Şimdi Ara

USB ÇOKLAYICIYI PİL İLE ÇALIŞTIRMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tek bir adet usb girişim var harddiski, hoparlörü, klavye ve mouse bu girişe prizden adaptör beslemeli usb çoklayıcı ile bağlıyorum ,sorunum şu usb çoklayıcıyı adaptör ile kullanırsam bütün usbden bağlanan aygıtları kullanabiliyorum fakat prize bağımlı yaşamam gerekiyor ben istemiyorum adaptörsüz kullanırsam bu sefer hdd ye adaptörsüz enerji yetmediğinden pc açılmıyor yada açılsa bile bir zaman sonra mavi ekran verip kapanıyor. USB ÇOKLAYICININ ADAPTÖRÜNÜN RESMİNİ KOYDUM BENİM SİZDEN İSTEDİĞİM PİL İLE BU USB ÇOKLAYICIYI ÇALIŞTIRABİLİR MİYİM ? ŞAYET DÜŞÜNCEM DOĞRU İSE YANİ ÇALIŞTIRILABİLİNİRSE HANGİ VOLT PİL GEREKİR ÖR ; 1.5 VOLT KALEM PİL Mİ ? YADA 9 VOLTLUK BİR PİL Mİ HADİ FORUMDAŞLAR ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.




     USB ÇOKLAYICIYI PİL İLE ÇALIŞTIRMAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 9 Ekim 2016; 13:14:30 >







  • ESASINDA ADAPTÖR UÇ ÇOKLAYICILAR VAR LAPTOPUN ADAPTÖRÜNÜ ÇOKLASAM BİR UÇ USB ÇOKLAYICIYA VERSEM USB ÇOKLAYICI YANARMI ACABA ? LAPTOP ADAPTÖRÜ KUVVETLİMİ GELİR YANİ
  • BİR 9 VOLTLUK PİL İLE İDARE EDİYOR İLERİKİ ZAMANDA USB ÇOKLAYICIYA ZARAR VERİRMİ ORASI MUAMMA AMA İŞE YARADIĞINI SÖYLEYEBİLİRİM. BİRDE PİL BİRAZ ISINIYOR GİBİ ACABA PATLAR MI ?


     USB ÇOKLAYICIYI PİL İLE ÇALIŞTIRMAK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerled -- 9 Ekim 2016; 15:27:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.