Şimdi Ara

Uydu montajında yardımcı olacak arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar;

    Balıkesir Burhaniye'de ikamet ediyorum. Yaklaşık 1 ay sonra ev değiştireceğim.
    Next YE-2000 CX SUPER PLUS uydu alıcısı alıp yeni evimde kullanmak istiyorum.

    -----------------------------------------------------------
    Dip Not: Bu makineye alternatif olarak önerebileceğiniz yakın fiyatlarda yani max 230 TL yi geçmeyecek başka makinalar varsa düşünebilirim.
    -----------------------------------------------------------

    Neyse sadede geleyim.
    Evime uydu alıcısı, çanak anten, lnb montajını yapacak profesyonel montajcı arıyorum. Çünkü takdir edersiniz ki Burhaniye sürekli rüzgar alan bi bölge, bu yüzden çanak antenin açısının değişmesini istemiyorum. Bu yüzden çanağı uyduya merkezlerken SATLOOK veya SPEKTRUM kullanılması tercihimdir. Bana kurduğu çanağın kendiliğinden ayarın bozulması yada rüzgardan dolayı çanağın dönmesi gibi durumlarda garantili olduğunu söyleyebilecek montaj ustası arıyorum. Tavsiyelerinizi de alabilirim.

    Neden bu kadar seçicisin derseniz. Şu zamana kadar sürekli yanlış montajcılarla karşılaştım. Daha sonra kendim tekrar sabitlemem gerekti fakat açısı değişti.

    Lütfen diğer montajcılar alınmasın. Ama çanağın takılacağı yere bakılırsa onlar da hak verecektir. Profesyonel montajcılar benimle temasa geçerse memnun olurum. Teşekkürler. Fiyat konusunda anlaşmamız lazım







  • size yakın olsaydım ücretsiz kurabilirdim hemde garantili çanak dönmemesine garanti verebilirim ama rüzgardan çanağın yamulmasına bir şey diyemem.1995 kendi evim dahil bir çok arkadaşa çanak kurdum .kendi evime iki çanak kurdum hotbird ve türksat halen hiç bozulmadan işini yapıyor.akdeniz bölgesini bilirsiniz lodos fırtına çok olur kışın.kurduğum çanak antenlerin hiç birinden ücret almadım bu benim hobim di.hiç bir arkadaşdan şikayet almadım biri dışında onun çanağınıda kasırga yerinden köklemiş uçurmuş.size bir tavsiyede bulunayım çanağı kurulumu bittikten sonra tüm ince ayr yapıldıktan sonra çanağı tutan kelepçeleri ne kadar sabitlersen sabitle kuvvetli rüzgarda dönecektir,siz bunu önlemek için kurulumu yapan ustaya çanağı direğe sabitleyen demirden direğe bir maktapla deldirip gerekli uzunlukta vida ile sabitlemeniz.bu durumda çanak asla dönmeyecektir tabii direği iyi sabitlerseniz.




  • çok teşekkürler.
    Tavsiyen için sağol. Evet bilirim oraları bende bir dönem Antalya'da bulunmuştum. Olur da burada bi işin çıkar belki.. Bilemezsin.
  • burhaniyede arıcı elektronik var. tek tavsiye edebileceğim yerdir, profesyonellerdir aklın kalmısın. tek türksat için 60'lık çanak yeter. gereksiz 90lık çanak alıpta rüzgara karşı koymana gerek yok. eskiden bim ve 1001 çeşit satan yer vardı onun karşısında

    0 532 226 93 04



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Aralık 2009; 14:27:21 >
  • Teşekkürler orası ile görüşeceğim. Selamın varsa iletebilirim
    Bu verdiğin numara Arıcı Elektroniğin mi ?
  • gördüm orasını ya bizim sokaktaymış. İyi oldu yakın olması. Biliyordum da orasını adını çıkaramamıştım. Evet eskiden de varmış şu an da duruyor Bim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.