Şimdi Ara

USB Analog ve Dvb-T Tv Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hem taşınabilir bilgisayarımda hemde masaüstü bilgisayarımda kullanmak üzere bir tv kartı almayı düşünüyorum. İki ayrı bilgisayarda kullanmayı düşündüğümden dolayı ilk tercihim usb bağlantılı olması.

    Çanak vs kullanmıyorum. Analog yeterli olacaktır. 2010 gibi de yaygınlaşacağı söylenen dvb-t yayınlardan dolayı tv kartının dvb-t özellikli olmasını düşünüyorum.

    Bazı arkadaşlar bazı modelleri antensiz bile kullandıklarını belirtmişler. Kullanan arkadaşlardan daha detaylı bilgi alabilir miyim?

    İncelemem sonucu aklıma yatan model AVERMEDIA AverTV Hybrid+FM VOLAR HX usb tv kartı.

    Bu kartta ısınma problemi yaşar mıyım ve masaüstü bilgisayarın özellikleri pek iyi değil, masaüstü bilgisayarda kullanırken takılma vs gibi değişik problemlerle karşılaşır mıyım?

    Ayrıca vista kullanıyorum, alacağım kartında vista uyumlu olması gerekmektedir.

    Daha önce bu tv kartını kullanmış veya farklı tv kartı kullanıp merak ettiğim noktaları açıklayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
    Farklı önerileriniz varsa dinlemeye hazırım.







  • dvb-t nekadar gelişirse gelişsin digitalin yerini biraz zor alir.
    elbetteki dvb-t gelişecek bence şimdiden acele etmenize gerek yok diye düşünüyorum.dvb-t piyasaya 2-3 yil belkide daha önce tam olarak cikti ozamanlar bile karti almaya calişanlar vardi. aradan okadar yil gecmesine ragmen net bi gelişme yok. sadece trt 1 in yayın verdigini biliyorduk.

    ama kesin alcam diyorsan avermedia'nınki güzel onu alabilirsin.
    birde ürünlerde ısınma problemi diye bişey olmaz. ürün elbetteki ısınır sonucta bi güç harciyor elektrik geliyor ve çalişiyor önemli olan ısınınca dezavantaji olup olmadigidir.
  • DVB-T yayınları gelişirse özellikle mobil cihazlarda tv seyretmek açısından çok iyi olacak. DVB-T' nin uydu yayınlarının yerini alması elbette beklenmiyor. Zaten alamaz da. Uydu yayınlarınının izlenmesinin mümkün olmadığı durumlarda (seyahat halinde, dışarıda vb.) oldukça işe yarar.

    AVERMEDIA Hybrid+FM VOLAR HX usb tv kartı oldukça iyi görünüyor. Kullanıcı yorumlarını okuduğum kadarı ile iyi bir kart fakat bir kaç kullanıcı eli yakacak derecede ısındığını söylemiş. Aşırı ısınma normalmidir; herhangi bir olumsuzluk meydana getirir mi bilemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.