Şimdi Ara

ÜRKÜTÜCÜ COVID-19 senaryosu ( SAHTE PANDEMIK ) ONEMLI !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • boş konuşmuş. ben nasıl ki çıkıp tıp doktorluğu hakkında atıp tutarsam yanlış olursa bu amcanın da teknoloji hakkında atıp tutması o kadar saçma olmuş.
    şu an vücudunuza takabileceğiniz çip benzeri cihazlar isteseniz de çok fazla yok. olanlar da oldukça ilkeller. en fazla kimliğinizle ilgili bilgi verebilirler.
    bu bilgi zaten cep telefonlarıyla ve yüz tanıma sistemleriyle habersiz şekilde toplanıyor. neden çip takmakla uğraşsınlar ki.

    şu an ki teknolojide hiçbir çip apple watch kadar bilgi veremiyor. devletler halkları izlemek istese apple watch dağıtır.
    ayrıca bu çiplerin aktif yayın yapabilmesi için bataryalara ihtiyacı var. batarya da ömrü sınırlı bir üründür.
    rfid teknolojisi kullanıldığında aktif bir veri transferi söz konusu değildir.

    covid 19 dan kimsenin ölmediği saçmalığı ise zirve olmuş. bu nasıl bir komplo ki tüm dünyada birbirine düşman olan ülkeler bile aynı komploya eşlik ediyor.
    iran amerika kuzey kore rusya gibi ülkelerin ortak bir komplo kurmaları ne kadar mantıklı.

    5g konusuna girmeye zaten gerek yok. 5g üzerinden saçmalamak istiyorsa gidip güney koreye baksın. 5g hatta 6g testi bile yapılan wifi sinyallerinin çok yoğun olduğu şehirleri var. ama dünyada bu salgına karşı en iyi savaşı veren ülkelerden birisi oldular. bu verilere bakarsak 5g covid-19 a iyi geliyor demek lazım. iranda 5g yok mahvoldular mesela.

    ne yazık ki içinde bulduğumuz korku ortamında böyle dingillere fırsat doğuyor. insanlar bilgiye aç. fakat bilim şu an bu konuda çaresiz kalıyor. bilim cevap veremeyince dingillere ortam doğuyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

    Hocam sana zorla cip takmayacaklar ki. Covid-19 asisi bulundu hadi herkes asi olmaya dicekler , sen de asi olmaya gittiginde icine mikrotik boyda cip yerlestirecekler damarlarindan. simdi asisi ciksa kosa kosa gider herkes ;) durum bundan ibaret.

    Alıntıları Göster
    Böyleyse saçma aşıyla olduktan sonra gider her aşının içine koyar dünyada aşımı kalmadı Adamlar yapmak istedikten sonra zibilyon tane yöntem bulurlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bunlar şey değil miydi ya yeni doğan bebeğe yapılan aşıyı

    "içine ne gatıyonuz belli deel! Ne bilem onun içinde uyuşturucu olmadığını!1! Jojuğumu daha büyüyemeden bağımlı yapacaghlar yetiş ya ümmedi Muhammed!1!"

    diyip yaptırmayanlar

    Devlet bize çip takacakmış. Çip takıp ne yapacak her gün ne kadar vergi ödüyorum onu mu ölçecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salgının tamamen doğal olduğunu düşünüyorum. Para ve gösteriş uğruna mahvedilen ekosistemin bir cevabı olarak görüyorum. Bu salgının para babalarına zararının boyutu inanılmaz seviyelerde. Onların yaptığına inanmıyorum açıkçası. Zaten bilimsel veriler de laboratuvar ortamında yapıldığına dair hiçbir iz olmadığını ortaya koyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrehan09

    Böyleyse saçma aşıyla olduktan sonra gider her aşının içine koyar dünyada aşımı kalmadı Adamlar yapmak istedikten sonra zibilyon tane yöntem bulurlar

    Alıntıları Göster
    cok zekisin bravo. simdi herkesin kosa kosa gidip vuruldugu bir asi mi varda bizim haberimiz yok ? Ama corona virusun asisi ciksa milyarlarca insan gonullu kosarak gidecek. ya da devlet zorlayinca mecburen . her turlu milyarlarca insan demek.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nikki Sixx

    Salgının tamamen doğal olduğunu düşünüyorum. Para ve gösteriş uğruna mahvedilen ekosistemin bir cevabı olarak görüyorum. Bu salgının para babalarına zararının boyutu inanılmaz seviyelerde. Onların yaptığına inanmıyorum açıkçası. Zaten bilimsel veriler de laboratuvar ortamında yapıldığına dair hiçbir iz olmadığını ortaya koyuyor.
    Tam tersi. tam da bugun soyle bir gelisme oldu :

    bill ve melinda gates vakfı, dünya sağlık örgütü ve wuhan viraloji enstitüsü’nün mailleri hacklenmiş. twitter’da “gates hacked” başlığı altında paylaşımlar yapılıyor.


    atkadaşlar hacklenen şey mail adreslerinin şifreleri. şöyle bir şey yani. wikileaks’deki gibi tüm yazışmalar falan çarşaf çarşaf dökülmedi henüz ama zamanla dökülecektir. şimdi tüm dünya bu hesaplardaki yazışmalarda bir şey arıyor. yakında kokusu çıkar.


    önce 4chan üzerinden sızdırılan mail ve şifre kombinasyonları şu an pastebin üzerinden bütün dünyaya sunulmuş durumda.
    eğer iddaalar gerçek ise, corona virüs bir labaratuarda üretilmiş ve wuhanda bulunan hayvan pazarından yayılması sağlanmış.

    bu özel pazar, dünyanın en büyük yüksek hızlı demiryolu ağının merkezi ile aynı binada olması ve düzenli seyahat rotasının dışında olmaması nedeniyle seçilmiş.

    amerikada bill gates vakfının desteğiyle başlayan araştırmalar, amerikan hükümetinin çıkardığı yasa sonrası çin'e kaydırılmış.

    'çin domuz çiftliklerinde 2016 yarasa ile ilgili bir koronavirüs salgını sonrasında, yarasalar bir mağarada ele geçirildi ve örnekler alındı.

    deneyciler virüsü laboratuarda büyüttüler ve üç günlük domuz yavrularına enjekte ettiler. hasta domuzcuklardan alınan bağırsak örnekleri öğütüldü ve diğer domuz yavrularına da verildi.'




  • THEKNIGHT kullanıcısına yanıt
    Virüsün Çin dışında yayılmaya başladığını söyleyen araştırmalar da var ama. Örneğin İtalya'da, Wuhan'da salgın olmadan birkaç ay önce bile zatürreden ölen çok sayıda kişinin aslında corona yüzünden öldüğü düşünülüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahte diyenlere virüs bulaştırıp canlı yayına alıp herkez izlesin bakalım sahtemi gerçekmi
    tabi sahte diyenler böyle birşey yaparmı kendisine onu zaman gösterir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertugrul_121

    sahte diyenlere virüs bulaştırıp canlı yayına alıp herkez izlesin bakalım sahtemi gerçekmi
    tabi sahte diyenler böyle birşey yaparmı kendisine onu zaman gösterir
    Adam hastalık sahte demiyorki.Adam hastalıkta kullanılan ilacın esasında iyi bir ilaç olduğunu bu hastalığa %99 çare olduğunu söylüyor.Adamın vurgulamak istediği nokta bahsi geçen ilaç bu soruna çareyken,ısrarla çare değil denilip sözde bulunacak başka bir ilaca yönlendirmeye çalışılması.
  • Jarusalem Post'un son dört sayısını translate ile okuyun gençler. Bu sikko virusun maharetleri neymiş? İngilizce bilenler adamakıllı çevirebilirler. Çin virusu, Amerika'da öldüren virusun evrilmiş hali diyorlar. Danimarka'daki daha farklı... Aktroll takımı gibi beyinsizlerle uğraşmak yerine dünyayı takip edin. Hepsi cehalet yüzünden geberecek zaten!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların hepsi şuanlık komplo teorisi ama çip olayı gelecekte olabilir. Sadece sizi izlemek için değil sizi yönetmek için bununla ilgili deneyler var. Ama şu an fazlasıyla yetersiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer araştırıp ipuçlarını değerlendirmezsen bu virüsün laboratuvarda geliştirildiğini kabul etmezsin.
    Böyle bir virüsü 2013 yılından beri üretmeye çalışıyorlardı. Bakın Çin'de Wuhandaki bu laboratuvar hakkında yıllardır defalarca haber yapıldı. Burada virüs geliştirilmeye çalışıldığı bir çok kez haber oldu. Sonunda bu Wuhandan korona diye bir virüs tüm dünyaya yayıldı ve bu tesadüf mü?
    Amerika'da delinin biri yıllar önce bir virüs geliştiriyor,bu virüsü düşman ülkelere yayarsak soyları biter diyor. Amerika bu büyük risk,Amerika dahil tüm dünyanın sonu olur deyip bu adamın çalışmalarına son verdiriyor ve faaliyetlerini engelliyor.
    Bu adam 1 yıl önce Amerika'dan kayboluyor. Bilin bakalım bu deli nereye gidiyor?
    Çin'in Wuhan şehrine gidiyor. Çin gel çalışmalarına Wuhandaki laboratuvarda devam et,maddiyatı dert etme diyor.
    Yok yarasa yenmiş,yok başka hayvan yenmiş yayılmış. Yıllardır aynı hayvanlar yeniyor orada.
    Bu virüs ile ilgili bilinen bilgilerle konuşan uzmanlar,enfeksiyon ve virüs hastalıkları uzmanları hep yanıldılar ve biz bu kadar beklemiyorduk,böyle bir virüs beklemiyorduk dediler. Tabi yanılırlar,çünkü klasik korona virüsü tanımıyla konuştular. Oysa bu virüs mutasyona uğratılmış geliştirilmiş bir virüs.
    Bakın tekrar yazıyorum,bu virüsün ilk duyulduğu Wuhanda dünyaca tanınan bir viroloji laboratuvarı var ve bu laboratuvarda yıllarca virüs geliştirilmeye çalışıldığı bir sır değil,komplo teorisi değil. Bu çalışmalarını zaten gizlemiyorlar.
    Çin,bu laboratuvarda,kendi ırkı dışındaki insanları öldüren ama kendilerini öldürmeyen bir virüs geliştirmeye çalışıyor. Bunu başarırlarsa dünyadaki diğer insanları öldürüp yada diz çöktürüp dünyaya hakim olabilecekler.
    Bunun için sık sık virüs geliştirip hem yabancılar üzerinde,hem kendi halkı üzerinde deniyor. Bu tür laboratuvar çalışmaları çok çok risklidir. Çin bu hırsından vazgeçecek gibi görünmüyor. Çin dünyayı ahtabot gibi saran demir yolları yapıyor.Sözde bu demir yolları ticaret amaçlı.Çin bu demiryolları için müthiş masraflar yapıyor.
    Düşünün dünyada müthiş öldürücü bir salgın hastalık yüzünden insanlar ölüyor,kimse evden dışarı çıkamıyor. Ordular bu virüsten dolayı perişan. Devlet yönetimleri perişan.
    Bu salgın hastalık Çin ordusuna etki etmiyor ve Çin ordusunu ve silahlarını başı ve ucu görünmeyen hızlı trenlerle Avrupa sokaklarına taşıyor şehirleri işgal ediyor.
    Abdullah Çiftçi veya Burak Turna okuyan yada dinleyen biri değilim ama çok okuyan biriyim.Kaldı ki ikisi de kişisel PR kasıp para kazanma peşinde olan kişilerdir. Ben herşeye inanmam,gerçekci olmayan hiç bir bilgiye inanmam.
    Yazdığım bu Çin senaryosunun çok güçlü deliller içerdiğini düşünüyorum. Bu yönde ipuçları birbirini tamamlıyor.
    Çin ve Çin ordusu burada aparattır. Aparatı kullanan güç 1.dünya savaşında İngiltere'yi, 2.Dünya Savaşında Almanya'yı kullanmıştır. 2 savaşda da acı çekmiş gibi görünselerde kimler güçlenmiştir araştırın. Mesela toplama kamplarında milyonlarca halkımız öldü derler ama her nedense 2.dünya savaşından sonra hem Avrupa'da hem Ortadoğu'da kendi nüfusları artmıştır. Soykırıma uğradıysanız bütün dünyada nasıl nüfusunuz arttı o halde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çomar her yerde aynı. Yarın birgün kesin yazboz a çıkar bu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programın sunucusunda iyi sabır varmış. Ben olsam "...zorunlu aşıları zorunlu kılmak için bir sahtekarlik..." kısmından sonra almıştım hattan :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.