Şimdi Ara

utorrent+firefox+kablosuz internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • daha önce bilgisyarımdan internete kablolu bir modemle bağlanıyordum. fakat şu anda aynı bilgisyardan airties rt 205 ve wus 300 ile kablosuz olarak bağlanıyorum. sorun şu, kablolu bağlanırken firefox ve utorrenti birlikte kullanabiliyordum (torrent açıkken internete girebiliyordum) ama şimdi torrenti açtığımda interneti kullanamıyorum ve torrentlerin ortak bulması gecikiyor hatta bulamadığı bile oluyor. ayrıca indirme hızı 35-40larda geziniyor, çok nadir 100ü buluyor. bu sırada bağlantımın durumu yeşil, sarı ve kırmızı sürekli değişiyor. yani port açık mı değil mi karar veremiyorum.
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...



  • kablosuz bağlantıyı engelleyen bir şeyler olabilir. torrentten sürekli download yapıyorsanız kablolu bağlantı kullanmanız daha iyi olur. kablosuzda torrentin böyle davranması normal.
  • kablosuz bağlantıyı neler engelleyebilir mesela? telsiz telefon türü şeylerden bahsediyorsan onlardan evde yok. tek kablosuz aygıt diğer bilgisayara takılı wus 300 adaptörü. modemi kablolu kullanamam çünkü evde kabloya takılacak kişi sayısı çok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.