Şimdi Ara

üst segmentten telefon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bütçe 1500~2000 lira kadar dahada artabilir şimdilik iphone 5s ve samsung s5 yada minisi düşünülüyor sizin önerileriniz nelerdir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkayy23

    Arkadaslar bütçe 1500~2000 lira kadar dahada artabilir şimdilik iphone 5s ve samsung s5 yada minisi düşünülüyor sizin önerileriniz nelerdir?

    Saniyorum cok buyuk cihaz sartiniz yok,o yuzden makul ebatlarda ama oldukca guclu,ve bataryasi sizin adaylarinizdan daha iyi sureye sahip,ve daha saglam olmasindan dolayi xperia z3compact oneririm,haftaya magazalara dagitimi basliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z2
    Z3 ile pek bir fark yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üst segment ve mini telefon? Teknoloji o kadar geliştimi yahu (:
    Aralarından ben olsam iPhone 5S alırdım ki öyle de yaptım. Sormadan söyliyim memnunum, tatmin etmediği konu olmadı şu zamana kadar.
    Neyse Sony Xperia Z3 ve Z3C telefonlarını henüz görmedim, Türkiye'de satılmaya başlandı mı onuda bilmiyorum. Ancak Z3 güzel telefon olmuş diyorlardı. Yani saydıkların arasından güzelse ve Androidi seviyorsan Z3 alabilirsin. Ancak diğer telefonları önermiyorum neden dersen(bunlar tamamen kişisel görüş) Samsungun arayüzü başarısız, Z2 nin ise ekranı diğer telefonlara göre kötü geliyor bana. Üstelik Z2'nin ekran çerçeveleri çok kalın olduğundan -kullananların affına sığınıyorum burada- takoz gibi geliyor telefon bana. Mini telefonlara hiç girme bunuda belirtiyim son olarak.
  • Z3c alın diyorum samsung s5 mini kadar fiyasko bir telefon görmedim 5s'ibde bataryası iyi değil yinede tercih yapcak olsam 5s yada z3c derdim z3ede bakın bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Massibe

    Z3c alın diyorum samsung s5 mini kadar fiyasko bir telefon görmedim 5s'ibde bataryası iyi değil yinede tercih yapcak olsam 5s yada z3c derdim z3ede bakın bi

    +1 katiliyorum z3c muhakkak o parada favoriniz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kafam rahat olsun alirim kullanirim rahatca ugrasmam o'suyla bu'suyla diyorsan iphone 5s derim hatta zorlarim diyorsan 6 da olur. Yok fantezi ariyorum diyosan z3 compact en iyi tercih. Boyut olarak da cok ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Z3
  • z3

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.