Şimdi Ara

ustalardan yardım bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2006 model otomatik honda city aldım iki hafta önce.araçta zavolin marka sıralı sistem lpg takılı.araç özellikle sabahları yada 2-3 saat bekledikten sonra yani soğukken ilk çalıştırmada d ye aldığımda rölantide gitmiyor gaz yememe ve titreme yapıyor.araç ısındıktan sonra sorun kalkıyor.birde ışıklarda yada şehir içi trafikte durduğumda rölanti çok düşüyor ve stop edecekmiş gibi oluyor 1 sn kadar sürmeden toparlıyor.aracı yaklaşık 1 haftadır sürekli benzinde kullanıyorum fakat değişen pek birşey olmadı.bir usta bujilerini değiştirelim dedi oysa aracın 8500 km önce bujileri değişmiş. deneme yanılmayla çözüm bulmaya çalışıyor ustalar.internette baktığımda genelde oksijen sensörü adı geçiyor bu tarz problemlerde.ben manisa turgutluda ikamet ediyorum ve tavsiye ederseniz izmirede gidebilirim.bana bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkürler.



  • BUGÜN ARACI ÇALIŞTIRMAK İÇİN GİTTİM.KONTAĞI ÇALIŞTIRDIM.ARAÇTA TIK YOK.ARACIM ŞAHİN AKÜYLE Bİ RAZIZASININ OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.ÇÜNKÜ AKÜ YENİ.BANA ACİL YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ.
  • dün bi usta egr valfini temizledi.yarın soğukken bakacağım faydası oldumu diye.bu arada koskoca forumda bi Allah'ın kuluda yorum yapmıyor yardımcı olmak adına.
  • bence aracın termostat ve su hararet müşürünü değiştirin.. bir de rölanti regülatörünü kontrol ettirin. bu ikisinden biridir..
  • arkadaşlar arabamı yetkili servise götürdüm.subap ayarları bozulmuş dediler ve düzelttiler.4-5 gündür kullanıyorm herhangi bir sorun yok.
  • YİNE AYNI SORUN BAŞLADI.KAFAYI YİYECEM.SALI GÜNÜ YİNE YETKİLİ SERVİSE GİDECEĞİM.10 GÜN OLMADAN TEKRAR ESKİYE DÖNDÜ BİR FİKRİ OLAN VARMI?
  • LPG bölümüne taşıdım, buradaki arkadaşlar size daha güzel yardımcı olacaklardır...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anestezist81

    2006 model otomatik honda city aldım iki hafta önce.araçta zavolin marka sıralı sistem lpg takılı.araç özellikle sabahları yada 2-3 saat bekledikten sonra yani soğukken ilk çalıştırmada d ye aldığımda rölantide gitmiyor gaz yememe ve titreme yapıyor.araç ısındıktan sonra sorun kalkıyor.birde ışıklarda yada şehir içi trafikte durduğumda rölanti çok düşüyor ve stop edecekmiş gibi oluyor 1 sn kadar sürmeden toparlıyor.aracı yaklaşık 1 haftadır sürekli benzinde kullanıyorum fakat değişen pek birşey olmadı.bir usta bujilerini değiştirelim dedi oysa aracın 8500 km önce bujileri değişmiş. deneme yanılmayla çözüm bulmaya çalışıyor ustalar.internette baktığımda genelde oksijen sensörü adı geçiyor bu tarz problemlerde.ben manisa turgutluda ikamet ediyorum ve tavsiye ederseniz izmirede gidebilirim.bana bu konuda yardımcı olacak herkese şimdiden çok teşekkürler.



    sayın anstezist81 ; öncelikle zavoli ile ilgili başlıkta sıkıntınızı yazsaydınız şimdiye kadar5 cvp çoktan cevap yazmıştım. aracınız bu sorunu benzindemi yapıyor gaza geçtikten sonramı yapıyor .




  • araç soğukkken çalıştığında ilk kalkışta yapıyor.10 gün benzinde kullandım gene yaptı.sanırım lpg ile ilgili bir sorun değil.honda servisine tekrar gittim.rolantiyle ilgili ayar yaptılar.bakalım düzelecekmi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.