Şimdi Ara

USB Belleğim Disk Yönetiminde Görünmüyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • USB Belleğimi taktım stabil çalışıyorken, hem içindeki dosyalar silinsin hemde format atayım diye biçimlendirme yaptım, biçimlendirme tamamlanamadı diye bir uyarı geldi ve USB Disk yönetiminden baktığımda RAW haline dönmüştü. Neyse ki onu o halden CMD yardımıyla formatlayarak eski haline FAT 32 ye döndürdüm, daha sonra USB çıkarıp tekrar taktım ve içerik falan normal görünüyordu hiçbir sorun yoktu fakat ben yeniden biçimlendirmeyi deneyince bu kez Disk yönetiminde USB RAW değil artık boyutunu falan da göstermiyor, 0 bayt görünüyor aygıt yöneticisinden baktığımda "Generic USB Mass Storage 1.0" yazıyor. Kısacası USB algılanıyor, takınca çıkarınca sesler geliyor fakat belleğini okuyamıyor artık. Durum bu bunun bir çözümü var mıdır şimdiden teşekkürler.

     USB Belleğim Disk Yönetiminde Görünmüyor !! USB Belleğim Disk Yönetiminde Görünmüyor !! USB Belleğim Disk Yönetiminde Görünmüyor !!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myalcn07 -- 8 Eylül 2015; 12:40:46 >







  • up
  • Konuyu hortlattım kusura bakmayın yukarıdaki ilk iki resimde görünen sorunun aynısını yaşıyorum. Kingston Data Traveller 128 GB 3.0 USB Bellek.
    Sorunu çözebildiniz mi? Naasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.