Şimdi Ara

USB Bellek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, ben usb belleğimi daha düne kadar çalıştırıp kullanıyordum fakat bugun içinden birkaç dosya almak için taktım açılmadı. İlk başlarda sağ alt köşede " Sürücü Tanımlanamadı " yazısı çıkıyordu fakat şimdi takınca oda çıkmıyor. Bilgisayarım>Disk Yönetiminden de baktım gözükmüyor usb bellek ve çok çabuk ısınıyor. Büyük ihtimal yanmış olabilir. Sorum ise bunu nasıl kurtarabilirim ?



  • ss alamıyorum tuş çalışmadığı için. Aygıt yöneticisine giriyorum arkadaşlar "Evrensel Seri Veri Yolu Denetleyicileri" var. Orada flash belleği taktığım zaman "Unkown Device" diye birşey çıkıyor.
    Forumda araştırdım bunun çözümlerine gittim yine bulamadım, bulup yaptıklarım da işe yaramadı.
    Anlayan arkadaşlar yokmu ?
  • Arkadaşlar sanırım sorunu kendi kendime çözücem :) ama burdan paylaşıyım ki başına gelicek ve gelen diğer arkadaşlarada yardımcı olmuş oluyım. Bu hatanın anlamı usb flash belleğinizin girişinde sorun var demekmiş. Bende baktım hakikatten öyle usb'nin demir kısmında hafif bir eğim var sanırım köpek ısırmış :) çok dikkatli bakınca anlaşılıyor benim usb'nin girişi o yüzden bozulmuş. Haricilerde ve telefonlarda ise kablodan dolayı oluyormuş bu genelde. Başına gelenler bunlara dikkat etsin bunların değişikliğinde düzeliyor.
    Ben nasıl düzelticem acaba sorunumu :D
  • aynen bendede 16 gb lık bi usb var takıyorum sağda görüyorum herşeyi okuyor sıkıntısız bir şekilde çalışıyor ama usb ye giremiyorum bilgisayara tıkladığım zaman usb gözükmüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.