Şimdi Ara

Utorrent 3 ve Fiberoptik superonline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar eskiden adsl varken modemden rahatca port acip gayet hizli indiriyordum. Simdi fiberoptikle 20 mbit baglantim var ancak cok yavas indiriyorum ustelik cok seed olmasina ragmen. Pirelli marka modem var. Konsola girip port acmayi denedim ancak cok da verimli bir sey olmadi zaten kullandigi port orada aktifti. Programdan da kontrol ettim ve port calisiyor dedi. Ama indirme hizim 20-30 kb ..Bir terslik oldugunu dusunuyorum .. Acaba fiber optik ile utorrent 3 kullanan birileri yardimci olabilir mi ?



  • Yok mu sesimi duyannn ?? :)
  • adil kullanım politikasıyla ilgili olabilir mi acaba?sitesinde böyle bir şey okumuştum,paylaşayım;

    *****Kampanya son başvuru tarihi 31 aralık 2011'dir.
    Telefon görüşmeleri Turkcell Superonline'ın her yöne sabit tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    1000 Mbps'ye kadar fiber internet için 12 ay kampanya taahhüdü verilmesi gerekmektedir. Kampanya kapsamında aktivasyon ücreti alınmamaktadır. Aboneliğin 12 aydan önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servisler faturaya yansıtılır.
    Kampanya kapsamında verilen modemler stoklarla sınırlıdır ve Turkcell Superonline mülkiyetindedir. Hizmetin sonlandırılması halinde modem Turkcell Superonline Bayi'sine çalışır durumda ve tüm parçaları eksiksiz olarak teslim edilmelidir. Teslim edilmemesi ya da eksik/arızalı teslim edilmesi durumunda, Turkcell Superonline modem ücretini abonelik sözleşmesinin imzalandığı tarihteki cari fiyatı üzerinden kullanıcıya fatura eder.
    1000 Mbps hızının uploadu 20 Mbps'dir.
    1000 Megabite kadar internetin downloadda Adil kullanım noktası 5 TB dir. Upload hızı 20 Mbps olduğundan upload için adil kullanım noktası ise 200 GB dır. Fiyatlara tüm vergiler dahildir.
    %40'a varan indirimli konuşma yerleşik operatörün mevcut standart tarifesindeki uluslararası yönlere yapılan arama fiyatı ile Turkcell Superonline'ın her yöne sabit fiyat tarifesindeki uluslararası 1. kademe sabit hatlar (PSTN) fiyatının karşılaştırması ile hesaplanmıştır. SüperNumara ile her yöne konuşmanın dakikası tüm vergiler dahil 7,3 kuruştur. Bu fiyat, şehiriçi, şehirlerarası, uluslararası 1. kademe PSTN ve diğer alternatif telekom operatörlerine doğru yapılan aramalar için geçerlidir. Diğer yönler Turkcell Superonline Bireysel VoIP tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir. Detaylı bilgiyewww.superonline.net'ten ulaşabilirsiniz.
    SüperNumara hizmeti içeren aboneliklerde her ay tüm vergiler dahil 4,99 TL minimum kullanım ücreti uygulanır. 4,99 TL'nin altında kalan telefon hizmeti faturaları tüm vergiler dahil 4,99 TL olarak faturalanır. 4,99 TL üzerindeki faturalar konuşulan dakika kadar ücretlendirilir. İşbu kampanya kapsamında abone olanlardan bu bedel kampanya süresince alınmaz. Bu kampanyadan yeni aboneler yararlanabilirler.
    Kota aşım bedeli, katma değerli servisler ve Turkcell Superonline telefon hizmeti bedelleri ayrıca faturalanacaktır.
    Sunulan hizmet ticari amaçla kullanılamaz. Turkcell Superonline, böyle bir kullanımdan şüphelenmesi halinde, Abonelik Sözleşmesinde de belirtildiği üzere ve aboneyi koruma amacı ile öncelikle aboneyi uyarır, abonenin kullanımında ticari amaç tespit edilmesi halinde Turkcell Superonline hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar. Turkcell Superonline telefon, internet, görüntü, tarife ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Turkcell Superonline telefon, internet, görüntü, tarife ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya, hizmet içerikleri ve tarifeleri hakkında detaylı bilgi için 0850 222 0 222 Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri'ni arayın veyawww.superonline.net'i tıklayın.
    Turkcell Superonline önceden bilgi vermek sureti ile kampanya koşulları, telefon, internet, görüntü, tarife ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. ******

    5TB download yaptığınızı düşünmüyorum ama yinede okumanızda fayda var.




  • aynı sorun bendede var benımde 80-100 kb arasında indiriyor.
  • Hız testi yapıp sonucu ekleyebilir misiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.