Şimdi Ara

UYARI: TurkNet Hosting'den uzak durun!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hosting veya alan adı almak isteyenlere uyarı: Sakın TurkNet Hosting'i seçmeyin. Benim düştüğüm hataya düşmeyin. Büyük şirket, kurumsal şirket, problem yaşamam deyip piyasadaki herhalde en pahalı hizmeti veren bu şirkete paranızı kaptırmayın. Dolandırılmayın.

    10 Şubat 2009 tarihinde, kurumsal kimliği nedeniyle rakiplerinden bir hayli fazla olan ücretlerine rağmen Turk.net'ten 2 farklı hosting paketi ve bir com.tr uzantılı alan adı satın aldım. Ne yazık ki o günden beri çok büyük bir hata yaptığım pekişmekte.

    Öncelikle teknik destek sistemi çok yetersiz. Çağrı merkezinin teknik bölümüne uzun beklemeler sonucunda ulaştığınızda her seferinde problemden habersiz farklı biriyle görüşüp uzun uzun olayları anlattıktan ”buradan bir sorun gözükmüyor” dan daha yaratıcı ve yardımcı cevaplar alamadım. İnternet sitesi aracılığı ile gönderilen teknik destek mesajları ise çok geç ve detaysız yanıtlandığı için bir sorunu çözmek haftalar alıyor (tabi çözülebilirse). Netice itibariyle ben kendi olanaklarımla ve araştırmalarımla teknik sorunumu çözdüm ama 2 haftama ve Turk.net'e olan güvenime maloldu.

    Bu arada com.tr uzantılı alan adım ancak 6 Mart 2009'da kullanıma açılabildi. Önce TurkNet Hosting'den kaynaklanan yanlış başvuru nedeniyle (gerekli belgeleri iletmemişler) nic.tr tarafından kabul edilmedi. Sonra muhtelif e-destek mesajları ve çağrı merkezi görüşmelerim neticesinde sözde tekrar başvuru yapıldı. Her seferinde ortalama 20 dakika boyunca çok rahatsız edici reklam müziğini dinleyerek ulaşabildiğim ve her seferinde farklı olan müşteri temsilcileri hem teknik açıdan yetersizler hem de sürekli ”şikayetiniz alındı, ilgili birimlere iletildi, en kısa zamanda size bilgi verilecek” demesine rağmen daha tarafıma hiçbir bilgi verilmedi. Merak edip te aramasam ilk başvurunun reddedildiğini bile öğrenemeyecektim. Neticede 3 Mart'ta TurkNet ile alakalı bulabildiğim tüm e-posta adreslerine şikayet ve hizmetleri iptal etme tehditleri içeren mesajlar gönderdim. Sonunda biri (yanlış hatırlamıyorsam müşteri ilişkileri müdürü) sesimi duydu da olaya el koydu ve hizmet 6 Mart'ta açıldı. Bu sefer de tarafıma gönderilen bilgilendirme mesajında alan adımın kayıt ve kayıt bitiş tarihleri 10 Şubat olarak belirtiliyordu. Yani TurkNet Hosting neredeyse 1 aylık süremi yemiş oldu. O gün bu gündür sürekli çağrı merkezini arıyorum, e-desteğe mesaj atıyorum, daha önce kullandığım TurkNet ile alakalı adreslere mesaj yolluyorum ama nafile.

    Sonuç olarak ben çektim (hala çekiyorum da) başkası çekmesin diye bu foruma üye oldum, sizleri bilgilendiriyorum. Hosting paketi veya alan adı kaydı gibi hizmetler satın almayı düşünüyorsanız TurkNet'ten uzak durun!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.