Şimdi Ara

USR9107 USR9108 ÇIKMIŞ :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yaw yeni aldık daha 9106 yı hemen yenisi çıkmış maxg adsl2+ desteği filan bilenler incelermi çok fark varmı maxg nin anlamı ne 99 $ mış türkiyeye hemen gelir mi belki 9106 yı geri veririm :)
    not: 9106 ne zaman çıktı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan244 -- 23 Haziran 2005, 3:29:12 >



  • eee bu işlerin sonu yok. Çıkacak tabii ama o destekledikleri adsl +2 (25 megabit) hızı görmen tatlı bir rüya. 256 Kbit hızında bağlantıyı güç bela ödeyebilen ülkem insanı ve hemen karşısında yurt dışı çıkış band genişliği, amerikadaki bir web hosting kuruluşundan daha kısıtlı bir telekom, dar boğazdan ve kıçı kırık her an ölüp ölüp dirilen dns server IPlerinden başını kaldırıp baktığında ADSL+2 ye bu altyapı bu kablolar ve bu badn genişliğinde ulaşılabileceğini sanıyor musun. ADSL 2 desen hadi neyse 12 Mbit download hızı. 9106 da bu hızı destekliyor. 15 sene sonra adsl +2 geldiğinde ve ödeme gücümüzü aşmayacak maliyete düştüğünde piyasada robotics USR515676 modemler olur herhalde. Yeni modellerde adsl+2 USB bağlantısı, fireware bağlantısı, işyeri networkleri için printserver uygulaması var yenilik olarak. Bu özelliklerden hangisi senin işine çookk ama çok yarıyor. Ben modemimden memnunum. USR9106 onbeş yıl daha bana yeter Türkiye şartlarında.




  • kafeinn merakımdan soruyorum bu maxg wireless taki iletim gücunumü anlatıyor yani maxg ile 3-5 duvar sonrasında yada mesafe olarak daha uzak yerde daha sağlıklı internete girebilmek anlamınamı geliyor diğerleri değilde bu önemli aslında
  • http://www.usr.com/products/networking/wireless-product.asp?type=specs&sku=USR5451
    Yukarıdaki link U.S. Robotics Wireless MAXg Access Point'in özelliklerini açıklayıcı bir link. Görünen o ki tek farkı 125 Mb/sn wireless iletim hızı ve kablosuz güvenlik seçeneklerinde biraz daha gelişmiş, son çıkan veri şifreleme standartlarını destekliyor. Yeni çıkan modem de bu access point'in adsl modemle tümleşik hali. USR9106'da da 125 Mb/sn wireless hızı firmware update ile sağlanıyor, bu özelliğe USR. turbo wireless adını vermiş. Uyumlu ağ kartlarıyla kablosuz 54g standartının 2 katı hıza ulaşılıyor. İkisi arasındaki fark yayın kapsama alanının genişliği değil o aynı. Antenleri 2 Db aynen.




  • o zaman pratikte wireless daha güçlü değilse sorun yok zaten türkiyeye ne zaman gelicek belli değil ben 1-2 hafta içinde gelirse belki değiştiririm diye düşünmüstüm adsl i aslında wireless la paylaştırmak istiyordum biliyorsun bina da 13 katlıydı yani belki bir faydası olur şeklinde düşünmüstüm ama zaten bir fark yoksa hiç düşünmeye bile deymez
  • sana bir link wireless antenlere bir bak.
    http://www.usr.com/products/networking/p-wireless-menu.asp
  • hayırdır @erdemu dostum bu saatte kafayı bulmuşun anlaşılan

    Forum senide düşünmüş bak TIKLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.