Şimdi Ara

US Online Apple Store'dan alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yakinda bir arkadasim yurt disindan Turkiyeye gelecek. Ben kendi kredi kartimla Apple Store'dan Ipad2 siparisi verip arkadasim adresine gonderi yapabilir miyim? daha once boyle alan oldu mu acaba? Apple sitesinde fatura adresi Amerika dışı olan kredi kartları geçerli değildir yazıyor ama alanlar oldugunu duydum.



  • arkadasiniza parayi gönderin o sizin yerinize satin alsin.
  • Ben de öyle düşünüyorum.. Master Cardı kabul eder diye tahmin ediyorum...

    Kullanıcı adı veya kredi kartı üzerindeki ismin teslim alanla aynı isim olmaması sorun yaratır mı ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcoxx

    Ben de öyle düşünüyorum.. Master Cardı kabul eder diye tahmin ediyorum...

    Kullanıcı adı veya kredi kartı üzerindeki ismin teslim alanla aynı isim olmaması sorun yaratır mı ??




    ben de satilmaya basladiginda deneyecegim bakalim bir sorun olacak mi.. imzali gonderilir yaziyo ama baskalarina da almalari icin yetki verilebiliiyor bir sorun olmaz diye dusunuyorum.
  • 1 hafta içinde ben de almayı düşünüyorum.. Daha önce alışveriş yaparsanız bilgilendirirseniz iyi olur...

    Fiyatlar çok iyi...
  • yarin deneyecegim buraya tekrar yazarim :)
  • amerika'da birsey alirken kredi kartinizin fatura adresi ve kartin ustunde yazan isim ayni olmalidir.. ancak teslimat adresini baska yer secebilirsiniz..

    tek sorun, kredi kartinizin fatura adresini girerken (turkiye'den yaptiginizi varsayarsak) dogru bilgileri tam olarak giremeyeceginizden dolayi sorun cikabilir. arkadasiniza para transferini halledip kendisinin almasini saglarsaniz daha guvenli bir alisveris yapmis olursunuz
  • Ben benzer bir işlemi yapmıştım. Google Checkout kullanan sitelerde kredi kartının başka bir ülkeden olması sorun çıkmıyor. Ben B&H Store diye bir yerden almıştım.
  • Bence Money-gram ya da Western Union gibi yontemlerle parayi arkadasiniza yollamaniz daha iyi olur. Hem daha guvenli hem de garantisi olan yontemler ikisi de. ABDdeki arkadasiniza guveniyorsaniz - ki yaptiginiz alisverisi onun adresine gonderecek kadar guvendiginize gore guven konusunda sorun olmadigini varsayiyorum - bu yontemleri denemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratsey

    Arkadaslar yakinda bir arkadasim yurt disindan Turkiyeye gelecek. Ben kendi kredi kartimla Apple Store'dan Ipad2 siparisi verip arkadasim adresine gonderi yapabilir miyim? daha once boyle alan oldu mu acaba? Apple sitesinde fatura adresi Amerika dışı olan kredi kartları geçerli değildir yazıyor ama alanlar oldugunu duydum.


    Ben daha once ayni işlemle BestBuy dan Xbox almıştım. Kart Visa ve bi sorun çıkmadı.. Apple Store`dan alış veriş yapman için amerika adresnie kayıtlı bi kredi kartı olması lazım (en azından appstore da oyle). Eger olmazsa bence Bestbuy`dan al, 11 Martta oradada stoklara girecek..
  • cevaplar icin cok tesekkurler arkadaslar :) nakit para gonderimiyle falan arkadasimi ugrastirmak istemedigim icin kredi karti ile aliyorum. apple store ' da satisa sunulduktan sonra almayi deneyecegim. Olmazsa BestBuy da uygun olabilir, oneri icin tesekkurler Kalavera :)
  • Arkadaslar Apple Store'dan visa axess kartla sorunsuz olarak satin alabildim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratsey

    Arkadaslar Apple Store'dan visa axess kartla sorunsuz olarak satin alabildim

    Haddii bee, süper haber. Kaç iPad konusunda bu kadar "harbiden yararlı ve illaki yapan tarafından verilmesi gereken" bi bilgi epeydir okumadım. Sağol hocam. Bayaa ufuk açtın şu anda bize. Diğer bankalardan alanları bekliyoruz. Ama Akbank olduysa onlar da olur demektir.

    Nereye yolladın + Fatura ismi ne yazdın? Normal gönderim mi hızlı gönderim mi?

    (Edit = istersen akbank'ı ara şimdi, ödemeni taksitlendirebilirsin -bildiğim kadarıyla-)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 11 Mart 2011; 11:19:18 >
  • Arkadas Florida ' da oraya yolladim. Fatura ismiyle kart uzerindeki isim ayni, fatura adresi olarak da gonderecegim adresi yazdim herhangi bir sorun olmadan onay verdi. sadece Standart Free Shipping vardi o yontemle aldim, 3-5 is gunu icerisinde kargolanir yaziyo.
  • xxxx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swatson -- 11 Mart 2011; 11:28:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratsey

    Arkadas Florida ' da oraya yolladim. Fatura ismiyle kart uzerindeki isim ayni, fatura adresi olarak da gonderecegim adresi yazdim herhangi bir sorun olmadan onay verdi. sadece Standart Free Shipping vardi o yontemle aldim, 3-5 is gunu icerisinde kargolanir yaziyo.


    Tam olarak hangi model... 3G ise at&t sanırım...

    Şu lanet aleti GSM ve CDMA diye satmıyolarrr da, at&t ve verizon diye satıyolar ya, içim rahatlamıyo bir türlü... Ya burda çalışmazsaa diye..!
  • Çok iyi....

    Ben de 1 hafta içinde almayı düşünüyorum.. Stok bitmez umarım..

    Bilgilendirmeler için muratsey'e teşekkürler.
  • evet siyah 16gb at&t aldim :) bir de smart cover aldim yaninda
  • arkasına yazı bile yazdırabiliyormuşsun forma gibi
    vay anasını bilmiyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: velfecir

    arkasına yazı bile yazdırabiliyormuşsun forma gibi
    vay anasını bilmiyordum


    O aklımda da, ne yazdırıcam? Yazdırınca satmak çok zor, hatta imkansız olur... Ancak Fenerbahçe, Aşkıma, alındığı tarih vs genel şeyler yazılabilir. Benim aklımda şu var bir haftadır ama yazdırmıcam iLoveu. Sevgiliye alınıcaksa Apple formatında, güzel.

    Daha önemlisi, 2 dakkada cız cız yazıyorlar mı, yoksa onu özel fabrikada üretiyorlar ve sana gelmesi 1hafta-10günü buluyor mu?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.