Şimdi Ara

Üstümdeki salak ve saf imaji.... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
13.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 19 yaşında olduğuna göre üniversite sınavına girip dershaneyi bırakacaksın. Yani o insanları bi daha görmeyeceksin büyük ihtimalle. Yukarıda arkadaşlar kavga et,kızlarla muhabbet et yazmışlar ama bunlar zor şeyler. Bu yılı böyle geçir. Unutur gidersin ileride zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ryan O'reily'

    Spor-psikolog-yeni arkadaslar=yeni sen

    Dostum psikoloğa ne diyeceğim peki..
  • Bırak herşeyi bi kenara, Sınıfında kafa dengi birini kesin bulman lazım tamammı. En arka sıraya otur başlayın dalgaya, bi gün içinde kimin açığını yakalarsan çak lafı , büyük ihtimalle cevap verecekler ama oturaklı çakarsan sikinti yok. Bak bakalım bi daha bişey diyebiliyorlarmı, ha şunuda yapabilirsiin, bi hocayla tartışma yaratırsın , bunu sen yapacaksın, mesela bana geçen gün hoca dershanede hiç ders çalışmıyosun demişti, halbuki ben çalışıyorum. Test çözmüyorsun demişti ama çözüyordum. Üstüme geldi geldi geldi, Patladım bi anda. ağzıma ne gelirse söyledim , çok rahat ve arkama yaslanarak konuşuyordum ve bu tarz tartışmalarda her zaman güleceksin. moralin bozulmasın. Hocayla sınıf içinde bu olayları yap. Ama sert olacaksın, mantıklı konuşacaksın ve en sonunda evet hocam sizin dediğiniz doğru diyeceksin, diğer çocuklara da göz dağı olacak. öbür türlü hangi biriyle uğraşacaksın. tenefüsdede git hocayla böyle böyle de, sinirlerim bozuktu kbakmayın de. olayı kapat. Kız arkadşın filan varsa özgüven probleminin olmaması lazım aslında bi manita yapmayı dene bakalım açılman lazım :)




  • Aynı oranda laf çakman lazım ki önüne gelen bulaşmasın.Tabi kakasını çıkartma dayak yiyebilirsin.
  • Bu video geldi aklıma.

  • ben örneklerle her şeyi açıklayayım...
    bak bir ortama girdiğin zaman ilk verdiğim görünüm senin başkalarının gözündeki kimliğindir sonra onu değiştirmek imkansız olmasada zordur. saf bir tipin olabilir doğarken sipariş vermedi kimse yakışıklı olayım diye o yüzden ciddi dur ciddi konuş hiç olmasa üniversitede işine yarar.
    örneklere geçiyorum.
    bak ben femde okudum dersaneyi ve hiçte pişman değilim sendede kız olmadığına göre femdesin demektir sallama kızı mızı zaten. bir tane arkadaş vardı böyle ciddi ufak kalmış felan garip bir tip herkes dalga geçerdi amaçocuk it gibi çalışıyodu bir tanede tombalak bir arkadaş vardı oda aynen çalışıyordu bir de ben bana kimse bulaşmazdı hani kendimi yücelttiğimden değil durum bu abi ama o iki arkadaşla yıl boyu uğraştılar hiç biride bi tarafına sallamadı bak ben sana şunu söyliyim birisi hukuğu tutturdu gitti birisi hukuğu tutturamadı ama tutturmuştur heralde sonra çalışkandı ben psikolojideyim ötekilere ne oldu diye sor bi ara gittim baktım hiç biri bi baltaya sap olamamış rize işletme felan filan dersaneye gelmeye gerek kalmaz o bölümlere gitmek için . sen dersine bak bence.
    yalnız lafında altında kalma neyse benden bu kadar ...




  • ilacın bende.pm at
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihattr

    Bu video geldi aklıma.





    iyiymiş. hallaç pamuğu gibi atmak buna deniyo galiba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan99

    ders çalış

    o öğretmenin yaptığı davranış yanlış tabiiki,heralde öğrencilik yıllarında onuda çok ezdilerki böyle davranıyor..annen baban dershane müdürüne gidip olayı anlatsın.o öğretmen bir dahada kolay kolay öyle kimseye davranamaz

    soru neymiş söylermisin?

    ben matematik öğretmeniyim..hiçbir soru çok kolay da olsa öğrenciyle dalga geçilmeyi haklı çıkarmaz



    Ya hocam ben bu matematik hocasıyla kesin kavga edicen.Sadedeştirme sorusunu yapamadımfaktöriyelse sınıf içinde niye yapamıyon sen geri zekalımısın dedi kaldım öyle mal gibi gene
  • bak koçumm şimdi geçmişiii bırakıyoruz tamam mı egoist ol ,empati yeteneğini öldür ve egoist ol.

    -''sana yapılmasını istemediğin bir şeyi, başkaları sana yapmadan önce sen onlara yap'' bu senin şimdi yeni hayat felsefen olucak hadi göreyim seni.
  • Sosyal sorunlari olanlar, ultra zeki insanlar.
    Sen de bu grubun icindesin. Zamana birak her sey duzelir sen ayda 5000tl kazanirsin o sana gulenler 600 tl maas icin kopek gibi yer yalar..
    Ayrica yanlis yerden yardim aliyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nihattr

    Bu video geldi aklıma.



    Çocuğun şirazesi kaydı bide bakıyo yaşıyomu diye :D


    psikoloğada burda yazdıklarını anlatacan ki çözum bulasın arkadaşım




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.