Şimdi Ara

UYDUNET 2012 yaz kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
7.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Modem kampanyası daha siteye düşmemiş !!!
  • Turksat'in 4 yeni kampanya ile ilgili basin bultenini [http://www.turksat.com.tr/4yenikampanya.pdf ] veren

    Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. / Kurumsal İletişim Direktörlüğü
    Tel: 0-312-615 30 00 – Faks: 0-312-615 31 97

    Musteri hizmetleri halen habersiz; bence dogrudan direktorlugu arayip basin bulteni ve kampanyalarla ilgili hem durumu bildirip hem de sikayetimizi iletmemiz lazim.
    Ogle paydoslari bitsin sahsen ben arayacagim. Verecekleri bilgi ve cevaplari iletirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zoskun

    Turksat'in 4 yeni kampanya ile ilgili basin bultenini [http://www.turksat.com.tr/4yenikampanya.pdf ] veren

    Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. / Kurumsal İletişim Direktörlüğü
    Tel: 0-312-615 30 00 – Faks: 0-312-615 31 97

    Musteri hizmetleri halen habersiz; bence dogrudan direktorlugu arayip basin bulteni ve kampanyalarla ilgili hem durumu bildirip hem de sikayetimizi iletmemiz lazim.
    Ogle paydoslari bitsin sahsen ben arayacagim. Verecekleri bilgi ve cevaplari iletirim.



    Herkes sorumlulugu baska birimlere atiyor anlasilan ..

    Ankara'yi arayip uzun uzun anlattigimda, musteri hizmetlerinin yeni kampanyalari duzenleyen(!) birim oldugunu ve de onlar ne derse dogrudur(!) diyerek sorumlulugu atiyorlar. Ilgili direktorlugun telefon numarasini da vermiyorlar. 444 0 126 ne diyorsa dogruymus birinin dedigi oburunu tutmuyor ki .. Belki bultende yeniden duzenleme vs olmustur (tam bir PR rezaleti) diyorlar (o zaman dosya niye duruyor ayni URL'de) ..
    Ankara'yi aramadan once son bir kez musteri hizmetlerini aradigimda beklemeye aldilar; sonrasinda da calismalarin henuz tamamlanmadigini soylediler (ki sabah aradigim zaman, gene boyle bir kampanyanin olmadigini soylemislerdi, fazla ustelememistim - yordular resmen), bari modem alisini ayarlayalim dedigim zaman ise o da henuz calismiyor dediler.
    Biraz kendime geleyim dogrudan amirleriyle gorusmeyi isteyecegim..

    Zaten ne yaptilar ki, sadece kotali tarifeler geldi (ne fiyat indirimi ne de kota yukseltimi veya hiz yukseltimi), sozde 4(!) tane de yeni kampanya ve yeni hizlari desteklemek icin pek basarili(!) DOCSIS 3.0 modem 'satisi' ..





  • cumartesi gunu gelip bagladilar docsis 3.0 modemi... hala hizmet baslamadi, carsamba gunune kadar docsis 3.0 modemlerle ilgili teknik sorunu cozup baglayacagiz dediler, superonline i birakmasamiydim diyorum kendime.
  • Modem satisi duzelmis ancak simdi de DOCSIS 3.0 kablosuz modem icin israrla 175 TL diyor Musteri Hizmetleri, ancak kurulum yapacak olan firma ise 350 TL diyor (dogrusu piyasada 300 TL civari satildigi dusunulurse normali de bu - ne de olsa modem %50 indirimli diye bir kampanyalari yok, yoksa var mi? hehehe)
    Ali yazar Veli bozar ....

    Parasindan gectim (zaten alacaktim gold ya da hb'dan ancak beyefendi ozel fiyat deyince siparis etmemistim - gerci bir de kampanya yuzunden de bekleyeyim demistim) guven duygusu vermiyor bu tur uyusmazliklar (kac zamandir devam eden); hata mi yaptim .. Neyseki TTnet'i iptal etmedim ..

    Bu meyanda umarim zucchero bir an evvel teknik sorunu cozerler de daha fazla magdur kalmazsin!

    Offf bir de su IPv6 carsamba gunu devreye giriyor, umarim problemli bir gecis olusmaz, gerci 'normalde' IPv4 adreslemesi calismaya devam edecek tabii (ulke genelinde router'larda sorun olmazsa, neyse Netas duzgun yapmistir kesin).




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zucchero

    cumartesi gunu gelip bagladilar docsis 3.0 modemi... hala hizmet baslamadi, carsamba gunune kadar docsis 3.0 modemlerle ilgili teknik sorunu cozup baglayacagiz dediler, superonline i birakmasamiydim diyorum kendime.

    Haberleri bekliyoruz...
  • Modem kampanyasına ne oldu? Bi ara yok deniyordu kampanyaya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 4 Haziran 2012; 23:17:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jovanovic

    quote:

    Orijinalden alıntı: zucchero

    cumartesi gunu gelip bagladilar docsis 3.0 modemi... hala hizmet baslamadi, carsamba gunune kadar docsis 3.0 modemlerle ilgili teknik sorunu cozup baglayacagiz dediler, superonline i birakmasamiydim diyorum kendime.

    Haberleri bekliyoruz...

    bu aksam geldiler dostum, yarin sabah cozeriz dediler, haber veririm tabiki

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır, buradan yazarsınız...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berksus

    Modem kampanyasına ne oldu? Bi ara yok deniyordu kampanyaya.


    Musteri hizmetlerinin yarisi yok diyor (sadece sitede gozuken ve maalesef teledunya ile ilgili olanlari kabul ediyor) diger yarisi ise bekletip sonra "calisma halen devam ediyor" diyor.
    Birkac gune kadar daha net birseyler cikar herhalde.

    Sonucta resmi duyurulari var:

    http://www.turksat.com.tr/content/view/1204/237/
    http://uydu.turksat.com.tr/duyurular/
    http://www.turksat.com.tr/4yenikampanya.pdf

    31 Mayis 2012 tarihli bu duyuru ve basin bultenlerine gore modem kampanyasi var




  • Son durum:

    8 Haziran'da yururluge girecekmis(!) kampanyalar


    Tabii bu bilgiyi ogrenmeden once hem kendi sitelerindeki duyurulardan ve twitter'daki Turksat hesabindan atilan twit'ten bahsetmem gerekti yoksa klasik oyle bir kampanya yok cevabi veriyorlar:

    http://twitter.com/#!/turksat
    https://twitter.com/turksat/status/208560582641729537

    Cok primitive bir help desk yazilimi kullaniyor olmalilar ( ya da ozelliklerini kullanmiyorlar; eh tabii kim ugrasacak simdi, ic duyuru ve/veya memo'larla ) .. Tamam cok da haksizlik eder gibi gorunmek istemiyorum ama cok mu zor bu tur kampanya / yeni tarifeleri organize edebilmek, sonucta ne bu ilkleri ne de sonunculari olacak (sadece bu firmanin yaptigi degil, cogu yerel firmalarin bu tur yenilikleri / lansmanlari cetrefilli, sorunlu geciyor); isleri cok fazla plansiz ve metodsuz yapmaya alismisiz ..

    Neyse umarim gercekten de kampanya 8 Haziran'da yururluge girer de faydalanmak isteyenler faydalanirlar.




  • arkadaşlar kazın ayağı öyle değil..
    eski kampanyalarla son anda sözleşme ile dahil olanların, cayma haklarını kullanarak yeni kampanyalara geçmesini önlemek amacı ile ayın 8ine kadar bekliyorlar.

    ben misal 30 mayısta baş vurdum 1 inde kurulum yapıldı ve sözleşme imzalandı.
    7 gün süre içerisinde caydım caydım yoksa 2 sene esir kalıcam. cayma hakkımı kullanıp hepsi bir arada kampanyasına geçmeyi düşünüyorum. internet ile birlikte teledünya ve ekstra sinema paketi istiyordum zaten şu an kullandığım kampanya fiyatlarından daha uyguna olacak benim için. hatta kotalı yüksek hız ile abone olup kampanyadan hediyeli docsis 3 modem alabileceğimi düşünüyorum. bir ay sonra sonra değiştiririm sınırsız 3 mbit 5 mbit bişeye hoş olur.
  • İyi bakalım takip ediyoruz da inşallah uydunet de ttnet'e dönmez yavaş yavaş huy olaraktan...
  • Az önce konuştum tekrar. 4 yeni kampanya 8 Hazirandan itibaren aktif olacak dedi telefondaki arkadaş.
    Ben aşağıdaki koşullarda olanı alacağım; lakin 1 haftadır internetsiz ve televizyonsuz kaldım. Hadi televizyonu nadir kullanıyorum; ama internetsiz kalmak çok zorladı beni :(

    Hepsi Bir Arada - HD Kutu Hediye - Modem Hediye - HD Kutu %50 İndirimli

    Türksat A.Ş.’nin KabloTV Platformu üzerinden “Teledünya” markası ile sunduğu TV yayını ve ‘Uydunet’ markası ile sunduğu internet hizmetinde dört yeni kampanya başladı.
    Hepsi Bir Arada Kampanyası

    Teledünya Üst Paketi ve seçilecek sinema paketini tercih edenler ile 1-3-5-10-15 ve 20 Mbps sınırsız veya 10-20-40-60 Mbps kotalı Uydunet tarifelerinden herhangi birine aynı anda abone olan müşterilerimiz, HD Kutu, Kablosuz Modem, KTV Kurulum, Teledünya ve Uydunet aktivasyon ücretlerini ödemeyecek. Bu kampanyadan faydalanacak olanlar toplamda 490 TL’lık bir kazanç sağlayacak.

    HD Kutu HediyeKampanyası

    Teledünya Üst Paketiyle birlikte Altın Sinema Paketine aynı anda abone olanlar, HD Kutu ücreti ödemeyecek. Bu kampanyaya katılanlardan ayrıca KabloTV Kurulum ve Teledünya aktivasyon ücreti alınmayacak. Kampanyadan faydalananlar toplamda 288 TL avantaj sağlayacak.

    HD Kutu %50 İndirimli Kampanyası

    Teledünya Üst Paket ya da Teledünya Temel Paket ile birlikte Altın Sinema Paketine abone olmak isteyen müşterilerimiz, HD Kutuyu piyasa değerinin yarısına, 105 TL’ye peşin veya 114 TL’ye 12 ay taksitle, alabilecek.

    Modem Hediye Kampanyası

    Müşterilerimizin Modem Hediye Kampanyasından faydalanabilmesi için, 1-3-5-10-15 ve 20 Mbps sınırsız veya 1-5-10 Mbps Kullandığın Kadar Öde veya 10-20-40 ve 60 Mbps kotalı internet tarifelerinden birine abone olmaları gerekiyor. Kampanyaya katılanlara, seçtikleri hızlara göre Docsis 2.0 ya da Docsis3.0 olmak üzere iki farklı kablosuz modem hediye edilecek.

    Yeni kampanyalara 444 0 126 no’lu çağrı merkezinden veyawww.turksatkablo.com.tr adresinden ayrıntılı bilgi alarak başvuru yapılabilir. 24 aylık abonelik taahhüdü gerektiren kampanyalar stoklarla sınırlıdır.

    Basın ve kamuoyunun bilgilerine sunulur.
    Türksat A.Ş.




  • nihayet düzelttiler.http://www.kablonet.com.tr/kampanya-58-Modem-Hediye-Kampanyasi.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkyorum

    nihayet düzelttiler.http://www.kablonet.com.tr/kampanya-58-Modem-Hediye-Kampanyasi.html

  • Evet, 8 Haziran'da Uydunet için yeni kampanya geliyor. 24 ay taahüt verilirse modem ücreti alınmayacak. Aktivasyon ücreti yine alınmaya devam edecek.
  • 10 mbit tarifeye geçer docsis 3 modem alıp sonraki ay 5 mbit sınırsıza geçerim diyordum, ama 3 ay tarife değiştirmeme zorunluluğu varmış. Docsis 2.0 modem alsam bir sıkıntı olur mu? 5 mbit kullanıcam fakat fark eder mi diye sorayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5Mbit'i DOCSIS 2.0 modem ile sorunsuz kullanabilirsin.
  • merhaba arkadaşlar,

    21inde turknet ile olan sözleşmem bitiyor. kesinlikle AKK olmayan bir sağlayıcı ile internetimi yenilemek istiyorum. Fiber internet konumum itibari ile mevcut değil (istanbul/merter) uydunet'i öneriyor musunuz? sabahtan akşama işteyim ama dizi-film-xbox oyun falan devamlı inen birşeyler oluyor. eve gelince çok pc başında olmuyorum açıkçası ama web browser hızı da başına oturduğumda fıtık etmesin tabi beni :)

    anladığım kadarıyla 2 tarz modem var ama aralarındaki farkı bilmiyorum. asus ve airties kullanıyorum. şimdi 10 mbit ile 3.0 modemi alıp sonra duruma göre 5e ya da 3e mi düşürsem hız olarak yoksa 1-3-5 paketini mi alsam? tabi bu şekilde 10mbit'e geçişte 2.0 modem ile sıkıntı yaşar mıyım?

    çok fazla soru sordum farkındayım ama affedin :) zaman daralıyor, açıkta kalmıyayım :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.