Şimdi Ara

Üst düzey FED yetkilisinden Tether (USDT) açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Üst düzey FED yetkilisinden Tether (USDT) açıklaması



    Tether’e yönelik eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. Bu kez de Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası FED’den üst düzey bir yetkili Tether’i (USDT) finansal istikrara yönelik bir tehlike olarak nitelendirdi. 



    Ayrıca Bkz.Ünlü finansçı, Bitcoin fiyatının daha da düşeceğini söylüyor



    Cuma günü yaptığı sunumda, Boston Federal Rezerv Bankası Başkanı Eric Rosengren, Tether’e ABD merkez bankasının takip ettiği “finansal istikrar zorlukları” arasında yer verdi. Eric Rosengren ayrıca kredi piyasalarında yeni bozucular olarak bilinen stabil coin’leri de riskler arasına dahil etti. Eric Rosengren Yahoo Finance’a verdiği röportajda şunları kaydetti:



    “Tether ve diğer stabilcoin’ler genel olarak birincil piyasa fonlarına benziyor ancak daha riskliler. Kısa vadeli kredi piyasalarını ne bozabilir? Stabilcoin’ler kesinlikle bu risk unsurları arasında yer alıyor. Büyüyüp ekonomimiz için daha önemli bir hale geldikçe stabilcoin piyasasını daha dikkatli incelememiz gerekiyor.”



    Öte yandan eski bir Wall Street emekçisi olan ve aynı zamanda da bir Bitcoin destekçisi olan Caitlin Long, üst düzey FED yetkilisisinin bu sözlerinin abartılı olduğunu düşündüğünü kaydetti. 









  • önce göklere çıkarırlar sonra yerin dibine sokarlar ve arada parayı götürürler klasik manipilasyon manipülasyon manikisaylon

  • Bu kripto işi riskli bence.

  • xamaximax kullanıcısına yanıt
    Aynen. Sonra dipten yine rekor zirve yapar akilli adam kazanir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tether banka gibi çalışıyor yanlız. Ethereum bazlı olsa da kripto para olarak bakmamak lazım. Bir bankayla kıyaslanabilecek riskleri taşıyor aşağı yukarı.

  • Kripto piyasası büyük balinaların doyuma ulaştığı asıl zirve noktada çok sert satışlarla bir çok insanı zarar ettirmesi ve hatta hesapları sıfırlaması bile mümkün. Kağıta yeşil boya basmak zararlı değil. Tether zararlı . Ne farkı var?

  • Zaten şuanki manipülasyonlar bankaların işine gelmediği için yapılıyor risksiz hiç birşey yok herkes banka yerine parasını buraya koyup değerlendiriyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.