Şimdi Ara

UXC Network (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
0
Favori
58.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: layneth

    quote:

    Orijinalden alıntı: KazuYA18

    Benimda 20 tane pandam vardı arazi olmuşlar








  • Xobi bn Senle Ozel Konusmam Lazim Mumkunmudur acaba onemli bi konu
  • Arkadaşlar bu kundun6 lar nerde cıkıyor
  • bu oyunu açtınız iyi güzel hoşta arada bi baksanız ne oluyo neler dönüyo swde ne eksik var ne sorun var.swde dupede var res bugda var.ne zaman ilgilenmeyi düşünüyorsunuz???
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sem1h

    bu oyunu açtınız iyi güzel hoşta arada bi baksanız ne oluyo neler dönüyo swde ne eksik var ne sorun var.swde dupede var res bugda var.ne zaman ilgilenmeyi düşünüyorsunuz???





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi layneth -- 25 Mart 2012; 20:24:36 >




  • Oyun öldü can çekişiyor online sayısı 50 lere kadar geldi.Serverde önüne gelen kendisine reset ekliyor.Kundun 5 leri dupeleyip set yapıyor.Ama şimdi haksızlık etmeyin arkadaşlar Uqur'un bir sosyal hayatı var robot değil onlar.Xobi nişanlısından ayrılmış bu oyun için onun kaybettiği şeyleri kimse ödeyemez.Sezay'da tek başına elinden gelen bu kadar.Ertelemeci siyasetiyle çoğu kişi oyunu bıraktı.Diyecek laf bulamıyorum.
  • biz kimseye günün 24 saati oyuna bakın demiyorz ki.günde hepsi 1 er saat online olup 1 er sorun halletseler swye bi görünseler belki bu yaşananların hiç biri olmayacaktı online sayısı hala 150 160larda olacaktı.bunu okuyunca diyecekler ki bizim player derdimiz yok peki anladık bunu da madem bir iş yapıyorsunuz neden hakkını vererek yapmıyorsunuz?cs bugu düzeltildi pazar akşam 21.00-23.00 olcak dediniz cs cumartesi 19.00-21.00 arası oldu en az 3 guild olunca cs olcak dediniz swde csye katılcak 3 guildi nerden bulalım siz böyle yaptıkça.bunları okuyunca diyeceksiniz ki madem bu kadar şikayetçisin neden oynuyorsun;çünkü açıldığı günden itibaren gece gündüz kasıyorum okulumun olmadıgı zamanlarda ister istemez bizde beklenti içerisine giriyoruz.sadece ilk 5 gün oyuna girip bişeyler düzelttiniz başka hiç birşey yapmadınız bu kadar mı sosyal bi yaşantınız var:D
  • Valla arkadaşlar haklısınız ama inanın zamanım olmuyor. Dediğiniz gibi Sezay da bir yere kadar yetişiyor. Kendi aramızda bi toplantı yapıp, sorunları listeleyip sırasıyla halledeceğiz. Biz de istemeyiz bu tarz şeyler yaşanmasını ama herşey insanın istediği gibi olmuyor.

    Saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: |Uqur|

    Valla arkadaşlar haklısınız ama inanın zamanım olmuyor. Dediğiniz gibi Sezay da bir yere kadar yetişiyor. Kendi aramızda bi toplantı yapıp, sorunları listeleyip sırasıyla halledeceğiz. Biz de istemeyiz bu tarz şeyler yaşanmasını ama herşey insanın istediği gibi olmuyor.

    Saygılar.

    ben bu serveri sonuna kadar destekledim ve kötü laflardan korudum, oyunda yardim etmeye calisdim ve olaylari oyunculara anlatmaya cabaladim. ama elimden artik bisey gelmiyor. en az 5 kisi oyuna giremiyor cünkü 72 resten sonra 65000 lvl pointi gectigi icin 0 dan basliyor, mecbur resi atip siteden point eklemesi gerekiyor, AMA NASIL? add points sadece VIP üyeler icin acik...oyunda kendine reset ekleyen arkadaslar var, dupe var , var da var...
    bu gidisle bu serverin sonu cok acik bi durumda, bugün rankta 2 ve 3 oyuncular oyunu birakmistir ve nedeni SM in cok güclü olmasi ( hahah ) ama gercekten balance ayarlari cok kötü olmus.
    Arena - Shriker spotlar ise cogunlukla Jewel düsürüyor, oyunun deyeri kalmadi...Condor Feather 50/50 satilirken artik 2 chaos'a satiliyor ( komik bisey )

    sanirim bu servera birdaha reset gerekicek, ama ben burda olurmuyum bilemiyorum. bu serveri aylarca bekledim, ve cok cabaladim 1. olmak icin, dogru dürüst uyumadim ve hersey bosa gidicek gibi geliyor bana.

    kusura bakma Ugur abicim, seninle ilgim hic yok ama, simdiye kadar senden hic bisey görmedim ( tabikide yanilmis olabilirim - dedigim gibi aramiz yok )
    erhan abi ise bi an kayboldu ve sesi cikmadi...
    sezay abimiz cok ugrasiyor ama kendi basina bu kadar sorunu haletmek zor bisey dir.

    diyecegim su ki, server e acilen müdahale olmazsaniz bi kac güne kadar kimse kalmaz.." BEN " bile birakmayi düsünüyorum, ve bu iyi bisey demek degildir..

    saygilar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 25 Mart 2012; 22:24:50 >




  • server çok başı boş bırakıldı. istenilseydi ben GM olabilirdim uğraşırdım en azından. mesele serverın iyi olması. online sayısı 50 ye kadar düştü tekrar res gerekicek bence. ayrıca 100 reset atan oyunu bitiriyor.
  • Bu serverin amacı ne hedefi nedir?

    evetler tırt bir amacı yok girebildiklerimden dandik duz itemler dusuyor kasmaktan baska hiç bir esprisi yok serverin
    insanlarda kasmak sıkıldı iyice sanırım

    benim hesabı ismi değiştirerek birine vermek istiyorum 37 reset var depolar jevel ve dandikte olsa ex itemler var panda var :-) para var varda var ....

    pm atabilirlern

    eğer yardımcı olmamı isterseniz evenler item ve canavar ları haritaları düzenleyebilirim bir çok haritada canavar bile yok kundun 6 lar nerden cıkıyor ??

    Herkese iyi geceler suan itibariyle bende oyunu bırakıyorum bir düzenleme olmasa....

    serverde emeği gecen herkese tşk ederim güzel zaman gecirdim

    Not:bilgi amaçlıdır server de dupe var reset bug var bu server işi ile uğraşmak kolay değil ALLAH yardımcınız olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B0ZKURT -- 26 Mart 2012; 0:54:09 >
  • arkadaşlar serverda bi duzenlemeye gidilcekse yeni bi client de yapılsın lutfen. antivirusumu devre dışı bırakmadan oyunu oynayamıyorum
  • Arkadaşlar ben ve arkadaşlarım da oyunu bırakıyoruz ne yazıkki beklediğimizi bulamadık ilk bir kaç gün çok güzeldi fakat ardından gelen saldırılarla online sayısı yarıya indirildi ardından tekrar adminlerden ses çıkmadı ve serverda dupe gerçekten çok feci.. Biz bırakıyoruz bunu üzüntüyle söylüyorum gerçekten çok büyük ümitlerle gelmiştik 200 250 online olması bizi çok heyecanlandırmıştı ama profesyonel bir admin-gm takım çalışması olmadıkça sanırım türk serverlarının beli asla doğrulamayacak.. Emeğiniz için teşşekkür ederiz Sezay abi.
  • 2-3 oyun yetkilisiyle nereye kadar dayanabilirsin ki ztn polonyalıların oyunda yapmadığı hile yok saldırılarda adamlarn üstüne yok güvenlik die bişi yok sezay işte kendi çabalarıyla bişiler yapıcakta oda nereye kadar.oyun artık tırtlamış sonu hayrolsun!!

    Edit:hakikatten balans ayarları kötü olmuş 40 res sm ile 60res bk yı rht alıyorum !! ne diyim ki artıkD:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KazuYA18 -- 26 Mart 2012; 18:22:54 >
  • Merhaba,

    Oyunu uzun zamandır oynamıyordum 2 gün önce başka bir server'a başladım.

    Bence daha çok kalıcı olmak istiyorsanız versiyon değiştirmelisiniz. Çünkü son çıkan versiyonlar genelde buglı oluyor gavurlarda bu bugları çok iyi biliyorlar. En azından eski versiyon olursa, versiyonun huyunu suyunu bilirsiniz. Daha ileriyi hedeflemek istiyorsanız versiyon değiştirmeniz ve oyunla ilgilenmeniz şart. Bir çok eski playerlar'ın yeni versiyonlardan haberi bile yok. Yıllardır aklımda çok güzel bir proje var isterseniz bunu sizinle paylaşabilirim bana ulaşmanız yeterli..
  • +1
  • sezay'la (RESPECT'LE) su an konustum ve büyük sorunu simdilik pc si olmamasi. türkiye'ye yollamis, hatasi oldugu icin, simdi yenisini bekliyor.
  • Server artık yenilenip açılsa da eskisi gibi player çekemez.Çünkü ismi bir kere lekelendi. Tekrar Server açılacaksa bence öncelikle isim değişikliğine gidilmeli.Çünkü Xtremetop100 sayfasında ilk 30'lara kadar yükselip ardından bu denli patlayan bir server olmamıştır.O yüzden en başta yeni bir isim düşünülmeli tekrardan server açıcaksanız.3 adminle olacak bir iş değildi zaten en başından bu gündeme gelmişti ama siz dinlemediniz playerleri.Zaten sadece sayıda 3 olarak kaldınız yoksa oyunda online olduğum süre zarfında hiç bir admin denk gelmedi.Burada geçmişten Mu Online tecrübesine sahip ve güvenilir bir çok player var.Shine,Tyler,KsKCeLLaT,Lev1s gibi bir çok player var.(Ben de yıllardan beri oynadığım için kendimi söylemek isterdim ama işlerimin yoğunluğundan dolayı sadece akşamları oynayabiliyorum.Bu yüzden bu arkadaşların isimlerini yazdım.)Ve bu insanlar bug gördüğünde buraya veya Msn'den direk size bildiren insanlar.Lucifer'i de buraya sayabiliriz.O da eskilerdendir.O yüzden bence Admin sayınız biraz yüksek olmalı.Ayrıca siz bu serveri açarken playerler baskı yapınca bugları çözemeden tekrar açtınız.Hepimizin sosyal hayatı var buglarla ilgilenmeye vakit bulamadık falan demiştiniz ki bunda da haklısınız7/24 pc başında pineklicek haliniz yok.Ama en azından günde 1'er saat bugları düzeltmeye çalışsanız ve 5-10 güvenilir playerlere hesap alıp test için açsanız veya test aşaması diye herkese açsanız hiç bugun olmayacağını düşünüyorum.Balance ayarı demiştiniz ama herkes balance ayarından şikayetçi oldu o yüzden ya balance olmadan orijinal oyun ayarlarıyla açmalısınız serveri ya da gerçekten emin olacak kadar çok ayarlamalar yapıp balance ayarlamalısınız.Fakat benim tercihim orijinal olmasından yana.Siz en başta "Biz eski Mu Online ruhunu canlandırmak ve zevk almanız için açtık serveri " demiştiniz doğru eski Mu Online'de oynayanlar tekrar döndü ama zevk aldılar mı orası mechul.Umarım tekrar server açacağınız zaman bu ateşi tekrardan yakalarsınız ve eski Mu Online ruhu dediğimiz şey geri döner.Çok konuştum sanırım
    Herkese iyi günler




  • Max lvl 600 olup reset olmamalıdır aynı global mu gibi.Point az olunca balans ayarı da daha kolay yapılır.Exp 15-20 civarı olup party bonus yapılmalı.Serverdeki event dropları doğru dürüst ayarlanmalı.Balans ayağına hem sm hızlı kasıp hemde max olunca milleti ezerse aynı suanda olduğu gibi yine fiyasko şeyler ortaya çıkar.Bu şekilde bir server çok tutulur kanısındayım.Ayrıca mu guard konulmadan server açılmasın mümkünse.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

    Server artık yenilenip açılsa da eskisi gibi player çekemez.Çünkü ismi bir kere lekelendi. Tekrar Server açılacaksa bence öncelikle isim değişikliğine gidilmeli.Çünkü Xtremetop100 sayfasında ilk 30'lara kadar yükselip ardından bu denli patlayan bir server olmamıştır.O yüzden en başta yen i bir isim düşünülmeli tekrardan server açıcaksanız.3 adminle olacak bir iş değildi zaten en başından bu gündeme gelmişti ama siz dinlemediniz playerleri.Zaten sadece sayıda 3 olarak kaldınız yoksa oyunda online olduğum süre zarfında hiç bir admin denk gelmedi.Burada geçmişten Mu Online tecrübesine sahip ve güvenilir bir çok player var.Shine,Tyler,KsKCeLLaT,Lev1s gibi bir çok player var.(Ben de yıllardan beri oynadığım için kendimi söylemek isterdim ama işlerimin yoğunluğundan dolayı sadece akşamları oynayabiliyorum.Bu yüzden bu arkadaşların isimlerini yazdım.)Ve bu insanlar bug gördüğünde buraya veya Msn'den direk size bildiren insanlar.Lucifer'i de buraya sayabiliriz.O da eskilerdendir.O yüzden bence Admin sayınız biraz yüksek olmalı.Ayrıca siz bu serveri açarken playerler baskı yapınca bugları çözemeden tekrar açtınız.Hepimizin sosyal hayatı var buglarla ilgilenmeye vakit bulamadık falan demiştiniz ki bunda da haklısınız7/24 pc başında pineklicek haliniz yok.Ama en azından günde 1'er saat bugları düzeltmeye çalışsanız ve 5-10 güvenilir playerlere hesap alıp test için açsanız veya test aşaması diye herkese açsanız hiç bugun olmayacağını düşünüyorum.Balance ayarı demiştiniz ama herkes balance ayarından şikayetçi oldu o yüzden ya balance olmadan orijinal oyun ayarlarıyla açmalısınız serveri ya da gerçekten emin olacak kadar çok ayarlamalar yapıp balance ayarlamalısınız.Fakat benim tercihim orijinal olmasından yana.Siz en başta "Biz eski Mu Online ruhunu canlandırmak ve zevk almanız için açtık serveri " demiştiniz doğru eski Mu Online'de oynayanlar tekrar döndü ama zevk aldılar mı orası mechul.Umarım tekrar server açacağınız zaman bu ateşi tekrardan yakalarsınız ve eski Mu Online ruhu dediğimiz şey geri döner.Çok konuştum sanırım
    Herkese iyi günler


    Amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok sezon6 yeni bir version ve bir çok kişin bilmediği ve yakında öğreneceği bug olma ihtimali %99 o yüzden sağlam version dosyaları bulmak mümkün olsa gerek bugsuz dosya bulmak mümkün değil :-) o yuzden bugları belli düzgün bir files bulup kurmak yeterli olacaktır player baskısına boyun eğerseniz bu iş yürümez :-) ve nitekim de öyle oldu buda hataların en büyüğü bende WoMeNiZeR isim değişikliği olayına katılıyorum şunu kesinlikle belirteyimki oyun kurduğunuz makina elinizin altında olmadıktan sonra sorunlar problemler kaçınılmazdır.




  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.