Şimdi Ara

USB Adaptör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba... ASUS Netbook'un wireless kartında sorun var. Sürekli kopma yaşıyorum. Sanıyorum USB adaptöre ihtiyacım var. Modemim Airties RT-210 11g. Hangi adaptörü tavsiye edersiniz? Bir de netbook olduğu için adaptörün boyutu küçük olursa daha iyi olur. Ayrıca bu adaptör ile wireless olan her yerde internete girebilir miyim?



  • Öncelikle bağlantı kopuyor diye yeni cihaz alma veya aldırma taraftarı değilim. Bence daha evvel yapılabilecek çözümleri bir deneyip en son dediğiniz gibi yeni bir cihaz alınmalı. Kullandığınız netbook'un açık modelini yazarsanız iyi olur. wireless sürücüleri veya bios güncellemesi gibi durumlar bazen çok işe yarayabiliyor. Hatta windows'ta bile bir sorun olabilmesi muhtemel. Kullandığınız windows sürümü nedir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 7 Temmuz 2012; 11:29:05 >
  • Cihazın markası ASUS 1000 HE Netbook. İşletim sistemi XP. Nerdeyse 1 yılı aşkın bir süredir kopma sorunu yaşıyorum. ASUS yetkili servisinde tekrar sistem yüklendi ancak sorun düzelmedi. Açıkçası her 10 dakikada bir ya da her video izlemeden sonra internet kopmalarından sıkıldım. Hele Skyp görüşmesi yapmak mümkün değil. Ethernet kablosuyla denedim sıkıntı olmuyor.
  • netbook'un xp için çıkmış driver'ı linkten indirip kurun. mevcut sürümü bilmediğim için en son çıkan sürücünün linkini verdim.

    http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/EeePC/EeePC1000HE/AutoInstallWirelessLan.zip

    en son çıkan bios versiyonuda v1104, sizinki hangisi bakabilirmisiniz. birde kullandığınız modemin ayarlarından frekans kanalını değiştirme yapmayı bir deneyin. eğer bulunduğunuz yerde aynı kanal çok kullanılıyorsa yığılmadan dolayı ağ'da yavaşlamalar olabilir. eğer mümkünse modeminizede firmware upgrade yapın. son olarak sistemde antivirüs yüklümü?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.