Şimdi Ara

üsküp te araç kiralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dilek Karakuzu D kullanıcısına yanıt

    5 farklı ülke sınırından girip çıktım fakat Bosna-Hersek sınırındaki görevli sorun çıkardı. Belgelerimiz tam, mesleklerimiz, kaç paraya kiraladığımız, ehliyet vs bi sürü soru sormuştu. En sonunda kış ekipmanlarınız var mı deyince bilmiyoruz dedik. Kontrol etmemiştik. Türkiyede kışlık ekipmanlar 1 Aralık-1 Nisan arası olduğu gibi orada da aynıymış. Mart'ta araba olmadığını bahane edip biraz beklettikten sonra geçip gittik ama sinirlenmeme rağmen susmuştum. Ayrıca gidilen ülkedeki park edilecek yerleri de iyi bilmek lazım yoksa arabaya ceza veya kilitleme gibi sorunlar olabilir. Dikkatli olmakta fayda var, bazı yollarda hayatımda ilk kez gördüğüm trafik levhaları vs vardı. Mümkün mertebe hız yapmadan hız sınırları içinde kullandıktan sonra sorun olmayacaktır.


    Tanıdık olmasa ben de internetten veya önceden araba kiralama veya kalacak yerleri ayarlamayı düşünmüştüm ama seyahat arkadaşlarım istemediklerinden gittiğimiz yerlerde aynı gün rezervasyonlar yaptık. 3 kişilik odalara 40-50 Euro gibi birşey ödedik. Önceden yapsak bunları daha iyi yerlerde daha ucuza halledebilirdik. Keyifli yolculuklar.





  • cmanager kullanıcısına yanıt

    Cevap için teşekkürler. İstedikleri depozit çok hesaplı geldi, içinde sigorta bulunuyor ise çok mantıklı olacak. Bu sefer bu firmadan kiralamayı düşünüyorum umarım sorun yaşamam.


    Siz farklı ülke sınırından geçtiniz mi bu firmadan kiralanan araç ile.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuxedo kullanıcısına yanıt

    Makedonya - Arnavutluk - Karadağ - Bosna-Hersek - Sırbistan - Makedonya yaptım arabayla.

  • Kosovadan araç kiralayıp Karadağ'a gitmeyi düşünüyorum, dönüş yine Kosovaya olacak. Maliyeti ne olur 7 gün için, nereden kiralayabilirim ve ne gibi belgeler gerekiyor acaba?

  • Arkadaşlar merhaba, temmuzda üsküp gezimiz olucak. Araç kiralamayı düşünüyoruz fakat euro’nun durumu belli. Depozito ücretleri çok fazla çıkıyor. Size sorum şu acabaher firma depozito ücreti istiyor mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemcapar C kullanıcısına yanıt
    Üsküp içi için ise, araç kiralamaya gerek yok. Yürüyerek dolaşırsınız her yeri.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende haftaya Üsküp e gideceğim ama depozitoda ki anlamsızıklarda dolayı iptal ettim. Zaten yürüyerek gezeiblirsiniz dediler Hava da güzel gittiğimiz tarihlerde.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.