Şimdi Ara

Uydunet Hangi Modemi Veriyor - Yeni Bağlantılara? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • valla güzel kardeşim, netmasterın çeşitli ürünlerinden zamanında ben de çok çektim ancak bu ZN modemden memnun olmayan varsa ya modemi bozuktur ya da aklından şuphe ederim. Bizim evde bir ucundan bir ucuna bağırsam duyulmaz o kadar büyük evimiz ama evin her noktasında tuvaletin içinde bile full çekiyor. 50mbit uydunet kullanıyorum, evin her noktasında bütün kablosuz cihazlarımla 50mbit hız alabiliyorum. 400-500 liralık routerlar bu cihazın verdiği Wi-Fi performansını veremiyor malesef. Kablosuz N teknolojisi ise şuandaki Türkiyedeki internet hızları için gayet yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: can111

    quote:

    Orijinalden alıntı: confuest

    quote:

    Orijinalden alıntı: can111

    quote:

    Orijinalden alıntı: ÇevreMühendisi

    ZN ile oyunlardaki pingim 35

    Kablosuz mu alıyorsunuz bu değeri acaba?
    Ben motorola + router diye karar vermiştim ancak taahhüt bitmesine 1 ay olduğu için hala düşünüyorum.
    ZN konusunda kablosuz performansı iyi olacağından emin olsam direk alacağım ama iyi diyen de var, sorunlu diyen de.

    Sorunlu diyen kim var acaba? Wi-Fi Performansı modemi dik konumlandırdığınızda 3 tane harici antenli routerla eşit. Daha ne olacak? TTNet'in verdiği modemlerden haberiniz var mı yan odada çekmiyor,ZN modemim var, 4+1 evde oturuyorum evin her noktasında Full çekiyor wi-fi. Motorola + router aldığınızda bu modemin performansını alamayabilirsiniz haberiniz olsun.



    Ben zamanında 700V modelinden çok çekmistim, kablolusu iyi ama kablosuz sürekli kesiliyordu. Çözüm bulamamışlardı. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

    Uydunet taahütü bitince TTnet geçmiştim ve verdikleri Huawei marka modemle sorunsuz fiber kullanmıştım, düşük ping ve yüksek hız, evin her yerinde sorunsuzdu.

    Sonrasında şuan kullandığım Superonline Fiber, yine sorunsuz ancak pahalı. TV+internet 80 lira verirken 40 liraya düşecek Uydunetle ama sorun çıkarırsa geçmemin anlamı yok.

    Sorunlu diyen kişiler de şunlar: https://www.google.com.tr/#q=383zn+sorun+site:forum.donanimhaber.com

    Ayrıca böyle düşünmemde diğer etmen de orjinalinden kırpılmış bir model olması. Şöyle ki;

    quote:

    Orijinalden alıntı: Parhelion

    Cihazın aslı şu :

    http://www.castlenet.com.tw/products/cm/spec/CBW3843G4S-EDM01-R3%2020140516.pdf

    Netmaster'ın sattığı modelde standart harici antenler sökülerek anten çıkışları plastik ile kapatılmış, geriye zayıf dahili wifi antenleri bırakılmış. Aynı dahili antenlerin zaten mevcut modelde gücü yetersizdi. Yani antenlerin yetersizliğinden kaynaklanan wifi sorunları bu yeni model ile de çözülmeyecek.

    Standard modeldeki AC wifi desteği de iptal edilmiş. Ortaya çıkan alet 2015 yılı için kesinlikle yetersiz, 5 sene öncesi için bile vasat sayılabilir.





    Aşşağıda linkini vereceğim en iyi routerlardan biri olan routera iyi bak. O cihazda 3 dahili 3 harici anten var. Netmaster modemin harici anteni yok ve o router'dan daha fazla wi-fi çekim kalitesi verdiğine bizzat deneyerek şahit oldum. Modemi dik konumlandırarak. Muhteşem bir wi-fi performansı veriyor.

    http://www.hepsiburada.com/tp-link-archer-c7-1750mbps-kablosuz-dual-band-4-port-802-11ac-2-usb-portlu-3x5dbi-degistirilebilir-antenli-gigabit-router-p-BD303787




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.