Şimdi Ara

USB Bellek olarak bağlanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
2.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar
    Benim sinir bozucu bir sorunum var. İnternette ve bu forumda çok arama yaptım sorunu çözemedim.
    Geçen gün malesef yanlışlıkla resimlerimi sildim. Onları geri kurtarmak için telefonumu USB olarak bağlamayıp veri kurtarma programları ile kurtarmak istedim. Fakat fark ettim ki telefonum usb depolama olarak bağlanmıyor. Medya cihazı (MTP), Kamera (PTP) olarak bağlanabiliyor ama USB belleği seçeneği olmasına rağmen işaretlediğim halde usb belleği olarak bağlanmıyor.Dolayısıyla verileri kurtaramadım. USB hata ayıklama modunu açtığım halde, root yapıp tekrar denediğim halde, fabrika ayarlarına sıfırladığım halde olmuyor, olmuyor, olmuyor :(
    Cihazım Casper Via V5, android 4.4.
    İşin garip tarafı root yapmak için kullandığım kingo root programı cihazı usb bellek olarak bağladığımda gördü. Rootu yaptı. SnepPea (veri aktarma) programı da aynı şekilde gördü. Bu programlar görürken ekranımda şu uyarıyı verdi:

     USB Bellek olarak bağlanma sorunu

    Ama windows gezgini ile cihazıma bir türlü erişemiyorum. Bilgisayarıma girdiğimde Çıkarılabilir Disk J olarak gözüküyor, tıklıyorum lütfen bir disk yerleştirin uyarısı alıyorum.
    USB kablosunda veya soketinde bir sorun olduğunu düşünmüyorum (yukarda paylaştığım resimden dolayı).

    Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tme05 -- 20 Ekim 2014; 23:33:08 >







  • yukarı-

    sorunu çözemedim hala.
  • Ayarlar-Telefon Hakkında - Derleme Numarası ==> 3-5 kez ardarda tıklayın.Geliştirici seçenekleri açılacaktır.Geri tuşuna basın "Geliştirici seçenekleri" ne tıklayın ve "Usb hata ayıklaması" na tik koyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@tih

    Ayarlar-Telefon Hakkında - Derleme Numarası ==> 3-5 kez ardarda tıklayın.Geliştirici seçenekleri açılacaktır.Geri tuşuna basın "Geliştirici seçenekleri" ne tıklayın ve "Usb hata ayıklaması" na tik koyun.


    kardeşim cevp için teşekkürler ama lütfen okuyun, demişim zaten açtım da olmuyor diye.
  • tme05 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım,Şu kadar ay Mesajını kimse yanıtlamamış ve ben yardımcı olmaya çalışıyorum. 3-4 kere okudum ama ne istediğin mesajından da tam belli olmuyor açıkçası.Ayrıca profilime bakarsan çok büyük ihtimalle kardeşin olamayacak kadar da senden büyüğüm.Konuya gelecek olursak; cihazı pc ye ilk bağladığında MTP olarak bağlanıyor.Üst bardan usb seçeneğine dokunursan açılan seçeneklerde MTP nin üstünde USB Belleği seçeneği mevcut,onu seçtiğin zaman zaten usb depolama-yığın bellek olarak bağlanıyor.Yine de olmazsa artık sorununu servise bildirmeni tavsiye ederim.kolay gelsin.
  • kardeşim demem hitap biçimiydi, o zaman ağabeyim cevabınız için teşekkür ederim sanırım tek çözüm dediğiniz gibi teknik servistir. :)
    usb depolama olarak hata modu açık veya kapalıyken windows üzerinden erişemiyorum.sorunumun tek kelime ile özetidir. diğerleri teşhisin kolay konulabilmesi için yazdığım detaylardı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.