Şimdi Ara

Uydu Net Güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir süredir internet sıkıntısı yaşıyorum ve uydunete geçmek istiyorum, uydunet kullanan arkadaşlar internetlerinden memnunlar mı yazarsanıza sevinirim.
    Bu arada bir sorum daha olucak ben daha önce farklı bir firmanın uydulu internetini kullanıyordum, bunların bize aldırdığı uyduyu uydu nette kullanabilirmiyim?



  • Önce şunu netleştirmek lazım, eğer uydunet dediğin Türksat'ın uydunet'i ise, kablo tv üzerinden bağlanılıyor bulunduğun yerde Kablo TV hizmeti olmalı ve onun modemi farklı.
    Diğer, Uydu Internet hakkında bilgi sahibi değilim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 28 Nisan 2019; 12:40:46 >
  • Bugüne kadar uydu net kullanıp da sorun yaşayan duymadım. Yani illa ki vardır ama ben rastlamadım.
    Ancak arkadaşın dediği gibi bulunduğun yerde uydu net şeysi olması lazım. Yani sizin sokağın başında veya sonunda. Yoksa gelmiyorlar. Ya da aranızda bilmem kaç kişi toplanıp imza atın. Yeterli sayı olursa sokağa o şeyden yaparız diyorlar. Ben sormuştum bi keresinde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uydunetin sitesinde hizmet alıp alamayacağını sorgulayabilirsin dostum, 2 sene kullandım tv ve internet olarak hiç bir sıkıntı çekmedim sadece bakım saatleri olduğunda bağlantım koptu adsle göre daha stabil bir hız sunuyor adsl hattı bina da yoksa bunlar genelde 100 mb hız verebiliyor avantajlı yanı o vakat ben abone olduğumda fiyat olarakta uygundu şuan aynı avantajlı paketleri turknet sağladığı için turknete geçiş yaptım yüklü Bi miktar ceza ödeyerek hemde elimde modem ve tv için kutu kaldı ihtiyacın varsa sana 2.el olarak sayabilirim sorunsuz kullandım.

    Dilersen türknet linkimide bırakıyorum buraya 1 ay bedava abonelik ile başlayabilirsin.
    https://turk.net/p/JDP22XH70PDL/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.