Şimdi Ara

USRobotics 809600 internet telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu tel.ile internette dünyanın dört bi yanına bedava konuşulduğu iddia ediliyo bu konuda bilgisi olan kimse varmı merak ettim ya biri bana açıklasın beya





  • Bu telefon internet üzerinden sesli görüşme yapabileceğiniz programları daha pratik bir şekilde kullanabilmenizi sağlıyor. Yani aslında normalde de ücretsiz olarak dünyanın her yeriyle internet üzerinden sesli görüşme yapabiliyorsunuz. Ama kulak, microfon ve klavye kullanmanız gerekiyor. Bu aygıt doğrudan telefon gibi tuş takımıyla arama yapıp gelena ramaları ccevaplama vs. gibi özellikleri beraberinde getiriyor.
    Her iki tarafta internet olduğu takdirde sorun yok. Eğer iki taraftan birinde internet yoksa yani bir taraf sabit hat veya gsm hattıysa, o zaman kullandığınız voip hizmetini sağlayan firmadan (skype vs.) kredi satın alıp normale göre daha ucuz görüşebiliyorsunuz. Tabi bu durumda tamamen ücretsiz olabilmesi pek mümkün görünmüyor. Çünkü tarafların biri konuşma hizmeti sağlayan telekominikasyon veya gsm şirketi olmuş oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.