Şimdi Ara

Uydunet Ankara /Küçükesat civarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    NetMASTER CBW-700V modem kullanıyorum, Neredeyse her akşam interente girmek istesem MSN'de DNS hatası, Internette sayfa açmama gibi sıkıntılar yaşıyorum. Internet sayfalarındaki yavaşlığa zaten birşey demiyorum. TTNET'in tekelinden bıkan biri olarak uydunet seçmiştim ilk dönemler bir hayli sıkıntı çekmeme rağmen sonra düzelmişti, 444 0 126'yıda aramak istemiyorum çünkü çileden çıkartıyorlar adamı, Bu tür sıkıntılar yaşayan ve düzeltme yolunu bilen birileri varsa lütfen yardımcı olsun, DNS Kullanıyorum farklı DNS adresleri giriyorum, DNS'siz bağlanamyı deniyorum Ama sıkıntılar hep aynı. Daraldım yani (: Helpp meee



  • DNS hataları genelde ISP kaynaklı olmuyor yazılımsal ve yapılandırmaların kaynaklı bir sorun olabilir. Bunu anlamanın en güzel yolu ornek bir alan adı ve IP ye sorun anında ping atmandır.
  • bu konuda bir sıkıntı yok, makinamdan kaynaklanacak bir çok şeyi denedim ama makina bazlı bir sorun yok. Arızaya gelen arkadaşlar biz bişi yapamayız normal görüyoruz diyor ((: Bildiğin komedi dükkanı modeli. Modem içerisinde kendi güvenlik duvarını vs kaldırdım test ediyorum bir kaç güne sonuçlanır bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.