Şimdi Ara

üst kapak açıldı sonuç sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2001 opel astra comfort aracımın yağ yakma problemi vardı üst kapak açıldı siboplar,fincanlar,sibop kaydları vs. herşey yenilendi fakat aynı problem devam ediyor.kapak açıldığında silindir ölçümü yapıdı 0 yıpranma yani alt blokta görünen hiçbirşey yok.aracım 191000 km de,kafam çok bozuk ve karışık arkadaşlar engin bilgilerinizle ne olur beni aydınlatırmısınız.



  • Arkadaşım herşey yenilendi demişsin, acaba bunların arasında yağ pompası varmı? segmanlardan yağ segmanları kontrol edildi mi? bunlarla ilgili bilgi verirsen daha çok yardımcı olabilirim.
  • öncelikle geçde olsa bir ilgilenen olması açısından teşekkürler.alt bloga hiç inilmedi silindir gömlekleri o çıktığı içinde üst kapakla ilgili işlemler yapıldı.yağ pompası ile ilgisini anlayamadım ama bakılmadı.segmanların ne olduğuda belli değil hatayı double up kullanmama buldular sözde segmanları çalışamaz hale getiriyormuş masal gibi geliyo ama tekrar açıldığında ak kara ortaya çıkacaktır herhalde.
  • Yağ yenileme/tazeleme süreniz nedir peki? Hafta bir, ayda bir??
  • götürdügün serviste silindir kacak testi ve kompresyon testi yaptılarmı?
  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var hem yağ yakıyor hem egzosdan aşırı duman çıkıyor servisdeki usta motorun altı ve üstü komle açılıp bakılacak dedi en kötü ihtimal rektefe "sayany" arkadaşımızda yaptırdıktan sonra yine devam ediyor diyor bende şimdi aracı yaptırmadan önce sorayım dedim napıcam bilemiyorum .
    Ayrıca "sayany" arkadaşım "üst kapak açıldı siboplar,fincanlar,sibop kaydları vs. herşey yenilendi " demişsin acaba bnlar sana kaç liraya maloldu bunu yazar mısın.
  • hocam arabanın yag yakmasıyla usk kapagın we kapagın uzrındekı hıcbırseyın alakası yoktur en azından asıl neden orada aranmaz dolaylı nedenler aranız.alt kısmını ındırıp baktıracaksın kacak yoksa arabada.sekman attırdıgın zaman en aza ındırgenmıs olur.bu arada ustan nası ust kapakla ugrastı acıkcası anlamısta degılım.yag pompasıylada alakası yoktur yakma ısının sekmanlara baktırırsın kardes oradan bellı olur hersey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.