Şimdi Ara

USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.060
Cevap
160
Favori
148.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mükemmel bir yazı olmuş. Yazanın ellerine sağlık.
    Açıkçası bir haftadır TR PSN Plus mı alsam US PSN Plus mı alsam diye kendime soruyordum. Sağolsun TR Psn plus bir gecede 50 TL zam yapınca artık cevabı kendileri vermiş oldular.
  • Arkadaşalr bende us psn den alışveriş yapıyorum. Oyunları ordan alıyorum. TR psn den alışveriş yapmıyorum kısacası. Ancak ben şöyle yapıyorum. Us psn hesabımdaki oyunları aldıktan sonra ana hesap yapıyorum. Ondan sonra TR Psn hesabımdan oynuyorum. Sizce mantıklı mıdır bu ? Yoksa sadece us psn den mi devam edeyim oyun oynamaya veya tropy kasmaya? Kararsız kaldım doğrusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OitmistTR

    Arkadaşalr bende us psn den alışveriş yapıyorum. Oyunları ordan alıyorum. TR psn den alışveriş yapmıyorum kısacası. Ancak ben şöyle yapıyorum. Us psn hesabımdaki oyunları aldıktan sonra ana hesap yapıyorum. Ondan sonra TR Psn hesabımdan oynuyorum. Sizce mantıklı mıdır bu ? Yoksa sadece us psn den mi devam edeyim oyun oynamaya veya tropy kasmaya? Kararsız kaldım doğrusu.

    Hiç farketmez. USA PSN hesabı ana hesap yapıp TR PSN hesabından oynamaya devam ediyorsanız. Aynen böyle devam edin. Yarın bir gün, bir arkadaşınızla PSN kardeşlik (ortaklık) yapmak isterseniz. O arkadaşa şunu dersiniz. "Bende USA PSN hesabı var, al bunu kullan, oyunları ortak alırız, hesabın içine para yükleme ve oyunları alma işleriyle ben uğraşırım. Sen sadece bu hesabı PS4 üne secondary hesap olarak tanıt ve yine bu hesaptan oyunları oynamaya başla" dersin. Ben bu şekilde yapıyorum, benim PSN ortağımın USA PSN hesabını ben para yükleyip, ben oyun alıyorum. Ona sadece, arkasına yaslanıp oynamak kalıyor.

    İleride bu USA PSN hesabını, bir arkadaşına verip, kardeşlik yapmayı düşünenlere, onun için, bu USA PSN hesabınızı, herkese hitap edecek bir ID ile açın diyorum.




  • Hocam Merhaba,
    Bu 100$ harca 15$ verelim kampanyası ile ilgili aklıma soru takıldı.Şimdibiliyorsun ben yeni açtum US PSN.50 dolar tutarında PLUS kodunu aldım redeem etiim.60Dolar da Cuzdana ekledım ek olarak.Onlarla da FIFA15 aldım.110Dolar harcamam oldu ama bu PLUS direk geldiği için kampanyaya girer mi? Bir de kampanyaya girmesi için sadeceparayı cüzdana eklemek yeterli mi?
  • arkadaşlar merhaba. ben dün amazondan $20 psn card aldım ama tr psn hesabım olduğu için kodu yükleyemedim. sonra us psn açtım oraya yükledim ama bu sefer de ne fifa 15'te fifa point alabildim ne de bu miktarı tr psn hesabıma transfer edebildim. sony usa müşteri hizmetleri ile yazışsam tr hesabıma aktarabilir miyim, ya da sizin öneriniz nedir bu parayı kullanmak için ? teşekkürler.
  • Ben direk bonus amex kartımı tanımladım usa hesabıma. Amazondan kod ile falan uğraşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 dolari ne zaman geri yukluyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Le Blanc kullanıcısına yanıt
    Parayı aktarma ihtimaliniz yok.us psnde paranız duruyorsa üstüne para ekleyip her hangi bir oyun alabilirsiniz önerim o.Yanlız anlamadığım kısım tr psniniz varken neden dolarla psn card aldınız ki ? tr psne aktaramazsınız çünkü o parayı,kredi kartınızla direk tr psnden almanız gerekiyordu.Dediğim gibi para us psn'de kalıcak mecburen ve oradan harcama yapmanız gerekiyor.
  • sadece enparada limit vardı onu da 3d desteklemiyor diye psn kabul etmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le Blanc -- 5 Ekim 2014; 18:09:34 >
  • Hocam mükemmel konu teşekkürler emeğin için. Ben yaklaşık bir saattir uğraşıyorum amazondan redeem code alıp oyun almayı fakat amazondan bir türlü alamadım. Almaya çalıştıktan sonra bekletiyor beni daha sonra beklenenden uzun sürdü diye başka bir yere yönlendiriyor. Ne yapmam lazım open orderda da gözüküyor siparişim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hetg0d

    Hocam mükemmel konu teşekkürler emeğin için. Ben yaklaşık bir saattir uğraşıyorum amazondan redeem code alıp oyun almayı fakat amazondan bir türlü alamadım. Almaya çalıştıktan sonra bekletiyor beni daha sonra beklenenden uzun sürdü diye başka bir yere yönlendiriyor. Ne yapmam lazım open orderda da gözüküyor siparişim



    Başka bir yere yönlendirmiyor. Yaklaşık 2 saat içinde onaylanacak diye mesaj yazıyor. Bir kartı, ilk kez Amazonda kullanırken onay için bekletiyor ve genelde de 2 saat sürmüyor bile, sonrasında o kartın kullanımlarında bir daha bekletmiyor.


    quote:

    Orijinalden alıntı: ayhan_eee

    Hocam Merhaba,
    Bu 100$ harca 15$ verelim kampanyası ile ilgili aklıma soru takıldı.Şimdibiliyorsun ben yeni açtum US PSN.50 dolar tutarında PLUS kodunu aldım redeem etiim.60Dolar da Cuzdana ekledım ek olarak.Onlarla da FIFA15 aldım.110Dolar harcamam oldu ama bu PLUS direk geldiği için kampanyaya girer mi? Bir de kampanyaya girmesi için sadeceparayı cüzdana eklemek yeterli mi?


    Bende bu şekilde yaptım, Plus' ın kampanya ya girip girmediğini bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz. Kampanya ile ilgili bütün detaylar aşağıda ki linkte yazıyor. İngilizcem iyi olmadığı için pek bir şey anlamadım. Tek anladığım, 3.parti yazılımlarda geçerli değil. Plus üyeliği de 3. parti yazılımlara mı giriyor bilemedim. Araştırdım, her hangi bir bilgi yok ama 3.parti yazılımlar, şunlar oluyormuş, netfix, MHL TV, vs. gibi, yani PSN plus bu üçüncü parti yazılımların içinde yoktu. Sanırım, kampanya kapsamında

    http://www.sonyentertainmentnetwork.com/us-store-credit/




    quote:

    Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

    15 dolari ne zaman geri yukluyolar


    7 Kasım da Redeem Code olarak gönderilecek, 5 Aralık tarihine kadar da harcaman gerekiyor. Aksi taktirde bu hakkı kaybediyorsun.. Detaylar aşağıda ki linkte

    http://www.sonyentertainmentnetwork.com/us-store-credit/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:06:23 >




  • Hocam revise your payment method diyor ama sıkıntı ne anlamadım adresten dolayı mı sorun oldu acaba? Rastgele usa hesabı yazdım defalarca kart numaramı ismimi kontrol ettm yok olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD içinde gerçekten var olan bir adresi, posta koduna kadar yazacaksınız. İsminiz ise, kredi kartında ki gerçek isminizle aynı olacak
    Yani, adres ABD den, isim kredi kartından olacak
  • Hocam aynen anlattıklarınızı yaptım fakat olmuyor. Kartın yurt dışı kullanımına kapalı olması mimkün mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler merhaba, ben PS4 sahibiyim ve TR PSN hesabım var. 3 tane kutulu oyunum var bir tek onları oynuyorum zaten. Şimdi ben TR hesabını silip US hesabı açsam oyunlardaki saveleri falan tekrar kullanabilir, her şeyi tekrar sorunsuz oynayabilir miyim? US PSN'in herhangi bir dezavantajı yok sanıyorum?
  • giremiyorum us psn neden olduğunu bilebilecek birisi varmı acaba?
  • TR Psn'i silme US psn aç ve onu ana hesap yap. Oyunları tr psnden oynamaya devam et. Us psnden oyun alirsan tr psnden de oynayabilirsin bu şekilde. Ayrıca Türkiyeden aldığın kutulu oyunlara dlc almak istersen tr psnden (veya herhangi başka avrupa psni) alman gerekir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candas1903

    giremiyorum us psn neden olduğunu bilebilecek birisi varmı acaba?

    Hocam, Sony şirketi, Playstation Network' ü bir türlü oturtamadı. Bende TR PSN' e girmekte güçlük çekiyorum. Bazı günler arkadaş listemi dahi göremiyorum. Arkadaşımı görsem profil bilgilerini göremiyorum. Bir kişinin profil bilgisini görmek için 10 dakika falan, dönen yuvarlağı beklemem gerekiyor.. Daha düne kadar Store' a giremiyordum. Girince atıyordu falan. Bu olumsuz durumlar, Allah dan oyunların online kalitesine ve arkadaşlarla yapılan grup iletişimine yansımıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 1 Eylül 2016; 19:09:08 >




  • Çok faydalı paylaşım arkadaşım, teşekkür ederim.

    Bir sonra ki alışverişimi de walmart dan yapacağım. Benden önce walmart' ı deneyip, sonuç alan olursa, mutlaka bilgilendirsin, konunun ilk mesajına ekleyeceğim.

    USA PSN Gift kart almak için, artık bir çok seçeneğimiz oluyor. Mariio128 de çok uygun fiyata veriyor mesela, $50 lık kart için $53 alıyor. $3 bence hiç bir şey, hele bir de kardeşlik yapılıyorsa, adam başı $1.5 düşüyor.

    http://mariio128.com/index.php?type=extended&status=A&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&cid=0&q=Playstation+Network+Card+&x=14&y=14&dispatch=products.search&features_hash=V34


    Bu arada PSN GIFT CARD' ın diğer ismi PLAYSTATION NETWORK CARD

    Özellikle mariio128 gibi sitelerde PSN Gift Card yazınca bulamıyor ama PLAYSTATION NETWORK CARD yazınca buluyor.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.