Şimdi Ara

Usame bin Ladin Gerçekte kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

    Kardeş 11 Eylül ikiz kulelerine saldırısında bence İsrailin parmağı var çünkü o gün ikiz kulelerde çalışan Yahudi asıllı Amerikan vatandaşlarının hiç birisi işe gitmemiş ve izin almış



    Alıntıları Göster

    Hayır, bu bir komplo teorisi. İsrail Dışişleri Bakanlığı’na gelen bilgiye göre saldırı bölgesinde 4000 Yahudi'nin olabileceği söylenmişti. Bazıları bunu çarpıtıp 4000 bin Yahudi o gün izin aldılar şeklinde uyduruk haber yaptı. 11 Eylül'de ölenlerin %10 civarı Yahudiydi. Burada saldırıda ölenlerin listesi var: https://web.archive.org/web/20050408012948/http://www.september11victims.com/september11victims/victims_list.htm arama yaparsan ölen Yahudilere ulaşabilirsin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dxdiag36

    Bütün gerçek dediğin ABD nin anlattıkları.

    Dünyadaki en gizemli insan.

    Bu 11 Eylül olaylarından önce acaba kimlerle masaya oturdu,ne anlaşmalar yaptı

    Burda ki herkes senin gibi tek bir delili olmadan birilerinin uydurduğu komplo teorilerine inanıyor.Kimlerle oturmuş masaya her hangi bir bilgin var mi ?


    Usame bin ladin Afganistanin rusyaya karsi direnişinde bulunmuş pakistandaki kamplarda bir çok adam yetiştirmiş. Daha sonra abd nin 1.korfez savaşından sonra musluman topraklarında ki isgale karşı abdye savas açmıştır. Çünkü Afganistanda olduğu gibi ortadoguda da dış mudaleler karsisinda olduğunu belirtmiştir. Bu sırada amerikan desteoyerine bombali saldırı. Sana daki abd buyukelciligini havaya ucurmustur.kimle neyin anlasmasindan bahsediyorsunuz. 11 eylüle giden süreç 1991 yılında başlamıştır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.