruh vardır, Al Simmons ile aynı anda ölen insanların ruhları. Spawn onları dilediğinde çağırabilir, ve savaş esnasında ona yardım ederler. Her birinin ayrı özellikleri vardır.

    (Çevirisi baya terletti beni
    Ama bilmeyip de öğrenmek isteyenlere faydası olur eminim )




  • çok deli dehşet hikayesi var iced earth ün dark saga albümü tamamıyla bu çizgiromanla alakalıdır..keşke üstadlar bu filmin müzikleri için gene bi çalışma yapsalar..
  • DiCaprio ve ürkütücü Spawn.
  • bunun çizgi dizisi de vardı cine5 de şifreli dönemde yayınlanmışdı.
  • Hadi bakalım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.