Şimdi Ara

Uydu sisteminde kaliteli bileşenler hakkında tavsiyelerinizi öğrenebilirmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba değerli dostlar , Yaklaşık 21 senedir analog sistemlerin varolduğundan beri uydu sistemi kullanıyorum. 1999 yılının sonlarına doğru digital yayıncılığın başlaması ile revize ettiğim sistemi ( çanak , uydu alıcısı , lnb, kablo ) hala olduğu gibi kullanıyorum. Lakin artık yayınların sinyal kalitesinde ciddi anlamda kayıplar başladı normal yağışlı havalarda bile birçok yayını alamaz olmaya başladım. Sistemi revize etmeyi düşünüyorum o yıllarda bile oldukça iyi bir harcama yaparak çok kaliteli ürünleri çok güvendiğim bir arkadaşıma özenle seçtirerek yaptırmıştım bu yıla kadar kullanmaya devam ettim. Uydu üzerine o yıllarda oldukça önem veriyordum cam modülünü tutunda ırdeto, vıaccess gibi yazılımları kendim atabiliyordum lakin yaklaşık 10 yıldır ilgilenmedim ve uydu teklolojisini hiç takip edemedim.
    Birkaç gündür göz gezdirdiğimde uydu teknolojisinde dünyamızın hızlı gelişimine ayak uydurarak oldukça yenilendiğini gördüm mükemmel özelliklerde cihazlar lnb ler çanak sistemleri geliştirilmiş. Özellikle şu mesh delikli çanaklar çok ilginç geldi bana güzel bir düşünce ile yapılmış bu çanakların normal çanaklara göre verimliliği nasıldır bilemiyorum açıkçası .

    Benim sizden ricam revize etmeyi düşündüğüm bu sistemi ( Çanak anten , Çift çıkışlı Lnb , kablo ) Gibi bileşenler hakkında kaliteden ödün verilmeyecek şekilde ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz . ( Bütçe problem değil , önemli olan kalite ve stabilite )


    Şimdiden teşekkür eder hepinize sağlıklı başarılı günler dilerim.


    Not: Uydu alıcısı şuan televizyonda bulunan hd uydu alıcısını kullanıyorum . 4k bir tv ye geçeceğimden henüz tam olarak oturmuş bir teknoloji olmadığından bir süre beklemek istiyorum .







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.